Дали Бекстејџ имаат грам памет?

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.230
Поени од реакции
30.448
Ај доста отварате теми кликајте репорт на мочаната страна.

Samurai Jack

Penspinner
Член од
15 април 2012
Мислења
3.660
Поени од реакции
8.668
Од секогаш ми биле одвартни бекстејџ, поголем фејл од нив нема...(n)

Max Legend

The black swordsman
Член од
27 септември 2010
Мислења
4.339
Поени од реакции
6.479
Da go kazevte ova vo Japonija za vakva sramna izjava trebase celiot personal da si zeme wakizashi i da si napravi ubav dlabok rez na stomakot dovolno dlabok za crevata da se isturaat na zemja.Ama toa go pravat luge koi sakaat da si ja zacuvaat cesta,nesto sto vie nemate.

moj komentar na nivniot fb profil

Forrest Gump

низа1
Член од
12 ноември 2009
Мислења
7.038
Поени од реакции
29.618
Многу е лошо кога некој ќе се умисли дека е фактор во државава. Александар Блажевски ли дојде ред бе да збори за музика?! :facepalm: Сигурно ко идел на коледе не му отворале врата.

Член од
26 декември 2011
Мислења
450
Поени од реакции
278
Демек каљопа ги падна на газ сите со настапот,пссс абе исти булшит се сите и бекстејџ и сител и латас и каљопи

iksimkd

ШшшШшшШ...
Член од
31 јули 2007
Мислења
5.000
Поени од реакции
2.184
Многу е лошо кога некој ќе се умисли дека е фактор во државава. Александар Блажевски ли дојде ред бе да збори за музика?! :facepalm: Сигурно ко идел на коледе не му отворале врата.

:pos: :pos::pos::pos:

Човече немој да ми правиш вакви испади у 4:30 сабајле, за малку од стол ќе паднев... :D

Член од
1 септември 2011
Мислења
177
Поени од реакции
113
Стварно е трудна од незнаен јунак? :vozbud:
најстварно, и што е најкрваво веста ја ОБЕЛОДЕНИЈА токму на бекстејџ, а кокошката Миа без трошка непријатност и страм ја потврди веста- КОЈА ПАТЕТИКА!:pos:
Инаку за презентеркиве...не знам како да ги класифицирам?
Од водителки немаат ни В, за новинарки ич муабет да не правам- немаат школо за тоа и ај да речам презентерки...ма кокошки неписмени и спонзорушки- тоа е терминот!
Толку ми се одвратни ( сосе цела шит(елова) тајфа) и ми предизвикуваат нагони за повраќање колку ли само се очајни.
btw како ли не ја гледав емисијата и појма неам што кењале за Калиопи- ќе си пукнам од мука.
п.с. ако не ве мрзи дајте линк да видам плс :)

Член од
11 ноември 2009
Мислења
2.809
Поени од реакции
2.631
Патриотите на Глујо на дело,срамота Македонска

Член од
28 мај 2008
Мислења
3.966
Поени од реакции
4.073
Гледам голема фама се кренало во врска со Евровизија, демек кој ќе ја задржи поентата во себе ќе му паднат милијарда евра од небо. Ни Блажевски, ни водителките, ни Калиопи, а најмалку Боки 13 ќе добијат нешто од препукувањето по медиумите, посебно Боки 13 што очајно треба да врати 50 илјади евра, нема да му паднат на овој или оној начин. Јас разбирам препукување преку медиуми, ама од тоа пари да печалиш, како што е во Холивуд, каде за да некој папарацо направи интересни фотки од некоја ѕвезда најпрво треба 100.000 до 200.000 долари на искешира за да може да му се приближи, па после да направи милионски тираж, од кој ќе заработи 2-3 милиони, па да добие тужба од ѕвездата и на крај да му останат 1 милион, да јас би се препукувал преку медиуми за толкава цифра, дури би бил и поостар и посатиричен, па не само неписмениот народ да ме чита и гледа, и на интелектуалната елита ќе им бидам интересен.
Како што Ѓорѓи Колозов викаше, јас за дробни пари од кафето не станувам.
Така да овие само прозвани експерти за музика со три реда школо и тоа на сила земено ќе ни солат памет, штета што не сме Тексас, Аризона или Монтана идам директно со Винчестерката и нема да можат да ги најдат за да ги погребат.

Инаку од Евровизија го гледав Рамбо, ми е криво што не влезе, а баш сакав и Дубиоза Колектив да одеа минатата година, за Европа само такви песни треба со хумор и сатира, и онака нема да победиме барем ќеифот ќе си го истераме и разно разни економски и политички експерти ќе не анализираат во разни политички магазини. Денешниот победник, никој нема да се сеќава после 2-3 години кој и што било.

Член од
28 мај 2009
Мислења
3.361
Поени од реакции
3.963
drugarite na boki 13-ka ....:facepalm:

Kajgana Shop

На врв Bottom