Фан клуб: Куманово

• Креатор на темата Кумани Куманово
  • Време на започнување
H

HoT IcE

Гостин
Ја па мислу дека овој правило е екстра. Много млади играчи ќе добиев прилику да се развивав, да играв и да се докажуев.
Мене ми беше преко оној од Срби у тим, како тим од српску лигу да бесмо.

Член од
21 февруари 2012
Мислења
156
Поени од реакции
40
Pa nema valjda da gi namaliv stranci u dokumenti za preodan rok pisue 4 stranca za sezonu 2012/2013
nekoja spekulacija ? okolo nas tim

Член од
20 ноември 2008
Мислења
84
Поени од реакции
15
потпраша некои људи што се мотав по клуб и они спомнасва дека сви срби остануев освен Луковиќ изгледа па у Шпанију ке иде да игра ама не се знае ништо јоште и дека ке се купуе некој од Фени а спомнуе се Марко Симоновски како и Ивица Димчевски од Торус

fr0zen

Kirigaya Kazuto
Член од
26 септември 2011
Мислења
1.348
Поени од реакции
503
Od pouzdani i sigurni izvori doznavamo deka e donesena odluka s's skoro sto posto sigurnost u narednu sezonu KK Kumanovo da se takmici u drugu ligu s's domasnoga trenera i iskljucivo igraci od nas grad. Postoi mogunjost da ostane u prvu ligu, ali s's tj sastav i budzet nema nikakvi sanse da pobedi nekoga. Ovoj e odluceno kako bi se svi sredstva sto se obezbediv bile usmereni u RK Kumanovo koe ke bide prijaveno da igra u 2 evropski kupa. Dali e odluka dobra ili losa tesko e da se kaze. Steta za kosarkarsku publiku koja uvek bese verna na klub. Ovoj e skoro zavrsena rabota. Od odredeni pricine jos uvek nisto zvanicno ne se objavue. Mozda u posledjan moment nesto se i smeni, ali za toj ima samo teoretski sanse ili skoro nikakvi sanse.

КОлко од овој е тачно остануе сс време да видиме , што мислите за оваа одлука , без срби и со домашен тренер да играме , што мислите за шансите за младите ....

H

HoT IcE

Гостин
Срамота, овакој ли се покажуе почит спрема фанови, спрема навивачи..

fr0zen

Kirigaya Kazuto
Член од
26 септември 2011
Мислења
1.348
Поени од реакции
503
Срамота, овакој ли се покажуе почит спрема фанови, спрема навивачи..
Па добро бе , нели гледаш дека 2 пати ни рекоа дека ќе се борат за повисок пласман , и што направисма , трењер едно исти тактике мења , неможе да победи на гостински терен против смрдени АБА и Кожуф , и позитивно е што ќе имамо домашан тренер и домашни играчи што ќе се докажуев и ќе се развивав ... не е до толко црно , само ако не влеземе во 2 лига .... и што играчишта беа србиве ?

Член од
21 февруари 2012
Мислења
156
Поени од реакции
40
Haha nemoj da svatite pogresno ja ne se slazem ss toj... pogore napisano
znaci kolko pare i da se ulozi u rukomet maksimum ke bide 3-to ili 4-to mesto posto pelister planira jaku ekipu... isto i za evropski kup kolko da se ulozi za edno ili dve kola u evropu...
kosarka kolko i da se ulozi znae se koj e proekt na vladu i deka pa tj isti tim ke si bide sampion...
takoj da moe mislenje bolje da ima i rukomet i kosarka nego sve da se upropasti. Nadam se deka ovj text gore e samo neprijateljska propaganda : )))
da smo zivi i zdravi ke vidimo sto ke se desi

H

HoT IcE

Гостин
Па добро бе , нели гледаш дека 2 пати ни рекоа дека ќе се борат за повисок пласман , и што направисма , трењер едно исти тактике мења , неможе да победи на гостински терен против смрдени АБА и Кожуф , и позитивно е што ќе имамо домашан тренер и домашни играчи што ќе се докажуев и ќе се развивав ... не е до толко црно , само ако не влеземе во 2 лига .... и што играчишта беа србиве ?
Абе види, не викам ја дека тој ќе биде лошо за наши кошаркари. Ја од онија дрва српски ништо не виде, едн Костовски дојде и одма гу направи разлику.
Ама нели е могало да се остане у Прву лигу, сас млади играчи МАКЕДОНЦИ, нека биде и млад трењер, па ако испаднемо, нека испаднемо.

Член од
20 ноември 2008
Мислења
84
Поени од реакции
15
znaci od ovoj nema nisto sto ga pisaja tj deka ke nema kosarka u kumanovo ja prasa ednoga kosarkara sto bese nositel na igru u ku nekju da ga imenuju i on kaza deka bija kude cica pred nekoj dn i deka ovoj samo su carsiski muabeti kosarka ke ima i narednu sezonu u kumanovo i toj ss pokvalitetni zasiluvanja

fr0zen

Kirigaya Kazuto
Член од
26 септември 2011
Мислења
1.348
Поени од реакции
503
Не реков дека нема кошарка во куманово , само можеби дека ќе си заминат србите и помал буџет .... а туј нема и ништо лошо од домашни играчи да играв кошарка , него доста е од срби , преку таквога се ...

Член од
20 ноември 2008
Мислења
84
Поени од реакции
15
ке си има кошарка ке си има ист буџет па ако има спонзор како што се најавуе буџет ке биде и поголем срби изгледа сви исти ке си останев само ке се доведев плус некој центар и Симоновски или Димчевски и ке си остане стара екипа ке си се уиграв и ке се надамо да улегнемо у први 4 екипе............

fr0zen

Kirigaya Kazuto
Член од
26 септември 2011
Мислења
1.348
Поени од реакции
503
Само ќе снуемо такој .... два пати рекоа дека ќе влеземе во плеј-офф , два пати се разочаравме .... не бива или трењер да се мења или играчи нови , или гледано треќа среќа , па ќе видиме ....

Член од
20 ноември 2008
Мислења
84
Поени од реакции
15
трењер е супер само јос плус 2 засилувања и све ке биде ок

fr0zen

Kirigaya Kazuto
Член од
26 септември 2011
Мислења
1.348
Поени од реакции
503
да го видиме тоа чудо .... на гостински терен друга песме се пое , не само на домашан терен ....

Kajgana Shop

На врв Bottom