Champions league final 2012, Баерн Минхен - Челзи, 19.05.2012, Arena Munchen

• Креатор на темата Креатор на темата Mario Gómez
  • Време на започнување Време на започнување

Победник?

• Баерн во регуларно време

Гласови: 99 46,9%
  • Челзи во регуларно време

Гласови: 65 30,8%
  • Баерн по продолженија

Гласови: 12 5,7%
  • Челзи по продолженија

Гласови: 10 4,7%
  • Баерн на пенали

Гласови: 6 2,8%
  • Челзи на пенали

Гласови: 19 9,0%

• Вкупно гласачи
    211
  • Гласањето е завршено на .
Не заборавај дека тој ги нареди
Не.....ова е веќе натприродна работа. Класична италијанска работа :) И Липи ги нареди и Рехангел ги нареди ама.....

Не.....ова е веќе натприродна работа. Класична италијанска работа :) И Липи ги нареди и Рехангел ги нареди ама.....
Само нека остане, па да видиме...;)

Боби[Мкд]

брат, никад веќе да не отвориш тема која е поврзана со Баерн, отвори за купот изгубивте, отвори за ЛШ изгубивте... :icon_lol:
Камо да е до темата, а не до тоа што Робен, Гомез, Боатенг и Милер се сакати до безкрај.

Камо да е до темата, а не до тоа што Робен, Гомез, Боатенг и Милер се сакати до безкрај.
милер се извади некако со голот, ама гомез се плашев дека ќе не убие напред, фала богу не погоди ништо, а и робен голем лузер да ти бил :)

Само нека остане, па да видиме...;)
Абе јас моето мислење го кажав. Сега како ќе кажи Роман така ќе биди. Само да не си ја уништи стекнатата репутација РДМ. Како и да е отидов јас останете ми со здравје ќе тераме другпат вакви муабети. Поздрави

Фереира ја фаќа Ева за газ :vozbud:
533316_357255201008760_166850193382596_927831_1144527906_n.jpg
What about Lukaku?
Не е Ева,Лукаку е ! :coffee:

https://www.facebook.com/photo.php?...99926336.34585.128756143869505&type=1&theater

Честитики за Челзи, заслужено!!

Баерн сами се упропастија, Робен изигруваше газда. Челзи играа подисциплинирано т.е Челзи ја имаа улогата на Германците :)

Добар коментар кажа бивши играч на Баерн за Робен: „Робен мисли дека многу подобар од она што е“. Nuff said. Во некој тежок филм влегол, а се усра во секоја битна утакмица во кариерата.

Бидете фер навивачи и при победа и при пораз. Тоа е спортски дух. Лесно е да напаѓаш ако другиот доживеал голем пораз.

Бидете фер навивачи и при победа и при пораз. Тоа е спортски дух. Лесно е да напаѓаш ако другиот доживеал голем пораз.
Иронија е што немаше храбар да пуца пенал и кој ако не Ноер! (y)
Покажа победнички менталитет, покажа дека има силен карактер!
А за другиве :гомце:, јас по вакви моменти ги ценам играчите и сл.

давајте клипчиња од пеналите и од прославата, Анал 5 одма ја исклучија програмата да му еам се живо диво, ќораво,сакато, се маме мамино да им расплачам

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom