Кајгана тениска лига (дискусија,прашања,совети....)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Како тоа тука ја фаќаш?

Доколку некој ја предаде во игра, ќе се смета победа на тој што оди во следното коло, а за играта повеќе / помалку ќе се сметаат одиграните гемови до моментот на предавањето. На пример доколку е 20,5 граница, а ја предаде некој на 4-1 во првиот сет тогаш е помалку, а ако ја предаде на 7-6 4-4 тогаш е повеќе. :)

Доколку некој ја предаде во игра, ќе се смета победа на тој што оди во следното коло, а за играта повеќе / помалку ќе се сметаат одиграните гемови до моментот на предавањето. На пример доколку е 20,5 граница, а ја предаде некој на 4-1 во првиот сет тогаш е помалку, а ако ја предаде на 7-6 4-4 тогаш е повеќе. :)

Глупости и јас ја имам помалку ама нетреба да се важи уопште предадена утакмица

Ранг листата ќе ја правам вечер. Сега ќе ставам анкета на темава дали да се важи предадена утакмица како што напишав порано, па самите одлучите.

Гласајте овде, имате 4 часа да одлучите.

Не треба јас да имам 27.5?
David Ferrer - Richard Gasquet (2>8)....................20,5 1
Rafael Nadal - Tomas Berdych (1>9).....................20,5 повеќе
Novak Djokovic - Jo-Wilfried Tsonga (3>7).............21,5 2
Serena Williams - Flavia Pennetta (2>8)................19,5 1
Maria Sharapova - Venus Williams (4>6)................20,5 повеќе
Petra Kvitova - Angelique Kerber (4>6)...................21,5 повеќе
Na Li - Dominika Cibulkova (3>7)............................20,5 2
13,5+2+5+2+5=27,5

Игор , а викаш Ерани и Винчи тепаат а ? :pos: Уште постот да си го напишал 1 саат пред да почне мечот , и регуларно ќе беше .

Игор , а викаш Ерани и Винчи тепаат а ? :pos: Уште постот да си го напишал 1 саат пред да почне мечот , и регуларно ќе беше .

Упсс, воопшто не забележав. Само што станав во 12 часот и ги напишав типовите, мислев дека во 12 часот започнува програмот на централниот терен како и секој ден па реков додека се загреат таман 12:10. Ама ова гледам во 11 30 почнале, лол.

Секако нема да важи тоа, исто како да сум го промашил.

Многу сум зафатен оваа недела, а турнирите се мешани. Нови типови ќе има сабота на вечер, значи од недела почнуваат натпреварите на Ролан Гарос.

Иначе заврши Рим, еве ја ранг листата. Јас и pirlo21 сме на врвот со ист број на поени, не знам кој да се стави како најуспешен типувач за Рим бидејќи имаме ист број на одиграни кола и ист број на поени, единствена разлика е тоа што јас не стигнав на време да го типувам женскиот дубл и така имам меч помалку.

20.05.2012.jpg

Е сега кој да биде " Најуспешен типувач за Рим 2012 ", јас, pirlo21, двајцата или првиот турнир да биде само како проба и вистинското да не очекува на Ролан Гарос ? :)

Ихааа технички сум втора на ранг листава. Ќе ме мотивирате да почнам ливчиња да пишувам:icon_mrgr:

Е сега кој да биде " Најуспешен типувач за Рим 2012 ", јас, pirlo21, двајцата или првиот турнир да биде само како проба и вистинското да не очекува на Ролан Гарос ? :)
Тој што има помалце типувано натпревари...
Ма да, битна е дружбата, не толку тоа кој ќе биде прв или последен.

Ихааа технички сум втора на ранг листава. Ќе ме мотивирате да почнам ливчиња да пишувам:icon_mrgr:

Ех, јас 4 дена со ред пишам в кладилница по 20 утакмици, 19 влегуваат и паѓам на една..... овде нема паѓање, т.е. секој меч за себе си е :D

Мене прогласете ме за шампион, последен сум од тие со 5 кола типувани. :D

Мене прогласете ме за шампион, последен сум од тие со 5 кола типувани. :D

И тоа е нешто :D

Иначе оваа листа е главната која ќе се надополнува нон стоп.

Сега за Ролан Гарос ќе си продолжиме на истата, а на крајот ќе ги соберам поените само од типувањата од Ролан Гарос и така ќе го добиеме најуспешниот типувач за Ролан Гарос. Тоа значи и да сте последни моментално, не е касно да почнете и со малце поголема среќа да ја освоите титулата за најдобар типувач на Ролан Гарос годинава :)

Дечки, продолжуваме. Почна и Ролан Гарос 2012, па да видиме кој ќе биде најуспешен за најголемиот турнир на земја. :D
pirlo21, RocknRolaa,@Види Фотос,@Figaro,@Charlie_1,@Chiksy^,@Invader,@sickjoce,@Cold Breath,@Red John,@Vikec.oh,@kikosurup,@Фил Ајви,@Gunner4ever,@Casandra,@Македонче-Мк,@Мартин Јунајтед,@Топче,@NiKsaaa,@Архивист,@stefan-kobe,@Iceboy,@Anon,@jyvation,@Флојдерка

Не можев да ги тагнам : Petar CHELSEA, V.E.N.0.M и Red John. Се надевам дека ќе им стигне известување дека некој одговорил во темата за типување и дискусија :)

Дечки, продолжуваме. Почна и Ролан Гарос 2012, па да видиме кој ќе биде најуспешен за најголемиот турнир на земја. :D
pirlo21, RocknRolaa,@Види Фотос,@Figaro,@Charlie_1,@Chiksy^,@Invader,@sickjoce,@Cold Breath,@Red John,@Vikec.oh,@kikosurup,@Фил Ајви,@Gunner4ever,@Casandra,@Македонче-Мк,@Мартин Јунајтед,@Топче,@NiKsaaa,@Архивист,@stefan-kobe,@Iceboy,@Anon,@jyvation,@Флојдерка

Не можев да ги тагнам : Petar CHELSEA, V.E.N.0.M и Red John. Се надевам дека ќе им стигне известување дека некој одговорил во темата за типување и дискусија :)
Можам и јас нели? :P

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom