ИЗВОР
Ги замолувам модераторите да го преместат постов во Мобилни телефони и телефонија. Благодарам
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да си прател каков sense за топка има, ќе почниш како мене да веруваш дека вистина ја свири.- „Не може да шутира со левото стапало, не може да игра со глава, не знае да дрибла и не постигнува многу голови. Освен тоа, супер е“, Џорџ Бест за Дејвид Бекам.
клик клик клик клик- „Не може да шутира со левото стапало, не може да игра со глава, не знае да дрибла и не постигнува многу голови. Освен тоа, супер е“, Џорџ Бест за Дејвид Бекам.
Да си прател каков sense за топка има, ќе почниш како мене да веруваш дека вистина ја свири.![]()
Читај меѓу редови малце, не води се според изјави на некои кои Бекам го гледаат како уникатна супер ѕвезда a секогаш ја засенуваат неговата фудбалска кариера. Имаше многу спорови со бивши играчи на Јунајтед па и со Фергусон, како што имаше обожаватели имаше и многу хејтери. Ај не е битно, не е за тоа темава...