Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Гледам полека полека се спремате за летото па еве ги и моите трансфер желби
1.Кагава
2.Хазард/Модрич
3.Бејнс
4.Љоренте

Љоренте затоа што ни треба уште еден напагач, недај боже ќе се повреде некој па да не се грижеме.

Хазард гледам ги доворил условите и со нас и со сити и со челзи па ако сака Богата историја ќе не избере нас , а ако сака пари нека ги избери челзи или сити

Еве колку пари според мене вредат моите желби

1.Кагава - 18 м
2.Хазард/Модрич - 36м
3.Бејнс 15
4.Љоренте 30 м
вкупно
100 м , би бил презадоволен ако глејзери дадат толку пари и да ги земеме овие фудбалери. :)

Глејзери не се Дедо Мраз па на секој посебно од нас трансфер желбите да му ги исполнуваат. Љоренте бе, сфатете дека не ни треба никој во напад, се носи Кагава и оставете место за Вил Кин.

Sent from my HTC EVO 3D X515m using Tapatalk 2

1.Кагава
2.Хазард/Модрич
3.Бејнс
4.Љоренте

Љоренте затоа што ни треба уште еден напагач, недај боже ќе се повреде некој па да не се грижеме.

Хазард гледам ги доворил условите и со нас и со сити и со челзи па ако сака Богата историја ќе не избере нас , а ако сака пари нека ги избери челзи или сити

1.Кагава - 18 м
2.Хазард/Модрич - 36м
3.Бејнс 15
4.Љоренте 30 м
вкупно
100 м , би бил презадоволен ако глејзери дадат толку пари и да ги земеме овие фудбалери. :)

1.Кагава - 18 м
2.Хазард/Модрич - 36м
3.Бејнс 15
4.Љоренте 30 м
вкупно

kid-dreaming.jpg

1.Кагава
2.Хазард/Модрич
3.Бејнс
4.Љоренте

1.Кагава - 18 м
2.Хазард/Модрич - 36м
3.Бејнс 15
4.Љоренте 30 м
вкупно

wtf.jpg

Аха, ќе биде земен Лукица за 36 од Евреин газда. Сутра

1.Кагава
2.Хазард/Модрич
3.Бејнс
4.Љоренте

1.Кагава - 18 м
2.Хазард/Модрич - 36м
3.Бејнс 15
4.Љоренте 30 м
вкупно
Ако го постираш овој пост уште еднаш Глејзери рекоа ќе дадат 100 милиони:D
--- надополнето: 23 мај 2012 во 19:27 ---
Аха, ќе биде земен Лукица за 36 од Евреин газда. Сутра
Под 45 Леви не го дава Лука

Ако го постираш овој пост уште еденш Глејзери рекоа ќе дадат 100 милиони:D
--- надополнето: 23 мај 2012 во 19:27 ---

Под 45 Леви не го дава Лука
Под 50 нејќе да чуе :)

Него осеќам дека Ферги осеќа дека не може 2 сезони по ред да сме толку баксузни со повредите, па сепак ќе останеме со Сколс, Клеверли, Керик и Андерсон, па и Флечер во средина. :D
Кагава би требало да се земе, можда и Гаитан. Се друго, не ми изгледа реално, мада како викаат, од вишок нема зијан. :)

Клеверли Керик Кагава - ККК

109 се |брат :D
Него осеќам дека Ферги осеќа дека не може 2 сезони по ред да сме толку баксузни со повредите, па сепак ќе останеме со Сколс, Клеверли, Керик и Андерсон, па и Флечер во средина. :D
Кагава би требало да се земе, можда и Гаитан. Се друго, не ми изгледа реално, мада како викаат, од вишок нема зијан. :)

:facepalm:
--- надополнето: 23 мај 2012 во 19:32 ---
Клеверли Керик Кагава - ККК

Не ги мешај сега Ливерпул :свиркам:

Shinji Kagawa (Age : 23) - Appearances : 198 -Goals : 86 and Assists : 45

Eden Hazard (Age : 21) -Appearances : 192 -Goals : 50 and Assists : 38

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom