Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Пробај Boardwalk Empire ако не ти е гледана.Препорака за серија налик Deadwood има некој?
The Confession не треба да ти биде на список......10 епизоди со 5-6 минути епизода, тоа се завршува за саат времеПошто дел од сериите кои ги имав ги изгледав/завршија а другиот дел се приближуваат до својот крај (Touch, Awake, GoT) да прашам за совет кои две од овие да ми бидат следни?
На список ми се:
Boardwalk Empire
The Killing
The Confession
Person of Interest
Jericho
Лесно е да се гледа, тешко е да се изгледаКако може да гледате по 325 серии одеднаш бе !? Секогаш се чудам.![]()
по 325.... and countingКако може да гледате по 325 серии одеднаш бе !? Секогаш се чудам.![]()
Така што се лишувам од други задоволства, како на пример, од учење за испитКако може да гледате по 325 серии одеднаш бе !? Секогаш се чудам.![]()
Пошто дел од сериите кои ги имав ги изгледав/завршија а другиот дел се приближуваат до својот крај (Touch, Awake, GoT) да прашам за совет кои две од овие да ми бидат следни?
На список ми се:
Boardwalk Empire
The Killing
The Confession
Person of Interest
Jericho
Person Unknown е ептен добра, штета што нема да има продолжение, а Harper's Island...ми се скрши филмот на крај ама не е лоша, цело време си во тензија.Абре гледајте ги Harper's Island и Persons unknown. Совршени серии, а многу слаб публицитет тука.
Абре гледајте ги Harper's Island и Persons unknown. Совршени серии, а многу слаб публицитет тука.
Како може да гледате по 325 серии одеднаш бе !? Секогаш се чудам.![]()
Пошто дел од сериите кои ги имав ги изгледав/завршија а другиот дел се приближуваат до својот крај (Touch, Awake, GoT) да прашам за совет кои две од овие да ми бидат следни?
На список ми се:
Boardwalk Empire
The Killing
The Confession
Person of Interest
Jericho