Албанците со муслиманска вероисповест протестират против што?

Статус
Затворена за нови мислења.

methMKD

Евроскептик
Член од
18 јануари 2011
Мислења
1.826
Поени од реакции
723
И што, ти како Македонец ќе им ја дадеш западна македонија? Ова го мислиш, додека се лупаш во гради за патриотизмот во себе? Ние сме криви, се селат македонци од тие делови. Еве Чаир пред 20 години колку албанци имаше, а сега колку има, се заради тоа што македонците се селат.
ја сум од Чаир уште не сум се преселил нити планирам да се преселам нити некогаш ќе се преселам ...

Член од
20 декември 2008
Мислења
593
Поени од реакции
1.192
ја сум од Чаир уште не сум се преселил нити планирам да се преселам нити некогаш ќе се преселам ...
Мило ми е што така мислиш, и се надевам сите македонци што живеат таму го имаат истото мислење како тебе.

methMKD

Евроскептик
Член од
18 јануари 2011
Мислења
1.826
Поени од реакции
723
Ма не мој да ме ј*беш! Ваква изјава од човек кој се смета сам себе за македонец :facepalm: Ние тоа имаме мака со години, а ти така ладнокрво си кажуваш кој дел да им се даде, така?! А зошто да им се даде? Зошто да се дели Македонија? За некои нивни цели?! За некои нивни замисли?! Зошто не викаш да престанат да го бараат тоа што го сакаат и да престанат со идеите за голема Албанија?!
I just can't believe it! Македонец да рече дека треба САМИ ние - што во превод би значело доброволно да им речеме еве земете го Тетово, Гостивар и Дебар. :tapp::tapp::tapp:
Океј де океј ... види ја темата "дали македонците ќе станат малцинство во својата држава" па ќе збориме .. освен македонец се сметам и за македонски патриот еве си живеам у чаир изградивме куќа пред 10тина години(меѓу ретките македонци) и еве наскоро уште една ќе изградиме за братми меѓу ретките македонци пак ќе кажам никат нема да се преселам од тука ама моето мислење не го делат 90% од македонците у тетоово , дебар , гостивар , чаир итн итн
--- надополнето: 25 мај 2012 во 00:00 ---
З. Македонија на дедо му на Љубчо да не е па да ја даде? Што е ова пазар? Тие се границите е сега дали демографски ќе живнеме или цела Македонија ќе ја преплават во голем дел зависи и од нас.
не е де никако не е негова таман работа да е негова ... само идеја е не беше прифатена да беше негова ќе ги даеше
--- надополнето: 25 мај 2012 во 00:01 ---
Мило ми е што така мислиш, и се надевам сите македонци што живеат таму го имаат истото мислење како тебе.
жими к*ров го имаат повекето сакаат да си идат ама немаат пари

acetetovo

Македонец!
Член од
1 мај 2007
Мислења
4.002
Поени од реакции
2.375
Западна Македонија требаше сами да им ја дадеме односно само Тетово Гостивар и Дебар како што рече Љубчо и дел од академиците сега не ќе да се задоволат само со тоа ќе биде мн мн повеке

Дојди ти да го освоиш Тетово, фамилиу ти е**м предавничка!

methMKD

Евроскептик
Член од
18 јануари 2011
Мислења
1.826
Поени од реакции
723
Дојди ти да го освоиш Тетово, фамилиу ти е**м предавничка!
... Ацететово студираш во Скопје :) ? планираш и станче тука да си земеш а ?

O

Orion.

Гостин
Абе сеа еве по реакцијава гледам дека си од таму некаде .. брат немам ништо мое ама реално ако гледаме ... сами ќе си го земат Македонците имаат воглавном негативен прираст они имаат и те како позитивен прираст ако тоа не се поправи сами ќе си го земат и не само Тетово И гостивар и дебар многу повеке од тоа
Кој прираст 20тина посто се у државава. Кој прираст бе 21 век сме не раѓаат више по 20 деца шошоните.

