Летниковец

• Креатор на темата Креатор на темата c i t r o
  • Време на започнување Време на започнување
Ова дворче на Водњанска ли е одма карши државна болница, односно карши Фуфо би му дошло?
Ако е тоа што мислам дека е, тогаш дворчето е така домаќински средено ама зградите некако ја уништуваат природната атмосфера, и бучавата од колите.
Немам поима каде е на google ја најдов сликава:)

Фотографиите се прекрасни, но мислам дека вакви објекти се нарекуваат со друго име. Мене ми се бендисува името - чардаче.
Убаво би било да чуеме и други имиња

не е темата за контрање ама си има име тоа Летниковец.....чардак е друга прикаска.......прошетај по витолиште...галичник.....инаку сликите се супер...немам толкав двор инаку прилично коштаат овие погоре.....тој у боровата шума е над 4-5000 евра

не е темата за контрање ама си има име тоа Летниковец.....чардак е друга прикаска.......прошетај по витолиште...галичник.....инаку сликите се супер...немам толкав двор инаку прилично коштаат овие погоре.....тој у боровата шума е над 4-5000 евра
Се согласувам.... Но летниковец ми звучи некако туѓо, па мислев на некое друго име, затоа предложив чардаче.

Убав е, ама пак мислам дека многу е збуткан до ѕидот, а во позадина имаш многу простор неискористен. Ламбата горе многу ми се допаѓа(y)

Убав е, ама пак мислам дека многу е збуткан до ѕидот, а во позадина имаш многу простор неискористен. Ламбата горе многу ми се допаѓа(y)

Aбе тука тоа место беше како плоштадка и тука најчесто седевме ова-она.. и беше као најпогодно..а во позадина имам тревник околу 100 м2 ама тука сакам да садам разни зимзелени дрвца и цвеќе ..така да бидна.. а ламбата е убава ама само на изглед,ич не осветлува,планирам да ставам вентилатор што се оние со сијалици :)

Еве го мојот летниковец на Симс :)
547830_386897571355817_100001067333203_1135570_933629219_n.jpg

Еве јас и татко на викендица шо напраивме,онака да си уживаш кога е убаво веремто.Сликиве се од лани лето,сеа коа ќе сликам годинава ќе ставам пак.
IMG0158A.jpg[/ATTACH]IMG0159A.jpgletnikovec 1.jpg

Еве јас и татко на викендица шо напраивме,онака да си уживаш кога е убаво веремто.Сликиве се од лани лето,сеа коа ќе сликам годинава ќе ставам пак.

Топ,само место керамиди шиндра и една боја и лак.. и мерак..убаво (y)

Дознај само од што материјали е направено :)
.еј бате, доколку си по вакви ствари - и по правењето имам нешто мн.интересно од слама и глина (y) фантазија
да ти пратам на ПП?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom