Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Gledam znaes ness za vo grcija za sezonska rabSakam da te prasam kade e najubavo za rabota da se otide jas sakam na nekoj od ostrovive i kolku e pametno godinava da se otide ?
сакаш да работиш ко продавач на гејска плажа?! уствари бараат повеќе продавачи![]()
не разбрав што сакаш да ми кажеш?!Пробај еднаш да работиш и да си ги донесеш паричките тукаЈас си бев Македонка од Македонија (така ме претставуваше газдата) земав повеќе од одлична плата за вложениот труд...
![]()
не разбрав што сакаш да ми кажеш?!
јас го прашав човекот дали сака да работи - и да му дадам бр.телефон
а муабетов не ти го сфаќам, поготово што не беше ти цитирана![]()
за тебе не еПогрешен коментар ти цитирав, моја грешка
НВМ А што би продавале? И каде?
за тебе не е
бараат машки
инаку ако сакаш ко дадилка за 2 деца за само 500 евра- има
ак ти чини - да ти дадам контакт телефон под услов да си под 30 години
станува збор за Меса- Волос.
извини што ти се мешам у бизнисНе, не, не прашувам за себе, нема да бидам тука летово.
Општо ме интересира.
Немојте да работите за 500 евра, можете и мн повеќе да заработите месечно, во барови![]()
Bilo sto samo letovo da ne se sedi vo MK da se ispadne malku ...сакаш да работиш ко продавач на гејска плажа?! уствари бараат повеќе продавачи![]()
сакаш да работиш ко продавач на гејска плажа?! уствари бараат повеќе продавачи![]()
за тебе не е
бараат машки
инаку ако сакаш ко дадилка за 2 деца за само 500 евра- има
ак ти чини - да ти дадам контакт телефон под услов да си под 30 години
станува збор за Меса- Волос.
Според преведувачот на Гугл хром, втората опција е Job Market. Таму да барам? Го отворив ја али нема нешто ко огласи..еве го линкот каде гејците нудат работа
(од кои профили имаат потреба , колку, каде, телефони......
http://www.diorismos.gr/
кликни на Συμβάσεις έργου και Εποχικό προσωπικό и барајСпоред преведувачот на Гугл хром, втората опција е Job Market. Таму да барам? Го отворив ја али нема нешто ко огласи..