Член од
5 јануари 2008
Мислења
2.806
Поени од реакции
3.062
доста бе меѓусебно да се напаѓате ебате, се палите одма ко мајмуни.

methMKD

Евроскептик
Член од
18 јануари 2011
Мислења
1.826
Поени од реакции
723
Кој прираст 20тина посто се у државава. Кој прираст бе 21 век сме не раѓаат више по 20 деца шошоните.
не ама раѓаат по 3 и исто така брак обавезно на 23-24 години unlike македонците кај којшто и не е ретко да имаат и по 30 години без ни едно дете нити па да мислат на брак ... а и кога имаат брак се случува да имаат по 1 дете .. најчесто секако имаат 2 и сега почнаа со 3 почесто ради ова 3то дете кампањава ама ни бликсу до прирастот на шошоните ...
--- надополнето: 25 мај 2012 во 00:06 ---
доста бе меѓусебно да се напаѓате ебате, се палите одма ко мајмуни.
Не напаѓам никого само кажувам можности ... можно е дека тоа ќе ни беше најпаметно тогаш да го решиме јас до лани исто плукав по таа идеја и тоа многу плукав .. се дур не ја видов статистиката како стојат работите со родени и умрени и сл...

fr0zen

Kirigaya Kazuto
Член од
26 септември 2011
Мислења
1.348
Поени од реакции
503
Обичниот народ ( Македонците и Албанците ) неможат да кренат глава од овие џихади/"учки" , уште како и да ги наречам ......

Член од
6 февруари 2009
Мислења
496
Поени од реакции
462
7ми Јуни четврток!! Кој е денов бе?! Батали тоа ...него ја по „тесто“ народ не сум сретнал (народ читај племе). На кој како ќе му прдне така ги фура ги меси и овие овциве ајдееее на протести. Дебилана НЕВИДЕНА! Добро бе има некој албанец на форумов да го прашам дали некој од нив има 2 грама памет САМ да размисли или како ќе им свирне ојле или дојле така играат? Не за џабе јенките преку нив си праат бајрам на балканов, тоа не е народ тоа е глинамол ебате! :drk::гомце:

Член од
26 јануари 2009
Мислења
428
Поени од реакции
519
Никаков демографски проблем не се Албанците што живеат тука, поентата е дека на запад имаме држава со 3 милиони а на север со 1 и пол исти народ плус гастербајтерите. Голем дел од нив гравитираат низ Западна Македонија, да се само нашиве 450 000 лесно ќе се справиме.

baksterski

Националист тип 500
Член од
22 февруари 2010
Мислења
431
Поени од реакции
277
Неподносливи се Арнаутиве. Само репресија треба, ништо друго.

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.162
Поени од реакции
18.203
Исто како тебе постојат луѓе и во Тетово, Гостивар, Кичево, Дебар, Струга без план да се преселат.Дали исто ќе реагираш ако и Скопје северно од Вардар им е по ќеиф за своина?Не е ок да зборуваш како во претходните коментари за тие места, не се приватна фирма.

Инаку, имало по интернетов и trailer за најавениот протест

Член од
5 јануари 2008
Мислења
2.806
Поени од реакции
3.062
не ама раѓаат по 3 и исто така брак обавезно на 23-24 години unlike македонците кај којшто и не е ретко да имаат и по 30 години без ни едно дете нити па да мислат на брак ... а и кога имаат брак се случува да имаат по 1 дете .. најчесто секако имаат 2 и сега почнаа со 3 почесто ради ова 3то дете кампањава ама ни бликсу до прирастот на шошоните ...
--- надополнето: 25 мај 2012 во 00:06 ---

Не напаѓам никого само кажувам можности ... можно е дека тоа ќе ни беше најпаметно тогаш да го решиме јас до лани исто плукав по таа идеја и тоа многу плукав .. се дур не ја видов статистиката како стојат работите со родени и умрени и сл...
не обвинувам никој, твое мислење е тоа, ти сметаш дека е така најдобро за македонија те сфаќам.
Незнам зошто одма почнуваат со тешки навреди како предавник и такви срања, многу негативна енергија.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom