Ма немогуче,Кастињос лошо се снаоѓа,Дестро не ни знаеме воопшто како ќе се снајде,додека Занети не знам зошто воопшто си го ставил.Milito <-> Kastanjos, Destro, Zaneti
Kambi <-> Guarin, Poli, Obi, Zaneti
Добра работа кога пишуваш кирилица е што не можеш да ставаш стрелки без да се шифтираш на латин. И така не ги замараш другите...Milito <-> Kastanjos, Destro, Zaneti
Kambi <-> Guarin, Poli, Obi, Zaneti
Џенова не испадна, не го земаме овој![]()
Andreas Granqvist centralni defanzivac Genoe i Svedske reprezentacije na meti Intera pa okoncanju saradnje sa Lusiom ...PS. Izvor informacija Sky.it
тури му пепел Гуарин е оверал 78 а Станкович 83..Станкович прва постава го играм со Камбиасо кој е 91 и Занети 85..среден тим од соништатаИначе, какво голчиште сум дал со Гуарин на ПЕС![]()
Гомез и Паласиос ќе ги земеме,поубаво од тоа нема ни да најдеме како што сме тргнале.Морати рече навивачите на Интер ке имаат убав подарок ова лето,очекувам да земеме квалитетни играчи во одбрана и напад .
Како и секоја година,ке се изначитаме доста шпекулации така да додека не го видам играчот во дрес на Интер ништо не верувам.
гомез ако дојди ветувам до кај декември сите ќе го дркате на негоГомез и Паласиос ќе ги земеме,поубаво од тоа нема ни да најдеме како што сме тргнале.
(јбг мора да го заменувам Џони песимистот)![]()
Да се спремаме значи ?гомез ако дојди ветувам до кај декември сите ќе го дркате на него![]()
ја не знам што толку се крена паника за паласио ... ќе си го земем за 6 - 7 мил (или 2 + 7 - 8 младинци). на крај краева што е толку подобар лавеци од него поише голови или асистенции да не има случајно или дресови да не продава па да се фукнат толку пари за него.Гомез и Паласиос ќе ги земеме,поубаво од тоа нема ни да најдеме како што сме тргнале.
(јбг мора да го заменувам Џони песимистот)![]()