Champions league final 2012, Баерн Минхен - Челзи, 19.05.2012, Arena Munchen

• Креатор на темата Креатор на темата Mario Gómez
  • Време на започнување Време на започнување

Победник?

• Баерн во регуларно време

Гласови: 99 46,9%
  • Челзи во регуларно време

Гласови: 65 30,8%
  • Баерн по продолженија

Гласови: 12 5,7%
  • Челзи по продолженија

Гласови: 10 4,7%
  • Баерн на пенали

Гласови: 6 2,8%
  • Челзи на пенали

Гласови: 19 9,0%

• Вкупно гласачи
    211
  • Гласањето е завршено на .
Подолу неколку работи кои ги направив од чисто суеверие:

1. Аватарот и потписот ми скурчија ама решив да не ги мењавам се до завршувањето на финалето.
2. На анкетата јас сум 1 од тие 6 кои гласаа дека Баерн ќе победи на пенали.
3. Обесив една амајлија на бирото и ја чував повеќе од 3 месеци.
4. Вечерва требаше да се туширам ама стоев облечен во валкана облека и го гледав финалето.
5. Комшијата што секоја вечер доаѓа да игра шах со дедо ми неможеше да дојде (имал гости де) па му се јавив на телефон да дојде под итно.

Челзи мислам дека може и уште од сега да ја предадат утакмицата. Боље така, отколку да бидат посрамотени.
Ако примат Баерн први гол, Челзи нека се молат на господ.
Неможев да одолеам јбг.

Имај убава ноќ експерту <3

Па како му ја закој Дрогба од корнер:cenzura:..секоја чест за црнецот еден од најдобрите бомбардери во нападот во последните 20-тина години во друштво со Ван Бастен,Батистута,Ето,Анри....

Лампард цел живот шутира по средина пенал, Ноер тука требаше да си има напишано домашна :)

Ни неговите раце не ја запираја онаа топка,после ќе беше со завратени раце, ќе му ги шинеше.... :icon_mrgr:

Значи типував на анкетава Челзи победува на пенали, у кладилница стаив 1-1&3+. :tapp: Најмногу мразам коа не се слушам сам себе. Али барем добив некој ваучер од факултети.мк 1:1 точен резултат погодив. :)

Завршена уште една сезона, заслужена титула на Челзи, а догодина се надевам ќе биде уште поинтересна со Јуве назад, Сити и Јунајтед по катастрофалната сезона...

Не би сакал да коментирам, само да им честитам спортски на навивачите на Челзи!
Можда бев 51%-49% за Баерн бидејќи чувствувам некоја почит кон Германија, но и покрај тоа мило ми е што челзи зеде титула повеќе отколку некој пример од шпанските, до пред неколку недели, фаворити!(y)

Колку толку можам да се соземам да напишам две реченице, утакмицата беше мерак за неутралните фанови за гледање, како прво немаше пичкарски работи од стилот на глумење, судијата добро си ја заврши работата, и многу труд од играчите и од двата тима, дома ја гледав со таткоми и другар ми едвај преживеавме сите бевме за Челси, но најмногу кеф ми се направи кога дедоми од болница ми се јави да ме праша како завршила Челси и кога му кажав како завршила го израдував човекот, и да, голот на Дрогба беше пичка мајчина, а овој коментаторот ме потресе со тоа дека головите биле грешка на голманите, им шутираат од 5 метри голмани лошо процениле кур се тресе у ладна вода, ајт сега останете ми поздравени

Серхио Рамос кон Нојер: Јас освоив лига, а ти? :pos:

Кај се сега тие што се смееа кога гласавме дека челси ќе тепа на пенали? :sneaky:

Серхио Рамос кон Ноер: Јас освоив лига, а ти?

Кој вошкар е овај Рамос, то е чудо.

Браво за Челси! А Баерн.... они мене ќе ме паѓале на спортска:свиркам:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom