Zamunda.net (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата amon.amarth9
  • Време на започнување Време на започнување
Сега пробав преку Internet Explorer и таму ме пушта на замунда,али не си го знам пас и јузерот :( ама како и да е,нема шанса преку него да симињам,многу е спор... преку Google Chrome незнам зашто несака..

И јас го користам Хром од навика ама факт е дека овој прелистувач како што кажа еден јузер на некоја тема, како цело време да е во некоја бета верзија иако е стигнат до 18.Х.Х Симни го торентот од ИЕ, нема да трае тоа цела вечност, 30-40 КБ се негде. Или па преинсталирај го хромот, се багира често.

зашто не ми го регистрира аплоадот на замунда?? правам уплоад секој ден, ама тоа исто си стои.

шо му е на замундата бе браааттттт.....:mad:
--- надополнето: 25 мај 2012 во 21:58 ---

--- надополнето: 25 мај 2012 во 21:58 ---

Шо е проблемо бе браат?

цел ден не го отвара сајтот,и вчера беше исто.

Дечки ке може еден акаунт, не менувам ништо

Ај едно прашање, зошто нејќат да ми се сидуваат торентире од Замунда? Еве на пр. од TPB кога и да симнам има аплоад константен од 40-60kbps, ама од Замунда нејќат да мрднат Ratio-то ми е катастрофа, 30 пати помалце аплоад него даунлоад.
Има/имал ли некој ваков проблем?

Ај едно прашање, зошто нејќат да ми се сидуваат торентире од Замунда? Еве на пр. од TPB кога и да симнам има аплоад константен од 40-60kbps, ама од Замунда нејќат да мрднат Ratio-то ми е катастрофа, 30 пати помалце аплоад него даунлоад.
За да ти се сиијдуваат торентите на замунда треба некој друг да ги симнува во тој момент, а ако си симнал некој стар фајл многу е мала веројатноста да има некој друг да сака да го симне истиот и да "зема" од твојот сиид фајл.

Друго е што треба да имаш и брз интернет за да бидеш поголем сиидер.

1.jpg

До тебе е зависи шо имаш сметнато и колкава ти е брзината на upload.
За да крениш рејтинг треба голем уплоад да имаш еве како мене
1974926400.png

Ок Kadaif фала на објаснувањето, zxcvb имам мал аплоад али не е проблем и онака ми работи цел ден компјутерот нека сида макар и со 40-60kbps.

This webpage is not available

The connection to www.zamunda.net was interrupted
ете ова го вади..можно е дами имат акнато блок на ИП адреса?

Не знам искрено, кај мене нема проблем ваков, проба ли со друг browser?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom