Море мамицата да им ја ебам, Х2 ја имав ставеноп и втор пат ме ебаваат.Брегалница - Турново 2-1 (0-1) . И со напредок ја местеа во април Брегалница 3-2 (0-1) . Сега ми е јасно зошто нема квоти за 1-2 и 2-1 во копачка.
Тука сме! Што те интересира, кажи?Ме интересира кај се балистите да пишат на темава. Многу беа возбудени претходното коло кога киксна Металург и вчера за Дрита ама денес некако ги нема. Изгледа му падна нетот
Јас да бев барем еден од нив сигурно ќе го дадев!Бев денеска на Железарница известував за радио и да не беше голманот на Металург Павловиќ,Шкендија ке дадеше 5 гола. Сали не е свесен ни самиот што изнапромаши 5 зицери од кои е потешко да се утне.
Реално ви фали класа напаѓач. Другиот дел од тимов ви е солиден и незнам зашто Пеев не игра прв тим,кога влезе одма имаше неколку асистенции.Јас да бев барем еден од нив сигурно ќе го дадев!
Тоа што го говорев од почеток на сезоната кога си отидоа Куртиши и Буба, дека ни треба напаѓач ама тоа е останавме само со Сали, а знаејќи дека Сали не е гол-играч тогаш пак многу голови имаме постигнато
И Селмани имаше еден зицер по 1-2 одигрувањето со Аломеровиќ ама не го погоди ни голот!
И јас се чудам ама бидејќи не сме загрозени на табелата па го форсираат Селмани.Реално в
Реално ви фали класа напаѓач. Другиот дел од тимов ви е солиден и незнам зашто Пеев не игра прв тим,кога влезе одма имаше неколку асистенции.
abe se javivte vie vtoroligasi dojde vreme da pisuvate i vie ovde da ne ideete pak u vtora liga Ima uste 2 kola i 3 mesto e super vie sonuvate da bidete vo taa pozicia ama ete ne mozeМе интересира кај се балистите да пишат на темава. Многу беа возбудени претходното коло кога киксна Металург и вчера за Дрита ама денес некако ги нема. Изгледа му падна нетот
Ретко ја посетвам ова тема и зато ретко пишам. Ама читав пред некој ден, многу бевте активни за то второто место кое го имавте само една недела.abe se javivte vie vtoroligasi dojde vreme da pisuvate i vie ovde da ne ideete pak u vtora liga Ima uste 2 kola i 3 mesto e super vie sonuvate da bidete vo taa pozicia ama ete ne moze
sto Drita ? PRVOLIGAS
Retko si pisuval do sega sega natamu ke te vidam Pa pravija razlikata megu Drita i Pelister i posle mozes da zboris.Pa pak ovde sme dobro kaza Toni sto te interesira ?.Ретко ја посетвам ова тема и зато ретко пишам. Ама читав пред некој ден, многу бевте активни за то второто место кое го имавте само една недела.
Дрита прволигаш а? Па и Пелистер е прволигаш.
Retko si pisuval do sega sega natamu ke te vidam Pa pravija razlikata megu Drita i Pelister i posle mozes da zboris.Pa pak ovde sme dobro kaza Toni sto te interesira ?.
Za igrata nesto ? dominirase Shkendija ama koga ne saka ne saka.
--- надополнето: 17 мај 2012 во 00:47 ---
na zdravje
da be vie kolku ste ? 200 sekoja utakmica
не ве фатил сликарот сите 30 000...срам да му е
Ти тоа озбилен ?
ova ne moze da se sluci nigde samo u TETOVO !