Мажите преферираат глупави жени

BloodyJesus

патенирана чепкалка
Член од
15 февруари 2012
Мислења
1.206
Поени од реакции
1.240
Поздрав со песната : Олабави ме - Слаткар ЗА СИТЕ ГЛУПАВИ МАШКИ И ГЛУПАВИ ЖЕНСКИ
Песнава е добра утеха за форевер алоунери, ќе појди вдискотека еднаш годишно, ќе испие десет корпи и си вика „ако, ќе дое ја коа ќе бидам славен па да ме моли за у спот“ пфф смешки :icon_lol:

Член од
10 јануари 2011
Мислења
1.658
Поени од реакции
3.322
(y) абе иронично беше тоа кажано! Такви работи не земам при срце :P .....надежта последна умира, ваљда ќе си умрам и јас во прегратките на некој умен мажјак :ROFLMAO:

Да се надополнам, сите вие што кенјате и не ставате во ист кош сите женски зошто не одговорите на прашањето : Зошто машките се плашат од успешни жени?.....
Не се плашат туку само бегаат од нив пошто ги иритираат и нервираат.

Член од
7 октомври 2011
Мислења
3.831
Поени од реакции
3.616
Не преферираме глупави ама само такви останаа..

Член од
5 јануари 2008
Мислења
2.806
Поени од реакции
3.062
дали е интелигентна или не во секој случај барам предизвик, жена со карактер.
А највеќе ме нервираат лигави типки.

Член од
20 март 2012
Мислења
1.465
Поени од реакции
2.366
Зошто да се мачат со некоја паметна, ако лесно можат да ја смотаат глупавата? Зависи кој што си бара...ако е за една вечер, сакаат глупави, ако е за посериозно, сакаат некоја што нема да ги резили пред роднините и пријателите. Но дури и тогаш, ниеден ама ниеден маж нема да сака да е со жена која е попаметна од него. Паметна, да, но не премногу...;)

Член од
14 мај 2011
Мислења
374
Поени од реакции
388
Паметна е релативен поим, секој си има своја претстава за „паметност“. Ако е навистина паметна, а сака да го придобие, улови и задржи дотичниот, нема да се расфрла и наметнува со умување и мудрување, туку ќе ја примени својата интелигенција за создравање здрава и стабилна врска.

И на крај, малку офтопик (не е љубов и секс, туку пријателство и дружење) и жените не сакаат да бидат во друштво на жени кои мислат или се однесуваат како да се попаметни од нив. Меѓу мажи ова се решава низ жестока дебата со пцуење и трескање по маса. Жените таквите ситуации ги работат во поинаков стил ;) не со тупаници, туку со отров.

Член од
28 мај 2009
Мислења
3.361
Поени од реакции
3.963
Паметна е релативен поим, секој си има своја претстава за „паметност“. Ако е невистина паметна, а сака да го придобие, улови и задржи дотичниот, нема да се расфрла и наметнува со умување и мудрување, туку ќе ја примени својата интелигенција за создравање здрава и стабилна врска.

И на крај, малку офтопик (не е љубов и секс, туку пријателство и дружење) и жените не сакаат да бидат во друштво на жени кои мислат или се однесуваат како да се попаметни од нив. Меѓу мажи ова се решава низ жестока дебата со пцуење и трескање по маса. Жените таквите ситуации ги работат во поинаков стил ;) не со тупаници, туку со отров.
Тоа се вика едноставно совршена жена :rolleyes: а дали пак постои таква :unsure:

Член од
21 август 2008
Мислења
6.500
Поени од реакции
1.320
Уствари најглупави женски се такозваните интелектуалки, мисли ако завршила факултет одма станала паметна а го завршила онака за диплома, научиле манири форма речник а поента нула, башка не ги бива за секс.

PIRATIC

diplomiran klozetar
Член од
26 јануари 2012
Мислења
7.854
Поени од реакции
6.495
Уствари најглупави женски се такозваните интелектуалки, мисли ако завршила факултет одма станала паметна а го завршила онака за диплома, научиле манири форма речник а поента нула, башка не ги бива за секс.
Па и тоа држи вода што викаш, од една страна и тоталната неписменост и немањето поим од ништо не чини, ама од друга страна и девојките кои се интелектуалки го претеруваат ........ ако некоја гледала во книга(бубала) до 30/35/40 год. тоа незначи дека сите други луѓе(помалку образовани од нејзе) се во аут, а само она е ин ....... ОК секој сака да има покрај себеси партнер/ка кој/а ќе знае нешто, никој нејќе табула-раза до себеси, ама ваквиот тип на интелект-девојки обично имаат повисоки критериуми и бараат партнери исклучиво на исто рамниште со нив и со образование, но и со работа, плата и.т.н. исто/слично рамниште ......... а за секс дека не ги бива тоа е факт, всушност секс не ни можеш да имаш со такви, бидејќи ако им го бап*еш очилата(диоптер 2ка) ќе им летнат од очи ! :P
Шала на страна ама сепак златна средина си е златна средина .......... образована ама со усул ............. табула-рази НЕ .......... интелект-џиниус-грлс НЕ ......... :D

Член од
7 ноември 2011
Мислења
431
Поени од реакции
934
Дали логикава важи и за мажи, дали и интелектуалците се најглупавите машки :confused: ?

Дали некој кој се запишал на факултет, не треба да го мотивира стекнувањето на дипломата :unsure: ?

И чисто ме интересира, врз основа на колку испробани интелектуалки, од твоја страна, го изведе заклучокот дека не ги бива за секс :icon_lol:?

Член од
17 април 2012
Мислења
2.335
Поени од реакции
2.095
Дали логикава важи и за мажи, дали и интелектуалците се најглупавите машки :confused: ?

Дали некој кој се запишал на факултет, не треба да го мотивира стекнувањето на дипломата :unsure: ?

И чисто ме интересира, врз основа на колку испробани интелектуалки, од твоја страна, го изведе заклучокот дека не ги бива за секс :icon_lol:?
Највеќе сакам паметни убави, згодни, и со моќни позиции во работата што ја работат со сите тие карактеристики во неа тие ми се најомилената категорија тоа ти е класа девојка во кој сакаш поглед , сексусален, образовен, финансиски ,карактерно, што ке ми некоај глупа неубава необразована со мизерна функција на работа едноставно не ми се предизвик, ама првата категорија кој ги пробал знае(y)

Член од
21 август 2008
Мислења
6.500
Поени од реакции
1.320

иам големо искуство но на зборови не се верува ја си знам.

PIRATIC

diplomiran klozetar
Член од
26 јануари 2012
Мислења
7.854
Поени од реакции
6.495
Највеќе сакам паметни убави, згодни, и со моќни позиции во работата што ја работат со сите тие карактеристики во неа тие ми се најомилената категорија тоа ти е класа девојка во кој сакаш поглед , сексусален, образовен, финансиски ,карактерно, што ке ми некоај глупа неубава необразована со мизерна функција на работа едноставно не ми се предизвик, ама првата категорија кој ги пробал знае(y)
А јас па сакам да си купам едно хеликоптерче ама ЈБГ џебот не дозволува ! :D

Член од
7 ноември 2011
Мислења
431
Поени од реакции
934
иам големо искуство но на зборови не се верува ја си знам.
Не ми одговори на првите две прашања :cautious: ...

Добро де, не ти барав прецизна бројка, ама онака чисто колку за доловување на правилен впечаток одговори барем приближно, дали се под 10, над 10 или колку се доволно за да се формира статистички релевантен заклучок, за изнесување став како твојов?

Член од
21 август 2008
Мислења
6.500
Поени од реакции
1.320
Не ми одговори на првите две прашања :cautious: ...

Добро де, не ти барав прецизна бројка, ама онака чисто колку за доловување на правилен впечаток одговори барем приближно, дали се под 10, над 10 или колку се доволно за да се формира статистички релевантен заклучок, за изнесување став како твојов?
Ова дека жените се пасивен принцип па затоа знаат дека рмбачите мајсторите и такви занаетчии се тамам за нив, а секоја генерализација е неполна индукција, но човек/жена генерализираат бидејќи времето му/им поминува.

Kajgana Shop

На врв Bottom