Ако мислиш дека ќе ја изгура сам цла сезона........... нека ти биде!За малце помислив дека ова не е Манчестер јунајтед Фан клуб .. туку Кагава Хазард Бејнс и компанија фан клуб !!!!
Сколс > све останато ... Сколс веќе потпиша на уште една година така да и не е многу важно нели !!!!
Не мора да ја изигра цела сезона сам ... ама да не беше тој истиот Сколс да се врати на полусезона којзнае кај ќе ни беше сега крајот .. а тоа доста говори за влијанието што го има на и вон теренот . Поради овој факт и не е многу важно дали некоја претплатена кучка ќе потпише или не со Јунајтед !!!! Да не ги заборавиме Клеверли Керик Андерсон и така натака !!!Ако мислиш дека ќе ја изгура сам цла сезона........... нека ти биде!
Не е можно значи колку разгалени фанови имаме, без навреда - не си само ти. Свесен сум дека е многу подобро играч да сака да игра за клубот, ама очекуваш на секој талент животна желба да му е Јунајтед? Сега треба да излеземе од трка за Хазард заради што го спомнал Сити? Сака да оди во Сити само за пари? Не бе братче, јак тим си направија, ќе оди ем за пари ем за титули. И јас нејќам да го мислам ова, ама тоа е реалноста, нема брзо да исчезнат. Прво, во Јунајтед мислам дека би имал многу појака конкуренција бидејќи имаме многу крила, а и Ферги е познат по ротирање на состави. Кажи ми една причина зашто таков играч не би сакал да оди во Сити? Не може да очекуваме секој да сонува за Јунајтед. Ама ние можеме да направиме да сака да остане засекогаш. Затоа го имаме Ферги, затоа го имаме тој дух, тој стаф.. и ако се би одело по планот, ќе има врска што се двоумел дали да дојде?? Или ако евентуално стане најдобар на свет, тогаш ќе дркаш дека е во твојот тим???? Ти си се навикнал на моменталните Гигс и Сколс, и мислиш дека сите се такви. Епа не се. Појма немаш кој од нашиот тим е спремен да си замине ако му понудат повеќе пари, а кој не. Е тоа е лекцијата што требаше да ја научиме од Руни.Џабе е да вреди ако не игра за љубов спрема клубот и фудбалот тука нема успех макар колку и да бил добар, на јунајтед му треба играч кој игра со љубов спрема клубот а такви ги имаат многу Руни,Чичарито, Сколс,Гигс, Исто така го имаа Бекам кој го сакаше клубот исто и Роналд,Солскер и некој други кој го ценеа клубот, манчестер ретко имал играчи кој им била целта само за пари чим се игра за љубов се има успеси ако се игра за пари како Сити и ред други клубови тоа е само привремена титула во тимот еден насри смрден отиде во сити освои тутула и јаде гомна за арсенал жално
И Клеверли ја изигра цела сезона ... како што викавме ланиАко мислиш дека ќе ја изгура сам цла сезона........... нека ти биде!
Фергусон дедо да не ти е ?Не е можно значи колку разгалени фанови имаме, без навреда - не си само ти. Свесен сум дека е многу подобро играч да сака да игра за клубот, ама очекуваш на секој талент животна желба да му е Јунајтед? Сега треба да излеземе од трка за Хазард заради што го спомнал Сити? Сака да оди во Сити само за пари? Не бе братче, јак тим си направија, ќе оди ем за пари ем за титули. И јас нејќам да го мислам ова, ама тоа е реалноста, нема брзо да исчезнат. Прво, во Јунајтед мислам дека би имал многу појака конкуренција бидејќи имаме многу крила, а и Ферги е познат по ротирање на состави. Кажи ми една причина зашто таков играч не би сакал да оди во Сити? Не може да очекуваме секој да сонува за Јунајтед. Ама ние можеме да направиме да сака да остане засекогаш. Затоа го имаме Ферги, затоа го имаме тој дух, тој стаф.. и ако се би одело по планот, ќе има врска што се двоумел дали да дојде?? Или ако евентуално стане најдобар на свет, тогаш ќе дркаш дека е во твојот тим???? Ти си се навикнал на моменталните Гигс и Сколс, и мислиш дека сите се такви. Епа не се. Појма немаш кој од нашиот тим е спремен да си замине ако му понудат повеќе пари, а кој не. Е тоа е лекцијата што требаше да ја научиме од Руни.
Појма немав дека со таков разговарам, немам намера да навлегувам во дискусија со тебе. Со таква реплика, битен си толку колку што гола има дадено Даунинг сезонаваФергусон дедо да не ти е ?
Не те навредив а и не ни помислив на тоа него гледам имаш ставови како фергусон па за тоа те прашавПојма немав дека со таков разговарам, немам намера да навлегувам во дискусија со тебе. Со таква реплика, битен си толку колку што гола има дадено Даунинг сезонава
епа тоа зборам, ако се надеваме на сколс што е престар за цела сезона, а клеверли премлад и преповреден за цела сезона, да доаѓаме у ситуација џонс да игра нивна позиција, пак ќе се надеваме да пројдеме група ЛШИ Клеверли ја изигра цела сезона ... како што викавме лани