Блиску си со одговорот..... овој е син доторска фамилија каде што над 5 члена се истакнати доктори по стандардиве на лугево од форумот јас прв пар слушам дека постојат и типот покрај 100 доктори поркај него дома колку учел таму толку учел таму и имал неверојтано знаење голем ташак, кај нас како таткото и мајката се судија детето судија тато и мама лекари и синчето мора да е лекар и после не бе нема непотизам они се од угледна фамилија,а иди во здравство иди во судтсво се катастофа мито и корупција на секој чекор а ама тоа е убави деца на мама и тато
Нека направат сторија за некој без скршен денар што сам се изборил и стигнал до врвот а не тука некој на форумот ке ми продаваат демагогија ......
--- надополнето: 23 мај 2012 во 03:35 ---
Можеш на друг да му продаваш муда за бубрези не ни мене под Маркетинг влегува и адвертајзинг така да камен како тебе што не знае што е стебло во оваа област (Маркетинг) а што гранка(PR,Advertising...).ми дрви тука се прави експерт со погрешен тип најде да му продаваш муда на бубрези..... ама излгеда си производ на изопачени односи што претходно ги наброја па ги измеша лонците.....