Најстрашната дрога на светот

miki002

Фејл гејмер
Член од
18 февруари 2010
Мислења
369
Поени од реакции
269
Ги изгледав двете документарки и можам да кажам...страшно.

Член од
30 мај 2012
Мислења
5
Поени од реакции
0
Јас неможам да ги разберам тие луѓе. Ако немат патри како купувале дрога, или ја имале или некој им ја давал гратис. Јас по мене знам кога имам кеш трошам за ганџа како да нема за утре :), а тие немаат леб да јадат купуваат хероин.
Не сум бил до сега наркоман ама се надевам и дека нема да станам, и доколку би бил ако не би јадел не би бил и жив no money no fun.

Член од
1 февруари 2012
Мислења
3.678
Поени од реакции
4.208
Јас неможам да ги разберам тие луѓе. Ако немат патри како купувале дрога, или ја имале или некој им ја давал гратис. Јас по мене знам кога имам кеш трошам за ганџа како да нема за утре :), а тие немаат леб да јадат купуваат хероин.
Не сум бил до сега наркоман ама се надевам и дека нема да станам, и доколку би бил ако не би јадел не би бил и жив no money no fun.
Хаслаат брат,се бават со кражби и други криминални активности и сите пари ги трошат на дрога ако треба и тестираат на нив производители и дистрибутери нова роба исто така им го пуштија крокодилот да ги испоуништи многу знаат што земаат они.

Член од
30 мај 2012
Мислења
5
Поени од реакции
0
Греота се тие луѓе, страсно се молат. Камо да може оваа нашава држава да ни даде нас младите да најдеме лек против тие дроги и против зависност.

Curious

пичкин дим
Член од
24 јули 2007
Мислења
1.652
Поени од реакции
1.899
Греота се тие луѓе, страсно се молат. Камо да може оваа нашава држава да ни даде нас младите да најдеме лек против тие дроги и против зависност.
Лек ти е да не почнеш, зашто ако почнеш со тие срања, хероин, крокодил... ни господ не ти помага.

Член од
30 мај 2012
Мислења
5
Поени од реакции
0
Лек ти е да не почнеш, зашто ако почнеш со тие срања, хероин, крокодил... ни господ не ти помага.
Не викај два пати! Има лек за секоја бослет, наркоманиата е некоја врста на болест исто, создавање завист и др. работи. Јас мислев да ни дозволат да истражуваме за намалување на тие работи. (боље спречи него лечи) се додека бројот на нарко зависници е мал или е мал кај нас веќе ние да си имаме некаков си лек. Ако не работиме или не ни дозволат да работиме на тоа поле тие крокодили лесно би стигнале и кај нас. Хероинот е веќе присутен кај нас! тоа не мора да значи дека и крокодилот не е тука :)

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
Ја се кладим дека научници може да измислат лек против зависност али пак ќе си бидеш зависен од дрога (лекот што го примаш) само у друга форма :D

Kajgana Shop

На врв Bottom