Се сеќавате на мене нели?

• Креатор на темата Macedonian-Sun
  • Време на започнување
H

-HRO

Гостин
Тие што го имате видеото, ставете си ја на аларм, 10 минути порано ќе станете за да не ја слушате :pos:

^^GoRiLLaZ^^

Happiness...?
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.760
Поени од реакции
8.016
За помалце од 30 минути ќе се среди... се обработува од самиот сајт: https://vimeo.com/42664946

А второто го имате???

Член од
17 април 2012
Мислења
2.335
Поени од реакции
2.095
Илјадници денеска пукаа сеир и се смеја на видеово само јас малер го пропуштив шоуто а по коментариве лудница било овдека :) А видеово е тргнато :( ај ако го има нека го закачи некој и нека стави линк . Патем ни на крај памет не ми дојде дека во оваа тема ова се случувало квентин тарантино овдека инспирација може да црпи, кога го видов насловот на темава мислев некоја форумџика што одамна не се појавила на форумот па сега сака да направи come back бла бла во тој стил си мислев нешто ама ова бардовци овдека било...........:love:

^^GoRiLLaZ^^

Happiness...?
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.760
Поени од реакции
8.016
Илјадници денеска пукаа сеир и се смеја на видеово само јас малер го пропуштив шоуто а по коментариве лудница било овдека :) А видеово е тргнато :( ај ако го има нека го закачи некој и нека стави линк . Патем ни на крај памет не ми дојде дека во оваа тема ова се случувало квентин тарантино овдека инспирација може да црпи, кога го видов насловот на темава мислев некоја форумџика што одамна не се појавила на форумот па сега сака да направи come back бла бла во тој стил си мислев нешто ама ова бардовци овдека било...........:love:
За 22 минути, провери го линкот: https://vimeo.com/42664946

Тоа е првото видео. А второто ако го има некој нека го качи или нека ми го прати по ПП :)

V

Vollstandig

Гостин
За 22 минути, провери го линкот: https://vimeo.com/42664946

Тоа е првото видео. А второто ако го има некој нека го качи или нека ми го прати по ПП :)
Page not found

Sorry, the video at this URL has either been deleted or never existed in the first place.

Не ја барајте Веселинова да снима повеќе видеа каде што пее, моментално е заљубена и се преориентира на друг стил на видеа:

Missis Веселинова

Ве читам и ви се смеам.
И Ангел и јас знаеме како да си постанеме славни, интересни и озгора на тоа и симпатични се. Ако снимаме видеа не сме глупи. Сме си нашле ново хоби.
А вие без нас и онака веќе неможете.

Пофалба до тебе стефан. Најдобар си и продолжи така. А веруј и јас те подржувам. Цунки:love:

(Во темата Стеф Ангел и неговите видеа)

^^GoRiLLaZ^^

Happiness...?
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.760
Поени од реакции
8.016
Ете го, биднало чудово...

... уште второво некој да го аплоадира ако го има???

Член од
2 август 2011
Мислења
383
Поени од реакции
653
Sad but true: Некои луѓе навистина се склони кон себеуништување.

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
Житит мене испеј ја! АКО МЕ САКАШ! :D

BloodyJesus

патенирана чепкалка
Член од
15 февруари 2012
Мислења
1.206
Поени од реакции
1.240
Да не се вреѓаме. Јас барем имам слика моја и ме знаете а вие се криете како путки под кошули
Немој да бараш слика од курназите кои те тролаат и те “заебаваат“ на темава оти ако си свесна колку грдо пееш, ќе се откажеш од тоа. Се трудат да заземат некој авторитет на ироничен и интересен форумџија а уствари преминува на штета на нивното ниво на интелегенција.

baksterski

Националист тип 500
Член од
22 февруари 2010
Мислења
431
Поени од реакции
277
Дај кој го има второто видео нека го постави, не сум го гледал. Првото ми го продолжи животот, цел ден се смеев. Гледам со Стеф се бендисаа, време е за видео во дует(y)

Kajgana Shop

На врв Bottom