Релација Скопје - Провинција

• Креатор на темата Забавата е во Кругот
  • Време на започнување
Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.755
Поени од реакции
8.773
Од провинција има најмногу, добро шо спомна, затоа државата ни е во ваква очајна состојба,

Ја сум тука роден, како и тако ми мајками бабите дедовците и дел од прадедовците, Јас немам потреба да го докажувам мојот квалитет. Ти доаѓаш тука од Збжде и ти треба да се докажеш као екстра талент. Исто као ја да отидам кај тебе у село и да се праам као ја знам земјоделие и сточарство.
Е сега ја претера ебаго. Да докаже екстра талент?
WTF?! :vozbud:

Член од
25 октомври 2011
Мислења
663
Поени од реакции
719
Значи, прво не сметам никого за ништо, односно, сметам дека накинџурените се сељанки, биле од Скопје, Белград, Приштина или Струмица.
Сега ме збуни.
Nevermind, благодариме на одговорите , добра ноќ.

Член од
24 март 2010
Мислења
15.286
Поени од реакции
26.168
Од провинција има најмногу, добро шо спомна, затоа државата ни е во ваква очајна состојба,

Ја сум тука роден, како и тако ми мајками бабите дедовците и дел од прадедовците, Јас немам потреба да го докажувам мојот квалитет. Ти доаѓаш тука од Збжде и ти треба да се докажеш као екстра талент. Исто као ја да отидам кај тебе у село и да се праам као ја знам земјоделие и сточарство.
Досадно ти е, нели? :D

• Ми се допаѓа
Reactions: VLJ
Член од
25 октомври 2011
Мислења
663
Поени од реакции
719

:pos: :pos: :pos:

VLJ

Член од
14 ноември 2011
Мислења
2.277
Поени од реакции
4.314
Е сега ја претера ебаго. Да докаже екстра талент?
WTF?! :vozbud:
Па да, и треба да докаже екстра талент. Нешто во стил пронаоѓање на лек за рак или уште подобро - да го спречи ширењето на Радикалниот Ислам. Во спротивно, нека си сади чушки и френки дома, кога веќе нема ќар од него.

Член од
14 април 2012
Мислења
365
Поени од реакции
112
Г

Грејвдигер

Гостин

Не доаѓам ја од Шкљ место или некое село. Јас сум роден во Скопје, како и моите и нивните родители (постариве не биле тука, не е битно), но на почеток на '93 се преселени во Струмица. И никогаш во животот не сум се претставил како скопјанец, затоа што скоро цел живот сум го поминал во Струмица и сум видел секаков народ и од села, и некои симнати од преку 20 брда. Баш поради ваквите поделби што ги правите многу народ од другите места не ги сака скопјаните, па после се чудите што не е во ред. Човек со човек бидува, без разлика дали е од Свирипичино или од Скопје. Додека правиш вакви поделби како овие, нема далеку да догураш.

Како тоа немаш потреба? Ако не го покажеш твојот квалитет, тогаш никој нема да те смета за способен човек и со тоа во вода ти паѓа целото твое мислење.

Член од
14 април 2012
Мислења
365
Поени од реакции
112
Па да, и треба да докаже екстра талент. Нешто во стил пронаоѓање на лек за рак или уште подобро - да го спречи ширењето на Радикалниот Ислам. Во спротивно, нека си сади чушки и френки дома, кога веќе нема ќар од него.
А ти пробуваш да бидеш интересен, еј цар си, види лајк доби.

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.755
Поени од реакции
8.773
Затоа седи си у село
--- надополнето: 20 мај 2012 во 04:11 ---

пробуваш да прочиташ, или интерено ти е да цитираш?
Прочитав, прочитав, и понатаму ми е дегенско ,,покажување талент,,.
Треба да направиме едно талент шоу, за прием на нови граѓани, а, што викаш?!

Kajgana Shop

На врв Bottom