- Член од
- 18 мај 2008
- Мислења
- 7.568
- Поени од реакции
- 17.644
зошто до толку тешко е да се сфатиПрв фан на друг тим да ја сфати вредноста на Керик, мислев дека никад нема да го дочекам ова![]()
?Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
зошто до толку тешко е да се сфатиПрв фан на друг тим да ја сфати вредноста на Керик, мислев дека никад нема да го дочекам ова![]()
?зошто до толку тешко е да се сфати?

Андерсон го нарекуваа новиот РоналдињоПа не знам, обично сите го сметаат за шит играч и најслаб од 11те кои искачаат на терен, а нема врска, има подобри статистики и од Бери и од Паркер, плус и дава голови и го бива за офанзива, само што не е граден ко нив
--- надополнето: 30 мај 2012 во 16:22 ---
Андерсон може и да го имаат утепано и изедено за Велигден, 5 месеца немам видено ни слика од него.
А кога ќе ми текне дека кога дојдоа со Нани, тој важеше за поталентираниот. Како се извртуваат работите![]()

Андерсон моментално вреди 3 милиона, тежи 200 кила, има мев и секако треба да си луд ако допуштиш тој да им парира на конкурентите. Едно е виртуелен свет, а друга е реалноста.

Може може, комплет со шарска, шопска и 2 ракии од алтанЈа викам на Групер да го дадеме на 50% попуст...![]()
Јас сум за, башка ќе се исповидимеСреќни сте? Ќе потпишеме со пијандура...
--- надополнето: 30 мај 2012 во 18:08 ---
Дај да направиме една собиранка онака на пиво во СК од нашиов фан клуб пред да фатат одмори, кој може и сака секако.

Плус, ако веќе сака да му конкурира на Ешли Кол за во репрезентација, ќе мора да се покажува и на други сцени. Во ПЛ веќе си е докажан.