Трикови за во друштво

• Креатор на темата Креатор на темата Barto
  • Време на започнување Време на започнување
Во зелениот дел кај текстот "Many" и "Taste" (барем кај мене е така). Болдираните букви, го прават тој 1см².
И нормално, кај различни луѓе може да варира во милиметри, ама кога се работи за гаснење цигаре... и тие се битни.
Значи, може да се доближи цигарата во тој дел, и да се проба. Гарантирам дека нема да се изгори јазикот.
Значи некаде централниот дел на јазикот...вреди да се проба.:D

- Замисли си еден број. Било кој. Било колку цифрен.
- Додај му уште толку.
- Додај му уште 10.
- Подели го со 2.
- Одземи го бројот што го замисли.
- Додај 2.
- Помножи со 3.
- Одземи 1.
- Подели со 4.
- Одземи 5.
..
..
-Доби 0?
“ОМГ КАКО ЗНАЕШЕ ПОСУГОИЛСМКИТЈШЉЊЕ!“

worked in eight grade...

Zemete stakleno sise pivo, zamrznete go.
Izvadete go I udrete go od nezamrznato toplo sise pivo, toa nezamrznatoto se zamrznuva odma :roflmao: :*

Еве еден добар трик :(
--- надополнето: 28 мај 2012 во 10:17 ---
еве уште едно
--- надополнето: 28 мај 2012 во 10:20 ---

Во централниот горен дел на јазикот постои место од 1см², каде нервите не реагираат на топло или ладно. Можеби реагираат но екстремно малце.
Јас гаснам цигара запалена на тоа место (без плунка). После само го плакнам со вода, малку е црн од пепелта.. и ништо друго. Нема изгореници, нема воспалување. Ако стварно го погодите тој дел од јазикот, нема никаков проблем.
Ако го футните... :facepalm:
Значи, не е некоја финта ова, највероватно чиста биологија е... ама пак забавно е. Посебно во делот кога, цигаре со црвен жар на врвот.. дирекно ставаш на јазик, а другите се чудат како е возможно да не те боли :D
И нормално, да не ти стани навика, пошо можат надимак Пепелјара да ти стает.. :pos:

00:32:pos:

1.Направете мали топчиња од алуминиумска хартија и цврсто оформете ги
2.ставете ги во пластично мало шише отприлика два два прста да биде полно
3. потопете ги со сполна киселина и проклумкајте го шишето
4. бегај на страна за неколку монути ке пукне гласно :)
го правев порано..е времиња..:)

можеш да направиш бомба ке земеш солна киселина и пластично шише кокакола од малите и ти треба фолија ,го полниш шишето со киселината малку ке оставиш место и ставаш топшиња од фолијата затвараш шишето го мучкаш и го оставаш на земја и се тргаш на страна и полсе чекај бум..

Од велес,кај нас динамитки...нешто многу многу појако од бомбите и триаголниците...Ги купувам ако не се лажам 100-120 денара одат..:)
Кралски? хаах Такви ми донесоа од Словенија... Лелее ја стаивме на кај дупките горе кај тунелот и прсна центарот го изгоре...

Во зелениот дел кај текстот "Many" и "Taste" (барем кај мене е така). Болдираните букви, го прават тој 1см².
И нормално, кај различни луѓе може да варира во милиметри, ама кога се работи за гаснење цигаре... и тие се битни.
Значи, може да се доближи цигарата во тој дел, и да се проба. Гарантирам дека нема да се изгори јазикот.
На оваа фора сум добил милион кладби...
Ахх детство... Ај се кладиме дека ќе изгасам цигара од јазик? :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom