Rossonero :D
JT
- Член од
- 10 јуни 2009
- Мислења
- 1.422
- Поени од реакции
- 401
ОФИЦИЈАЛНО:Амброзини го продолжи договорот до 2013![Намигнување ;) ;)](/styles/default/xenforo/smilies/wink.png)
http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=80704
![Намигнување ;) ;)](/styles/default/xenforo/smilies/wink.png)
http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=80704
http://www.transfermarkt.co.uk/en/matias-silvestre/profil/spieler_20003.htmlЗа безпари не е лош Монтоливо добро ќе се снајде мислам во нашава средина..кој е овој Силвестри гледам од Палермо не поврзуваат читам на миланњуз?
- за странава ќе ви помогнам шо треба за собирот ќе се дог не сум од Ск ако можам ќе дојдам ајде само кажете шо како
Јас би сакал ама веќе имам свој сајт за Милан, така да неам време за овај.Како и да е, се најубо и ви посакувам успех!
brat sigurno ako dojde strootman nema na klupa da sedi..Ги испратија легендите во пензија,сега да потписат договор со Мунтари и со Фламини,а мозе и со Макси Лопез,Аквилани нека се врати во Ливерпул,и да се купи еден квалитетен централен дефанзивец да речеме Ачерби и млад играч во средина,Кевин Строотман, и мислам дека тимот ке биде комплетен.Не верувам дека Галијани и Берлускони ке се расфрлаат многу со пари,впрочем кога настапиле агресивно на трансфер берза,се ги факаат на финта играчите со позајмици или за евтини пари ги земаат(Ноче 1,5милиони,Месбах 0,7милиони,Урби 2милиони,Боа 5милиони,Касано 3милиони)
Вака би изгледал составот
Абијати
Абате,Мексес,Силва,Урби
Траоре,Монтоливо,Ноче
Боа
Ибра,Касано
Замени:
Амелија
Антонини,Јепес,Ачерби,Месбах +Бонера,универзал одбрана
Мунтари,Строотман,Амбро +Фламини,универзал средина
Робињо
Пато,Макси +Шарваи,Мозе и полушпиц и напад
Брат, ти дан сакаш во Сериа Б да ја почниме сезонава?Вака би изгледал составот
Абијати
Абате,Мексес,Силва,Урби
Траоре,Монтоливо,Ноче
Боа
Ибра,Касано
Замени:
Амелија
Антонини,Јепес,Ачерби,Месбах +Бонера,универзал одбрана
Мунтари,Строотман,Амбро +Фламини,универзал средина
Робињо
Пато,Макси +Шарваи,Мозе и полушпиц и напад
Ок немора Траоре,избери ти некој од другиве четворица за во прв тим.И мислам дека 7 души се доволно за средина, и да не ги заборавиме Меркел и Страсер.Повеке од ова и мислам дека ке бидат многу,ке нема простор за сите да играат.Брат, ти дан сакаш во Сериа Б да ја почниме сезонава?
Од првиов тим само Силва, Касано и Ибра имаат пролазна и заслужуваат, ете и Ночерино нека биди пошто имаше блескава сезона. Боатенг е стално повреден, и незнам со кој ум го редиш Траоре во прв тим? Дечково што се вели играше замена во тој францускиот тим (незнам од кај дојде)
Со оваа средина што ја имаш ти, Болоња, Каљари и Парма ќе ни ги полнат мрежите, да не зборвам за другиве.
Не играј, мора да се донеси класа во средина, Стротман доколку дојде ќе биди супер, ама ќе мора уште еден како него да се донеси.
Не зезај друже,Де Шиљо има да прави лом супер замена за Абате е!Moра да се земе овај ќе биде резерва десен бек за Абате а може да игра и средина десно ќе бидеме пополнети на две позиции. Месбах најверојатно ќе иде во Болоња и најново е Боатенг за Коларов.
Не заебавај, не правиме муабет за Мунтари, Траоре и слични, па да кажеш не е лошо затоа што е земен како слободен играч. Не дека има некоја конкуренција, но моментално, после Ибра и Силва, Монтоливо е најдобар играч што го има Милан, добро и Касано би го ставил пред него (Пато е во болница, тој не се рачуна).За безпари не е лош Монтоливо добро ќе се снајде мислам во нашава средина..
Не знам колку се вистинити овие информации дека Сити го нудат Коларов за Боатенг и нудат 20 милиони и нешто фунту за Ибрахимовиќ. Ако е вистина можам само да змислам како се смее Галијани кога ги чита овие понуди.најново е Боатенг за Коларов.