Swag Style

• Креатор на темата Креатор на темата SwaggerD
  • Време на започнување Време на започнување
Swag ми е термин за семи-хипстери што следат Golf Wang(Tyler The Creator)/OFWGKT и глумат алтернативни.
Инаку дефинитивно, стилот си е класично урбан, од кога знам за New Yorker цела Fishbone Колекција им се заснова на тоа пред било кој од фаготиве го има наречено тоа Swag.
А сеа глеам и почнаа фирми како Supreme/Obey да го користат Swag како демек „стил“ е.

Мислам, презентираното и да е фино на изглед, незначи дека ако така се носиш ќе имаш swag.

Раперски е бе! :)
Раперски се облакаат xD

Ама тие на сликите, не :)
Eve vi
hip-hop-fashion.jpeg

Тие шо ги имаш постнато, многу ми се педерски некако со тие тесните смкнати фармерки xD

Раперски е бе! :)
Раперски се облакаат xD

Ама тие на сликите, не :)
Eve vi
hip-hop-fashion.jpeg

Тие шо ги имаш постнато, многу ми се педерски некако со тие тесните смкнати фармерки xD

Баш тесните смкнати фармерки го прават скејт стилот, а типов ти е далеку од стилот за кој што е отворена темата.

Epa pisi skate style, a ne swagger.
Swag imaat crncite, a ne skejterite :)

:pos::pos::pos::pos:
Немојте вака ве молам...суег ...:pos:

Шарени ко лампиони на новогодишната елка.
Ебате тоа мужите, уште танга ви осана да акнете...

што се замарате за тоа каков ви е стилот? Каков ви е начинот на живот и вашите размислувања и верувања врз основа на тоа се гради и стилот :)

што се замарате за тоа каков ви е стилот? Каков ви е начинот на живот и вашите размислувања и верувања врз основа на тоа се гради и стилот :)
So se razbiras ti? XD

Не е уствари swag-харизма само во материјална верзија?

Не е уствари swag-харизма само во материјална верзија?
Не. Swag е the whole package. Не знам како поедноставно се објаснува. Да видиш на 5 секунди човек можеш да кажеш дали има swag или не, зрачи.

Swag имаат нигерите со кешоина, вие само се фурате.

Реков дека е микс од повеќе стилови, го нареков како urban style, нормално дека терминот swag не означува само стил. Its more like a culture, style,music,attitude.

Микс од повеќе стилови ти е еклектик, и инаку SWAG провери на urban dictionary што значи па отвори тема начинот на облекување се вика по друго а водењето на некаков вид живот и одржување на истиот е Swag што е еднакво со Style

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom