Многу нормалноако игра ливерпул на филип 2 против работнички за кого ке навивате? за ливерпул? за работнички?
јас знам дека ке бидам на трибина со навивачи на ливерпул![]()
![Возбуда :vozbud: :vozbud:](/styles/default/xenforo/emot/vozbud.gif)
Многу нормалноако игра ливерпул на филип 2 против работнички за кого ке навивате? за ливерпул? за работнички?
јас знам дека ке бидам на трибина со навивачи на ливерпул![]()
Исто и Тетекс треба да го игра реваншот на 5 август на градски!! И сеа што правиме ?The first leg of the tie will be played at Anfield on July 29. the second leg will be played the following week.Значи ако играат би се играла на 5ти август
Не е можно....Не е можно
У пичку матер......само нека се пласира проклетиот Работнички..........
--- надополнето ---
Ама немој стадионот да биде полн со навивачи на Челзи,Јунајтед,Арсенал,Барса,Реал,Интер,Јуве,Милан,Баерн итн
Абе кој Тетекс......нека оди по ѓаволите Тетекс....нема да играИсто и Тетекс треба да го игра реваншот на 5 август на градски!! И сеа што правиме ?
По што Работнички ги игра утакмиците на Градски според мене он ке игра на 5 ,а ден порано ке игра ТетексАбе кој Тетекс......нека оди по ѓаволите Тетекс....нема да игра
dokolku pominatПо што Работнички ги игра утакмиците на Градски според мене он ке игра на 5 ,а ден порано ке игра Тетекс
Не можи да игра ден порано Тетекс, би требало ако е вака, Тетекс да ја игра првата дома.По што Работнички ги игра утакмиците на Градски според мене он ке игра на 5 ,а ден порано ке игра Тетекс
Ждребката кажа дека Тетекс и Работнички мора реваншите да ги играат дома па затоа ова не смее да се менува,има само едно решение а тоа е Тетекс да игра ден пораноНе можи да игра ден порано Тетекс, би требало ако е вака, Тетекс да ја игра првата дома.
Лесно ти е тебе ......ако си од Скпојеdokolku pominat
Mora da nabavam karta pa ako treba pred biletara ke spijam![]()
ne mi e lesno i mene od Kicevo sumЛесно ти е тебе ......ако си од Скпоје
Абе со викас....таму ке спиеме ама карти мора да се најдат.....а за засилувања мора одма да се земат....во овие 2 недели мораne mi e lesno i mene od Kicevo sum
slabo pisuvam na fan klubov ama ve citam redovno, sekoj den razlicni igraci se povrzuvaat so nas ama dosega nisto poseriozno ama ima vreme da se kupi nekoj dobar igrac.
Torres sigurno nema se oporavi do 5ti ama ke go vidime Steve G![]()