Хаслаат брат,се бават со кражби и други криминални активности и сите пари ги трошат на дрога ако треба и тестираат на нив производители и дистрибутери нова роба исто така им го пуштија крокодилот да ги испоуништи многу знаат што земаат они.Јас неможам да ги разберам тие луѓе. Ако немат патри како купувале дрога, или ја имале или некој им ја давал гратис. Јас по мене знам кога имам кеш трошам за ганџа како да нема за утре , а тие немаат леб да јадат купуваат хероин.
Не сум бил до сега наркоман ама се надевам и дека нема да станам, и доколку би бил ако не би јадел не би бил и жив no money no fun.
Лек ти е да не почнеш, зашто ако почнеш со тие срања, хероин, крокодил... ни господ не ти помага.Греота се тие луѓе, страсно се молат. Камо да може оваа нашава држава да ни даде нас младите да најдеме лек против тие дроги и против зависност.
Не викај два пати! Има лек за секоја бослет, наркоманиата е некоја врста на болест исто, создавање завист и др. работи. Јас мислев да ни дозволат да истражуваме за намалување на тие работи. (боље спречи него лечи) се додека бројот на нарко зависници е мал или е мал кај нас веќе ние да си имаме некаков си лек. Ако не работиме или не ни дозволат да работиме на тоа поле тие крокодили лесно би стигнале и кај нас. Хероинот е веќе присутен кај нас! тоа не мора да значи дека и крокодилот не е тукаЛек ти е да не почнеш, зашто ако почнеш со тие срања, хероин, крокодил... ни господ не ти помага.