Слобо е легенда. Времето ќе покаже а не CNN.Добри проценти од роднините ми живеат таму и сум релативно информиран за тоа како животарат таму.
У сељака је снага Србије !Сељачка фаца има овој Николич..Тадиќ за него е цивилизација.
Враќањето на Русија на Балканот. И намалување на француското влијание, Тадиќ беше нивно пиунче. Едноставно ни се отвора поголем простор за игра сега.Има некоја посебна причина за тоа? Искрено многу ме изненади резултатов, мислев дека Тадиќ ќе победи. Тадиќ е еден од политичарите за кој имам високо мислење.
Многу си слеп ако мислиш дека е така..Враќањето на Русија на Балканот. И намалување на француското влијание, Тадиќ беше нивно пиунче. Едноставно ни се отвора поголем простор за игра сега.
Кој дел тоа?Многу си слеп ако мислиш дека е така..
Милојко прави разлика од сељак и сељанин или селанец .. разликата е голема ..а ако Српската снага е у првите,тешко на државатаСлобо е легенда. Времето ќе покаже а не CNN.
--- надополнето: 20 мај 2012 во 22:27 ---
У сељака је снага Србије !
Честитки за четникот. За прв пат во животот навивав за радикалната опција во Србија.
ЕУ ми честита на политичар кој на запад важи за националист? Што се деси таму, нели беа за прозападниот Тадиќ?
само вистински сељак (човек од народот) може да напрви нешто за народот........досега видовме безброј примери насекаде во светот од приказни и бајки за подобар живот,а се живее СЕ полошо и полошо........вака повеќе не можеМилојко прави разлика од сељак и сељанин или селанец .. разликата е голема ..а ако Српската снага е у првите,тешко на државата
Мене искрено дека е француски пион? Немам таков впечаток. Со што покажа дека е тоа така? Можеш и во ПП да ми објасниш.Кој дел тоа?