Законот за средно образование

• Креатор на темата Креатор на темата MarioSt
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
26 мај 2010
Мислења
77
Поени од реакции
31
Локација
Куманово
Поздрав,
Вака ми треба review за законот за средното образование, нешто што е најважно. (Правам семинарска не знам на што точно да обрнам внимание). ако може побрзо, за да имам време да напишам барем 3 страни :)

Го имам во печатена форма, но немам доволно време а 50 страни е. Ако знаеш да ми кажеш на кој член да обрнам внимание. ( ги има преку 100)

е дајте таман и на мене ми треба

Го имам во печатена форма, но немам доволно време а 50 страни е. Ако знаеш да ми кажеш на кој член да обрнам внимание. ( ги има преку 100)
50 страни се многу? Пред 20 минути да си почнел сеа ќе беше готов и ќе си знаеше на шо да се фокусираш.

па почнав да го читам сга сум до 14 страна, ама има и за учење вовед во право и социологија и по истите треба да доставам проекти, не може се да се постигне
:(

Како што гледам на Правен си, кажи што конкретно ти треба од Законот за Средно образование, која ти е темата и по кој предмет ти е ова ??

Како што гледам на Правен си, кажи што конкретно ти треба од Законот за Средно образование, која ти е темата и по кој предмет ти е ова ??
Гимназијалец на правен пакет, ми треба најважни членови од овој закон, напишани во есеј (тоа не проблем само да ми се посочат членовите ). Оваа ми е за вовед во право.
БТВ стигнав до член 54

Гимназијалец на правен пакет, ми треба најважни членови од овој закон, напишани во есеј (тоа не проблем само да ми се посочат членовите ). Оваа ми е за вовед во право.
БТВ стигнав до член 54
Води се по главите во законот. За секоја глава напиши по некој член, да ја образложиш и да објасниш која е нејзината цел, што се уредува со неа. Избриши ги членовите и ставовите и на тој начин направи како мал коментар за секоја глава.

Треба да се внесе опција за давање црвенки. Ми фали....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom