Фан Клуб: Србија

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
али србија је нокија! :X3:
будалче види го :)
--- надополнето: Oct 26, 2011 4:21 PM ---
Волков ја избра Црна Гора

Владимир Волков ги разочара српските фудбалски фанови со одлуката да го одбие нашиот северен сосед и наместо за Србија, во иднина да го носи дресот на Црна Гора. Одличниот лев бек игра фантастично во дресот на Партизан, па јасно е зошто Србите се надеваа дека тој ќе прерасне во еден од лидерите на националниот тим веќе од следниот квалификациски циклус. Волков, кој е роден во Белград, долго време флертуваше на оваа тема, за на крајот да шокира многумина со одлуката да настапува за репрезентацијата на Црна Гора.

Водевме неколку разговори, на последниот присуствуваа и Дејан Савичевиќ и Саво Милошевиќ, по што Волков реши да ја прифати нашата покана и во иднина да настапува за Црна Гора. Неговата одлука е дефинитивна и нема да се промени ниту во случај тој во блиска иднина да добие покана за настап за селекцијата на Србија. Договорот е постигнат на обострано задоволство, јас лично сум пресреќен што добивам на располагање играч со вонсериски квалитети“ - изјави селекторот на Црна Гора, Бранко Брновиќ.

Поради недоволното време за собирање на сета потребна документација, Владимир Волков нема да може да настапува за Црна Гора на претстојните бараж средби со Чешка за пласман на ЕП 2012. Останува да се види како ваквата одлука на левиот бек ќе се одрази врз неговиот статус во Партизан, бидејќи евентуална преселба на Волков на клупата за резерви ќе значи и поголема минутажа за македонскиот репрезентативец Александар Лазевски.

http://ekipa.mk/News.aspx?newsId=1971
Јебига вака и Вучиниќ заеба :)

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.634
Поени од реакции
1.207
Ајде, ајде. Ништо чудно и да му вршеле притисок, знаејќи ги односите Саво-партизан-ФСС.

Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
Где сте Срби, вечер Шпанија сс нову екипу и новога амбициознога селектора па да видимо што можемо против Светскога и Европскога шампиона, иначе свиѓа ми се пристап на Миху за почеток направи некои промени па ке видимо што ке искочи од све тој !

JUVE_Ultras

Ragazzo della piazza
Член од
22 септември 2010
Мислења
2.451
Поени од реакции
3.968
будалче види го :)
--- надополнето: Oct 26, 2011 4:21 PM ---

Јебига вака и Вучиниќ заеба :)
Зошто заебал Вучиниќ? Јас колку што знам Мирко е Црногорец,роден е во Никшич,зошто би играл за Србија?
ако збориме за истиот играч :)

Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
Зошто заебал Вучиниќ? Јас колку што знам Мирко е Црногорец,роден е во Никшич,зошто би играл за Србија?
Тогаш можеше да бира за кого да игра, Србија или Црна Гора затоа што тогаш се оделија Србија и Црна Гора како федерација, тој избра Црна Гора и според мене се заеба !

JUVE_Ultras

Ragazzo della piazza
Член од
22 септември 2010
Мислења
2.451
Поени од реакции
3.968
Тогаш можеше да бира за кого да игра, Србија или Црна Гора затоа што тогаш се оделија Србија и Црна Гора како федерација, тој избра Црна Гора и според мене се заеба !
Па ја избрал Црна Гора,затоа што е Црногорец,роден е во Никшич,неговите се од Црна Гора,сосема нормален потег.Тие што се чувствувале ко Срби ја одбрале Србија.

Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
Па ја избрал Црна Гора,затоа што е Црногорец,роден е во Никшич,неговите се од Црна Гора,сосема нормален потег.Тие што се чувствувале ко Срби ја одбрале Србија.
Mислам од фубдалски причини, неверувам некогаш со Црна Гора да игра Светско или Европско, но не се знае никогаш!

JUVE_Ultras

Ragazzo della piazza
Член од
22 септември 2010
Мислења
2.451
Поени од реакции
3.968
Mислам од фубдалски причини, неверувам некогаш со Црна Гора да игра Светско или Европско, но не се знае никогаш!
Не се знае тоа,вака така Црна Гора склопи солидна репрезентација.Ако го помине баражот може уште годинава да се најде на Европско.

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
Нема већих Срба од Никшићана :P
Иначе Мирко коа играше за СЦГ немаше гол постигнато без да крене три прста. Секогаш се декларираше ко Србин и дури и така беше познат ко Мирко Србенда.

^ Пример.

А и апсолутно нема врска кај си роден, и Станиќ е Црногорец и Никчевиќ и ред други. И Ѓоковиќ има потекло од Црна Гора.

п.с. Јас сум од Никшиќ со потекло :D

Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
Не се знае тоа,вака така Црна Гора склопи солидна репрезентација.Ако го помине баражот може уште годинава да се најде на Европско.
Aбе мене мило ке ми е Црна Гора да игра на едно големо натпреварување, но со 4-5 добри играчи не се стигнува на големо натпреварување, иако мило ке мие да ме демантираат!

JUVE_Ultras

Ragazzo della piazza
Член од
22 септември 2010
Мислења
2.451
Поени од реакции
3.968
Нема већих Срба од Никшићана :P
Иначе Мирко коа играше за СЦГ немаше гол постигнато без да крене три прста. Секогаш се декларираше ко Србин и дури и така беше познат ко Мирко Србенда.

^ Пример.

А и апсолутно нема врска кај си роден, и Станиќ е Црногорец и Никчевиќ и ред други. И Ѓоковиќ има потекло од Црна Гора.

п.с. Јас сум од Никшиќ со потекло :D
Абе се е ова океј,има многу во Црна Гора што се поголеми Срби и од оние во Србија :D .
Искрено не го знаев ова за Вучко дека се декларирал како Србин додека играл за СЦГ,али зошто тогаш прифатил да игра за Црна Гора?

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
Абе се е ова океј,има многу во Црна Гора што се поголеми Срби и од оние во Србија :D .
Искрено не го знаев ова за Вучко дека се декларирал како Србин додека играл за СЦГ,али зошто тогаш прифатил да игра за Црна Гора?
Пари ваљда што го знам... И Никола Пековиќ у баскет беше голем Србин требаше да игра за Србија па се определи за Црна Гора. Ама во кошарка претседател на нивниот кошаркарски сојуз е ни мање ни више него Мило Ѓукановиќ :D Вучиниќ ќе остане мистерија, ако не пари можеби помала конкуренција, може сакал да биде „главен“... :D

Спасев

Партизан, Мајами Хит
Член од
30 април 2009
Мислења
1.947
Поени од реакции
239
Ајде да ги видиме сега Србите со новиот тренер што ке направат против Шпанија :)

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Изгубија 2-0... Примија два наивни голови, многу чудна постава на Синиша... Душко Тошиќ како централен бек :facepalm:, Коларов десно крило, младите Џуричиќ (од Херевен), Игњовски (од Вердер) и Љајиќ во средината... Напад Лекиќ и Радовановиќ... Потоа влегоа Стефан Счеповиќ и Матиќ...

Нека ја мисли Синиша на пријателските, оти ќе нема поправен во квалификациите...

Kajgana Shop

На врв Bottom