Премногу ги потценија Челзи и обложувалниците и експертите за фудбал, и Баерн предвреме го направија шампион.
Мило ми што не земаа пари тие што се излажаа и што ги типуваа дека Баерн ќе освоат.
Изгледа се спремале само црвен огномет немаше никаква спектакуларна прослава. Овие па анал 5 прекинаа како цела Македонија да е за Баерн и дека не сакаат да го гледаат кревањето на пехарот и групното сликање и трчање низ теренот и кај фановите.
Личи на Есјена али није онКој играше, но од поинаков агол.
Челзи шутираја пефектни пенали! Се гледа дека вежбале, Луиз, Лампард, Кол и Дрогба... Сите неодбранливи шута. Немаше веќе Ноер шо да прае.
Лампард цел живот шутира по средина пенал, Ноер тука требаше да си има напишано домашнаЧелзи шутираја пефектни пенали! Се гледа дека вежбале, Луиз, Лампард, Кол и Дрогба... Сите неодбранливи шута. Немаше веќе Ноер шо да прае.
Најмногу ме бендиса на Лампард пеналот тројца да стоеа немаше да ја фатат.Челзи шутираја пефектни пенали! Се гледа дека вежбале, Луиз, Лампард, Кол и Дрогба... Сите неодбранливи шута. Немаше веќе Ноер шо да прае.
На Луиз беше најдобар пеналот.Најмногу ме бендиса на Лампард пеналот тројца да стоеа немаше да ја фатат.
Ама дрогба беше нај јак мислев дека ќе промаши
Ќе го видиш риплејот дека многу малце се мрдна не лево и тој очекуваше средина. Над него помина и пресилна беше. Овие мојве психички паднаа, чоек да не знае од шо да се разочара побргу.Лампард цел живот шутира по средина пенал, Ноер тука требаше да си има напишано домашна