Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.794
Поени од реакции
12.161
Да,јас бев.

Да не бидам офтопик.
Изгледа Бенајун се поблиску до Челзи,барем така пишуваат англиските медиуми.
Помилување доби а?? хахахахах Welcome back.....
Да не бидам офтопик и јас...Џо Кол се поблиску до Ливерпул ..хахах шала на страна би можеле да се трампаме(не ми се дава Јоси ама....)

T

the Carpenter

Гостин
Никој играч не е незаменлив. Јас Торес би го шитнал и за помалку од 130 милиони. И ако таа информација е точна, веднаш ќе биде продаден. Финтата е што е далеку од точно сето тоа.

Со тие пари ќе го купиме првенството, ама ... ај да не тропам без основа.

Има некоја трансфер шпекулација, ама пожешка, за некој да би дошол на Енфилд?

Ливерпул

Red Scouser
Член од
18 февруари 2010
Мислења
967
Поени од реакции
833
Никој играч не е незаменлив. Јас Торес би го шитнал и за помалку од 130 милиони. И ако таа информација е точна, веднаш ќе биде продаден. Финтата е што е далеку од точно сето тоа.

Со секој и сешто не поврзуваат ама ништо "жешко" сеа за сеа...

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.794
Поени од реакции
12.161

Немој бе така за Торес....ја не би го дал ни за милијарда...инаку не важам за емотивен тип но Фернандо треба да стане легенда во Ливерпул....таквите играчи не би ги дал за ништо на свет....дури и би ги оставил да се пензионираат(знаејќи дека со тоа се губат пари)
А за трансфери Вилсон е сигурен(знам дека сум досаден ама никако да стане официјално)
Виља пријатно(ако воопшто имаше и некоја надеж дека со нов газда ќе го земеме)
Туран мислам дека би дошол...само треба да се испрати понуда од 20тина милиони(Е арно ама на трупов наш шпански не му текнува)
И се шпекулира за Бентли од Тотенхем,Џо кол и Ајланд играчи кои сметам дека се апсолутно непотребни...освен Џо Кол кој добро би ни дошол како слободен
Него што е уште поважно дали има некаква информација за нов газда?????
И уште еднаш да се надополнам...би требало да тргнеме по Мата...со тоа си правиме двојна услуга,ем ке имаме супер играч ем Јунајтед нема да го земат Силва(Валенсија нема да продаде повеќе од 2 ѕвезди)

KESKOO

Форум зависник
Член од
13 март 2010
Мислења
178
Поени од реакции
3
Маскерано изгледа ќе бега.....ако веќе оди во Барса да им го бараме Туре + пари...ако не тогаш да се насочиме кон Мело(ќе блесне овој верувајте ми)....и сега ќе напишам нешто што многу пати сум го напишал и ќе го пишувам ....
Моменталниот тим(играчи кои би требало да останат):Реина,Дарби,Кели,Ајала,Агер,Шкртел,Карагер,Џонсон,Инсуа,Маскерано,Лукас,Аквилани,Џерард,Кајт,Бенајун,Макси,Бабел,Нгог,Пачеко,Торес,Немет(да се врати)
Да си одат:Аурелио(слободен-баш ми е криво,можевме да лапнеме некој денар),Кавалиери(слободен или?????)Деген+ Ел Жар+ Плесис + Гркот + Риера + парите од Досена и Воронин =15 милиони
Спонзор-20 милиони..... + парите од продажба = 35 милиони(отприлика)
Да се купат(ќе ги пишувам максималните цени) Вилсон(не го рачунам - 2 милиона ) Таиво 10 милиони, Ван дер Варт/Банега 10 милиони(веројатно Рафаел бидејќи Банега не би ни го дале за 10) Туран/Елио/Озил 20 милиони(веројатно Туран,сметам дека е подобар од Елио а Озил не би ни го дале) и еден напаѓач Тевез/Балотели/Мата 30 милиони..... се на се околу 70 милиони(максимално...ако може и поевтино на пример Таиво за 8,Рафаел за 7-8,Туран за 15 итн. би било супер)Јас како песимист рачунам максиум 70 милиони....35 би имале од спонзор + продажба е сега уште 35 од новиот газда не би било лошо...ако не да се шитне некој( Нгог+Макси) уште 15тина да обезбедиме и новиот нека дава 20....би имале ТОП екипа....Реина,Џонсон,Карагер,Агер,Таиво,Маскерано,Аквилани,Џерард,Туран,Бабел,Торес,Мата...резерви:Дарби,Кели,Алаја,Шкртел,Вилсон,Инсуа,Лукас,Рафаел,Кајт,Бенајун,Макси,Пачеко,Нгог,Немет....итн...
Го заборави најважниот кој треба да си оде Бенитез

Ливерпул

Red Scouser
Член од
18 февруари 2010
Мислења
967
Поени од реакции
833
Немој бе така за Торес....ја не би го дал ни за милијарда...инаку не важам за емотивен тип но Фернандо треба да стане легенда во Ливерпул....таквите играчи не би ги дал за ништо на свет....дури и би ги оставил да се пензионираат(знаејќи дека со тоа се губат пари)
А за трансфери Вилсон е сигурен(знам дека сум досаден ама никако да стане официјално)
Виља пријатно(ако воопшто имаше и некоја надеж дека со нов газда ќе го земеме)
Туран мислам дека би дошол...само треба да се испрати понуда од 20тина милиони(Е арно ама на трупов наш шпански не му текнува)
И се шпекулира за Бентли од Тотенхем,Џо кол и Ајрланд играчи кои сметам дека се апсолутно непотребни...освен Џо Кол кој добро би ни дошол како слободен
Него што е уште поважно дали има некаква информација за нов газда?????
Wilson и Jovanovic ќе станат официјално наши од 1-ви Јули мислам дека пишуваше со почетокот на трансфер периодот. А за нови газди нема уште никаков абер, најверојатно ќе биде подолг процесот на продавање на клубот, и затоа немаме искажано интерес за играчи не се знае уште колку пари за трансфери ќе бидат одвоени. Инаку денес прочитав дека еден од нашите младинци Mikel San Jose кој беше на позајмица во A.Bilbao денес официјално стана играч на A.Bilbao за 3 мил. фунти (ние го купувме од истиот тим за 300 000 фунти). Добра зделка... :smir:

Член од
12 април 2010
Мислења
491
Поени од реакции
143
Wilson и Jovanovic ќе станат официјално наши од 1-ви Јули мислам дека пишуваше со почетокот на трансфер периодот. А за нови газди нема уште никаков абер, најверојатно ќе биде подолг процесот на продавање на клубот, и затоа немаме искажано интерес за играчи не се знае уште колку пари за трансфери ќе бидат одвоени. Инаку денес прочитав дека еден од нашите младинци Mikel San Jose кој беше на позајмица во A.Bilbao денес официјално стана играч на A.Bilbao за 3 мил. фунти (ние го купувме од истиот тим за 300 000 фунти). Добра зделка... :smir:
Перфектна зделка, го имам гледано на 5-6 утакмици и 50% од головите што ги примаат Билбао се негови грешки:tapp:

Член од
5 март 2010
Мислења
214
Поени од реакции
1
pricitav chelsi dava 130milioni za TORES epa dobre be luge .. tores e tores znaeme site ali za 130 milioni nie ke gi kupime AGUERO , VILA i ke ni ostanat pari za eden dobar sredisen igrac i NOV TRENER!!!! :))
nekam i jas da go dadam tores ali toa se nogu pari :X :X :X

legend

legend is back
Член од
25 април 2008
Мислења
1.527
Поени од реакции
235
pricitav chelsi dava 130milioni za TORES epa dobre be luge .. tores e tores znaeme site ali za 130 milioni nie ke gi kupime AGUERO , VILA i ke ni ostanat pari za eden dobar sredisen igrac i NOV TRENER!!!! :))
nekam i jas da go dadam tores ali toa se nogu pari :X :X :X
Малце касниме за Виља оти веќе е во Барса а за Агуерно не верувам да дојде кај нас така да нека си остане Торес и да го земеме Пацини или Карлтон Кол,Џо Кол, Арда Туран, може и Навас,Банега и супер сме а во аут Деген,Ел Жар,Нгог,Бенајун (али би ми било криво,сепак ке го имаме Туран и Кол или Навас),Лукас и Кајт би се ќарила добра пара од него тоа е мое мислење за тимот.
Реина
Џонсон-Карагер-Агер-Инсуа
Кол-Маскерано-Џерард-Туран
Пацини-Торес

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Малце касниме за Виља оти веќе е во Барса а за Агуерно не верувам да дојде кај нас така да нека си остане Торес и да го земеме Пацини или Карлтон Кол,Џо Кол, Арда Туран, може и Навас,Банега и супер сме а во аут Деген,Ел Жар,Нгог,Бенајун (али би ми било криво,сепак ке го имаме Туран и Кол или Навас),Лукас и Кајт би се ќарила добра пара од него тоа е мое мислење за тимот.
Реина
Пацини-Торес
Не заебавај Пацини......:nesvest:....Италијански играч во Премиер... НЕ!

Искрено повеке би мислел за крилните играчи како Џо Кол и Арда Туран, ете тоа сакам да го видам во тимот со тоа што Бабел би се вратил на неговата природна позиција исто како и Кујт!

За Бенега.....не би го сакал во тимот се додека Лукас е во тимот.
Тоа го мислам поради тоа што со него во тимот и Бенитез на клупа, Бенега нема да може да просперира и само ке се нервирам, како што се нервирам за Аквилани до некаде!

ПС. Една молба момци. Престанете со градењето на “ДРИМ ТИМОВИ“. Пишете нешто реално!

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
Шо не ви е јасно за Аквилани?
Јас не знам зашто е толку критикуван од сите страни, кога тој на крајот од сезоната си играше на ниво. Многу често и позабележителен од Џерард.
Се мислам оти Бенитез си го планираше Аквилани, примарно, за наредните сезони. И нема да си оди. Не би требало, не гледам зошто.

Член од
2 август 2009
Мислења
1.739
Поени од реакции
136
Јас не знам зашто е толку критикуван од сите страни, кога тој на крајот од сезоната си играше на ниво. Многу често и позабележителен од Џерард.
Се мислам оти Бенитез си го планираше Аквилани, примарно, за наредните сезони. И нема да си оди. Не би требало, не гледам зошто.
Иако не навивам за Ливерпул, Последниве натпревари Аквилани ги изигра над просек, сварно добар играч!!!

stormspeaker

Бекрија
Член од
4 октомври 2008
Мислења
1.858
Поени од реакции
1.343
И ја не верувам дека ќе го даде Аквилани, ваљда се немаат нешто лично рчнато како со Риера, па евентуално ради тоа да го даде, изигруваше супер на утакмиците влагаше во игра, стварно не ми е јасно зашо не го играше повеќе, зашо тоа срање дека бил нон-стоп повреде не поминува...

Иначе исто не сакам Јоси да си иде, затоа што е опасен џокер, мн често знаел да извади утакмица и оваа и минатата сезона мн пати знаел да ја изорганизира играта кога Џерард не играл или не играл добро.

За наводната понуда на Челзи за Торес е само трач и тоа лош, зашо ко прво: колку и да е добар Торес, мислам дека не вреди толку (за споредба, Роналдо, Кака а сега и Виља отидоа за далеку помалку пари, а не би рекол дека се толкава разлика во класа), второ: со тие пари ќе можат да купат неколку одлични играчи кои и те како ќе го подобрат тимот одколку еден играч, па макар е тоа и Торес и трето: НЕ ГО ДААМ БЕ! :P

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.794
Поени од реакции
12.161
Реина
Пацини-Торес
А кај ти се Аквилани и Бабел??? И еден добар лев бек....Инсуа би бил замена

--- надополнето ---

Не заебавај Пацини......:nesvest:....Италијански играч во Премиер... НЕ!

Искрено повеке би мислел за крилните играчи како Џо Кол и Арда Туран, ете тоа сакам да го видам во тимот со тоа што Бабел би се вратил на неговата природна позиција исто како и Кујт!

За Бенега.....не би го сакал во тимот се додека Лукас е во тимот.
Тоа го мислам поради тоа што со него во тимот и Бенитез на клупа, Бенега нема да може да просперира и само ке се нервирам, како што се нервирам за Аквилани до некаде!

ПС. Една молба момци. Престанете со градењето на “ДРИМ ТИМОВИ“. Пишете нешто реално!
Во право си!!! А ова со дрим тимовите.....е не се дрим тимови бе друже....тоа е нашиот сегашен тим малку подобрен
-----------Реина------------
Џонсон-Карагер-Агер-Таиво
---------Маскерано--------
Аквилани-Џерард-Туран
------Торес-------Бабел----
И на клупа:Шкртел,Вилсон,Инсуа,Ајала/Кели,Дарби,Лукас,Јоси/Кол,Кајт,Пачеко,Макси....А не би било лошо и еден напаѓач да се земе како Мата или Тевез...но ако се нема пари ја би играл вака...за Таиво и Туран би платиле околу 30 милиони...што мислам дека ги имаме

--- надополнето ---

И ја не верувам дека ќе го даде Аквилани, ваљда се немаат нешто лично рчнато како со Риера, па евентуално ради тоа да го даде, изигруваше супер на утакмиците влагаше во игра, стварно не ми е јасно зашо не го играше повеќе, зашо тоа срање дека бил нон-стоп повреде не поминува...

Иначе исто не сакам Јоси да си иде, затоа што е опасен џокер, мн често знаел да извади утакмица и оваа и минатата сезона мн пати знаел да ја изорганизира играта кога Џерард не играл или не играл добро.

За наводната понуда на Челзи за Торес е само трач и тоа лош, зашо ко прво: колку и да е добар Торес, мислам дека не вреди толку (за споредба, Роналдо, Кака а сега и Виља отидоа за далеку помалку пари, а не би рекол дека се толкава разлика во класа), второ: со тие пари ќе можат да купат неколку одлични играчи кои и те како ќе го подобрат тимот одколку еден играч, па макар е тоа и Торес и трето: НЕ ГО ДААМ БЕ! :P
Хахахахаха Ѕвер си мали!!!!!

--- надополнето ---

Од твоја уста(во случајов прсти) до Божји уши!!!!!!

--- надополнето ---

http://www.mirrorfootball.co.uk/news/Liverpool-star-Jamie-Carragher-insists-no-player-is-bigger-than-the-Anfield-giants-article431515.html
Е ова го поштовам!!!!!

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363

Не се нервирам дека не знае да игра или нешто слично, туку се нервирам шо не го пушта доволно да игра а истото ке се случи и со Бенега ако во некоја си математика дојде кај нас!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom