- Член од
- 24 февруари 2012
- Мислења
- 1.556
- Поени од реакции
- 2.355
400 дај пратими правилникот ако го имаш за семинарскиркивие мора да го имате у електронска формаЕдна страна поназад за вас,![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
400 дај пратими правилникот ако го имаш за семинарскиркивие мора да го имате у електронска формаЕдна страна поназад за вас,![]()
Па не е кај секој професор различно? :X Јас што имам праено сегде професорот различно одредува...400 дај пратими правилникот ако го имаш за семинарскиркивие мора да го имате у електронска форма![]()
820 Шуби дуби до where are you,we got some work for you know!!815,,,,,,,, ajde podmladok obelete obraz na ludara,,,,,,
,,,,,,,,,,
,,,inzagi na peperutka i treba pomosh,,,,,,,,
Па не е кај секој професор различно? :X Јас што имам праено сегде професорот различно одредува...
--- надополнето: 24 мај 2012 во 00:42 ---
825,,,sega e ili ne e kaj profesorive isto neisto,,,,,![]()
дојди на фбПа не е кај секој професор различно? :X Јас што имам праено сегде професорот различно одредува...
--- надополнето: 24 мај 2012 во 00:42 ---
Шуби дуби до where are you,we got some work for you know!!![]()
700 Шутрак ти имаш ли фб830,,,,,,, i ke se facebukuvaat,,,,,,,
--- надополнето: 24 мај 2012 во 00:57 ---
830,,,,,,, i ke se facebukuvaat,,,,,,,
![]()
400 ајмо 3 за 100830 Ајмоо фејсбуци повелетееее!!![]()
830 А нешто се спомни фејсбук за давање,кафиња и запознавање одма штурците свират!!400 ајмо 3 за 100![]()
400 Ете го Шутрак избега830 А нешто се спомни фејсбук за давање,кафиња и запознавање одма штурците свират!!![]()
835 Како што би рекле браќата роми:Јаја дик га џанаваа...700 Шутрак ти имаш ли фб![]()
295 Ќе измие чинии, ќе помине со правосмукалка, ќе испегла, ќе зачисти по дома, ќе зготви ручекот и ќе го пушти на пола саат да го фати воздух835 него бабата нема да го пушти![]()