Перо Антиќ со кукавичка изјава дека доаѓа од „ФИРОМ“

Статус
Затворена за нови мислења.

Ивица ЈМК

Forza Juve Per Sempre!!!!
Член од
28 март 2010
Мислења
1.399
Поени од реакции
270
Колку е смешна и тажна е ситуацијава...
Меккелеб излезе со Македонско знаме на грбот пред сите новинари коа му ја даваа наградата на Европско, а Антиќ се сликал со спанулис во соблекувална далеку од очите на сите новинари, па после ја тргнал сликата само зошто спанулис имал проблеми и бил оценет како предавник...
Ахххх бре Антиќ....
не бе ти си крив шо идеш у грчка некад на одмор.Ебате народот прост.Мислам дека да освоиме олимпијада ќе има референдум и FYROM да не прекрстат официјално,битно иаме успех.

Bojan Van Buuren

Колектор
Член од
11 април 2008
Мислења
8.394
Поени од реакции
12.058
не бе ти си крив шо идеш у грчка некад на одмор.Ебате народот прост.Мислам дека да освоиме олимпијада ќе има референдум и FYROM да не прекрстат официјално,битно иаме успех.
Така е. Криви сме што критикуваме, криви сме што си ја сакаме државата.
И сега пред да пишете „не се осеќаш вака кога си бил во грција на одмор“ да ви кажам пред време дека НЕ, НЕ СУМ БИЛ ВО грција НА ОДМОР

Член од
15 мај 2010
Мислења
540
Поени од реакции
72
Сега помислувам и дека намерно го направи ова за да не игра повеќе во репрезентација, од секогаш ми изгледаше како пичка и си се докажа како таков. Сепак треба да биде избркан а не демек по своја волја да ја напушта репрезентацијата. Има толку многу млади таленти што едно дрвце како Антиќ секако дека нема да ни фали.
А кај беше во Септември/Октомври кога цела Македонија беше на нозе и сете навиваа и му се клањаа? Тогаш убаво ти беше на душиката што победувавме нели?

Толку трае кај нас, сега е идиот, и од секогаш бил пи*ка.

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
Д
Па шо потреба да му прават мајтап кога самите тие се викаат скопје (фиром) кога се во грција? Кога самите политичари не претставуваат како фиром?
Антиќ барем постигна нешто..останатите ништо.
Никој не го критикува играчот Антиќ, сите што го критикуваат го прават тоа човекот Перо и неговата реакција.
Политичарите го прават тоа, ама пак затоа мнозинството од граѓаните плука по нив и клетви фрла освен опортунистите како нив, кога Перо го прави тоа заслужува исто така плукање и не знам што се лути.
Перо може да е фин, убав и најдобар на свет другар, ама Перо во сите негови добри особини што ги има му недостасува интегритет.
Сигурно дека не ги оправдувам сите оние што претеруваат со навреди, но кога некој ќе рече дека Антиќ е опортунист и нема интегритет тогаш се согласувам со него.
Симптоматично е што има некои кој го оправдуваат Перо, а пак се цврсти критичари за сонародниците со бугарски пасоши.

Ивица ЈМК

Член од
28 март 2010
Мислења
1.399
Поени од реакции
270
А кај беше во Септември/Октомври кога цела Македонија беше на нозе и сете навиваа и му се клањаа? Тогаш убаво ти беше на душиката што победувавме нели?

Толку трае кај нас, сега е идиот, и од секогаш бил пи*ка.
просто и едноставно:допринел за успех,го величеле и сме се радувале.Ја навредил и погазил земјата,ќе си ги сноси последиците.Што е нејасно тука???

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
ау извини,не знаев дека сум гласен толку :tapp:
Ме заболе мене во каков дрес бил,тој е "македонец",не треба да зборит ака за "својата" земја.Шо ми солиш тука памет кај сме и како сме биле запишани????Тоа ја не го спорам,туку изјавата на педерот што ја кажа,ама очигледно си глува,па не можеш да ја чуеш цела!!!!!!!И посебно клетвата за сите сограѓани што го бодреле некогаш и што нема да го бодрат во иднина.Ама него му било битно другар му Спанулис да не го линчуваат грците,зашо имаше такви најави,па ја тргнал сликата од нив двајца со македонско знаме.Не му беше побитно да се извини еден ден после јадењето гомна за државата,туку требаше пола народ да почне да го пцуе по интернет и на улица,па да ми се рпавда тука дека бил приморан.Од овакви како него и како ТЕБЕ шо се ситати на еден успех кој потоа е засенет со нешто што не може да се прости,секогаш ќе патиме,а не од тие што идат на одмор во Грција!!!!!!И го виде линкот од михајлович????
Да од таквите како мене патиме. А од таквите како тебе процвета државата. Која клетва за свои сограѓани кој го бодреле што се правите сега ненормални не ми е јасно. Оти јас не се почувствува навредена туку ти? Или ти си плукаше и се пронајде во зборовите па сега ми кукаш тука како жалопојка. Сакал да му се извини, еве јас ќе ти се извинам во негово име ИЗВИНИ. И ете ти помина нервозата :)

Член од
15 мај 2010
Мислења
540
Поени од реакции
72
просто и едноставно:допринел за успех,го величеле и сме се радувале.Ја навредил и погазил земјата,ќе си ги сноси последиците.Што е нејасно тука???
Убаво прочитај му го постот.

од секогаш ми изгледаше како пичка и си се докажа како таков
Затоа го цитирав баш него. :)

Член од
1 февруари 2012
Мислења
3.678
Поени од реакции
4.208
Замислете тој гркот што се сликал со Антич да кажел некое погрдно име за Грција,они само пошто се сликал со неговиот тимски колега и со симболот од кај што потекнува гледајте што му прават не па такво нешто.
Антич го бараа многу врвни клубови послем европското не мораше во Олимпијакос да отиде.
А ке заминува од репрезентација?ич к*р не ме боли.

Ивица ЈМК

Член од
28 март 2010
Мислења
1.399
Поени од реакции
270
Да од таквите како мене патиме. А од таквите како тебе процвета државата. Која клетва за свои сограѓани кој го бодреле што се правите сега ненормални не ми е јасно. Оти јас не се почувствува навредена туку ти? Или ти си плукаше и се пронајде во зборовите па сега ми кукаш тука како жалопојка. Сакал да му се извини, еве јас ќе ти се извинам во негово име ИЗВИНИ. И ете ти помина нервозата :)
Па што вика на интервјуто коа се правда на крај????Убаво ти реков не слушаш убаво.Преслушај го видеото.Се пронадјов во неговата изјава,од каде доаѓал "господинот".Нервозата не ми е пројдена,ти не си некој фактор у државава шо треба да се извини.Само работава изгледа дека е Причај српски да те цео свет разуме и Мајка Србија.Така мене ми личи.

Donald Sikert

Jane Vitington
Член од
28 ноември 2008
Мислења
8.283
Поени од реакции
5.614
Јас мислам модераторот да ја затвори темава под итно.

ТИпчиња како оној Ивица Juve не заслужуваат да бидат во исти кош со нас останатите обични смртници.

Такви патриоти треба сами да си пишуваат некаде во затворен круг, како една мала група.

Мала, мала група п...ра.

И истиве овие патриотчиња кои секако врвот на нивниот патриотизам е тролање по форум, би требало сега да превземата акција да го најдат Антиќ некаде и да го каменуваат.

И не само него, туку и сите оние што играта у бугарски и српски лиги. Па тоа е нечуено, они нас не ни признаваат народ и црква, еееј.

И после расчистете со сите нас кои не сме патриоти и не се шетаме со маица со знамето од виргина по улица.
Пробајте и сите д ане каменувате што одиме на одмор у Грција:tapp:

За доброто на народот, за доброто на државата.

Каква патетика сте. Со што ли ве хранеле кога сте се родиле? Сигурне не сте цицале мајчино млеко.

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Па што вика на интервјуто коа се правда на крај????Убаво ти реков не слушаш убаво.Преслушај го видеото.Се пронадјов во неговата изјава,од каде доаѓал "господинот".Нервозата не ми е пројдена,ти не си некој фактор у државава шо треба да се извини.Само работава изгледа дека е Причај српски да те цео свет разуме и Мајка Србија.Така мене ми личи.
Ништо дај адреса да му пратам па во свечено писмо да ти се извини.

Ивица ЈМК

Член од
28 март 2010
Мислења
1.399
Поени од реакции
270

ТИпчиња како оној Ивица Juve не заслужуваат да бидат во исти кош со нас останатите обични смртници.

Такви патриоти треба сами да си пишуваат некаде во затворен круг, како една мала група.

Мала, мала група п...ра.

И истиве овие патриотчиња кои секако врвот на нивниот патриотизам е тролање по форум, би требало сега да превземата акција да го најдат Антиќ некаде и да го каменуваат.

И не само него, туку и сите оние што играта у бугарски и српски лиги. Па тоа е нечуено, они нас не ни признаваат народ и црква, еееј.

И после расчистете со сите нас кои не сме патриоти и не се шетаме со маица со знамето од виргина по улица.

Каква патетика сте. Со што ли ве хранеле кога сте се родиле? Сигурне не сте цицале мајчино млеко.
друже,коа ќе отидеш прв пат на трибина и коа ќе сватиш шо е државата и националниот дрес ќе продолжиме да збориме.Додека седиш пред компјутер и измишљаваш топла вода,ништо нема да постигнеш во животот.Каде виде дека критикувам некој што игра во србија и бугарија????Што филмуваш сеа тука без врска????Дали јас ќе го каменувам или не антич,тебе ич к*р да не те боли.
--- надополнето: 31 мај 2012 во 09:56 ---
Ништо дај адреса да му пратам па во свечено писмо да ти се извини.
муабетиве пред зграда со другарчињата да си ги тераш.Или коа ќе те заќутат со факти и коментари почнуваш овакви конверзации.И не ми одговори за Михајлович шо те прашав тоа?

Donald Sikert

Jane Vitington
Член од
28 ноември 2008
Мислења
8.283
Поени од реакции
5.614
друже,коа ќе отидеш прв пат на трибина и коа ќе сватиш шо е државата и националниот дрес ќе продолжиме да збориме.Додека седиш пред компјутер и измишљаваш топла вода,ништо нема да постигнеш во животот.Каде виде дека критикувам некој што игра во србија и бугарија????Што филмуваш сеа тука без врска????Дали јас ќе го каменувам или не антич,тебе ич к*р да не те боли.
Јас сум одел по трибини, и надвор од МК додека ти веројатно си бил уште фетус.

Аналогија е тоа со Србија и Бугарија.

Твојот став едноставно не чини, не е рационален.

Знам дека нема да можеш да разбереш зошто, но тоа е твој проблем. Фрустрации и комплекси се лечат во соодветни установи.

Ивица ЈМК

Член од
28 март 2010
Мислења
1.399
Поени од реакции
270
Јас сум одел по трибини, и надвор од МК додека ти веројатно си бил уште фетус.

Аналогија е тоа со Србија и Бугарија.

Твојот став едноставно не чини, не е рационален.

Знам дека нема да можеш да разбереш зошто, но тоа е твој проблем. Фрустрации и комплекси се лечат во соодветни установи.
си одел за......СФРЈ????јасно ми е се.;)

S

Shaman

Гостин

акви патриоти треба сами да си пишуваат некаде во затворен круг, како една мала група.
Мала, мала група п...ра.
Да играат и други во други лиги на балканот.
Ама, цела бугарија знае дека мајка му и татко му на Дарко Тасевски
се карале со снаата Ромина за цар Самоил. Се утепаа од пишување таму
по весници. И ???
Глеам го шутнаа Дарко од бугарија.....

Перо згреши и тоа е факт бе луѓе,
не треба да се каменува, ама не треба ни да се повтори.

И мора ли секогаш кога ќе се спомене нешто за Грција одма да се
фаќате за одморот?? Па јас одам во Егејска Македонија и секогаш парите на
Македонци им ги давам. И внимавам на тоа.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom