Економски факултет- Штип

• Креатор на темата AFI
  • Време на започнување

Seniorita

џм..
Член од
11 април 2011
Мислења
1.344
Поени од реакции
681
Го гледав конкурсот прд некој ден и видов дека Економскиот ќе биде преместен во Кочани, дисперзираните во Струмица остануваат а се отвараат нови дисперзирани во Радовиш. Стварно не им ја сфакам логиката со отварања на нови дисперзирани студии. И онака има премногу економисти а уште повеќе трупат.
е ајде де ..само сметководство финансии и ревизија останува во Штип -.- баш на флаерот од саем видов -.- ..

Член од
11 ноември 2009
Мислења
2.809
Поени од реакции
2.631
е ајде де ..само сметководство финансии и ревизија останува во Штип -.- баш на флаерот од саем видов -.- ..
А тие што веќе се запишани ќе останат во Штип или ќе продолжат во Радовиш?

Член од
8 мај 2012
Мислења
1
Поени од реакции
1
Aj nekoj ako znae da kaze nekoe prasanje za 2 kolokvium po korporativno upravuvanje, fpi ili istorija na ekonomska misla :)

Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
Ми треба помош малце од постарите колеги ..

1. ФПИ за 2. колоквиум 9 теми :eek: .. Првите 4 изгледаат полесни, но останатите што се за банкарски инс, небанкарски инс. и инвестиционо банкарство делуваат многу натпрупано и безвеза. Барам совет од вас на кои теми треба да се обрне повеќе внимание т.е. од кои теми имаше најмалку (или воопшто немаше) прашања на колоквиумот кога вие го полагавте ??

2. ИЕМ од Круме не сме имале месец дена :свиркам: , никој поима си нема на што треба да се обрни повеќе внимание. Да ми ги наведете барем 5те прашања на раскажување кои ги бара, бидејќи проф. за 1. колоквиум ни ги кажа, ама сега магла фати ..

ПС - Колоквиумска почнува од 21ви така ?

Seniorita

џм..
Член од
11 април 2011
Мислења
1.344
Поени од реакции
681
А тие што веќе се запишани ќе останат во Штип или ќе продолжат во Радовиш?
колку што знам, оние кои се запишале порано, остануваат во Штип дур да дипломираат ..

инаку, објавен е конкурсот ..

ЕКОНОМСКИ ФАКУЛТЕТ
Финансиски менаџмент – Радовиш
Здравствен менаџмент – Кочани
Финансиски менаџмент – Кочани
Сметководство, финансии и ревизија – Штип
Финансиски менаџмент – Струмица
Менаџмент и претприемништво – Радовиш

Член од
11 ноември 2009
Мислења
2.809
Поени од реакции
2.631
Дали го знае некој клучот за курсот СООПШТЕНИЈА што е отворен на Е-учење 2 ?

Член од
24 октомври 2011
Мислења
25
Поени од реакции
4
ima li nekoj sto izbral ekonomija na javen sektor , kazete sto treba da se uci , dali celata kniga?

Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
Уплатниците за семинарски и испити од кога треба да почнат да се уплаќаат ?

S

Stivie G

Гостин
А пракса ќе има ли таа година оти досега никој ништо не ни е спомнал :confused: ?

Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
Го отворив сега е-индексот и гледам дека рокот за пријави на семинарски е отворен. Трк по уплатници !

Kajgana Shop

На врв Bottom