Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Член од
14 октомври 2007
Мислења
2.674
Поени од реакции
2.731
Ај уште неколку месеци и ќе и славиме роденден на идејава за сајт,3 години ко ништо има :pos::pos:
Што појше се спрема, боље ќе испадне,веруај! :pos:
Што ќе ти сајт сите ќе го аднеме Атанас(@l1en) на фејс и имаш боље информации од миланњус :icon_lol:

Не бе без заебанција пак да живне идејава не е лошо Атанас се пофали у една прилика дека имал дипломирано нешто информатика а и DadoTom демне од негде :)

Ќе заборавев :) треба и амин од Панче да бараме ... ја би и да го ангажираме :pos:
Не би било лошо стварно. Ако има доволно луѓе и сериозност, јас сум за.
А со Панчета ќе бидеме као српско-хрватске новине. Како чичко Милован да ги пишувал статиите. Југословенски језик јеботе. Често почнав да им враќам на фејс, ме нервираат више. :D

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.285
Поени од реакции
8.463
Што појше се спрема, боље ќе испадне,веруај! :pos:

Не би било лошо стварно. Ако има доволно луѓе и сериозност, јас сум за.
А со Панчета ќе бидеме као српско-хрватске новине. Како чичко Милован да ги пишувал статиите. Југословенски језик јеботе. Често почнав да им враќам на фејс, ме нервираат више. :D
У стил :icon_mrgr:

Stallion

Папион __ •°
Член од
13 септември 2010
Мислења
1.150
Поени од реакции
913
Златан Ибрахимович се запиша во историјата на Милан и се најде покрај легендите, со овогодинешниот учинок (кој воедно претставува и негов личен рекорд) во поглед на постигнатите голови во една сезона - 35, од кои 28 во Серија A, со што ја освои наградата за најдобар стрелец на првенството - Capocannoniere

Член од
10 август 2011
Мислења
2.371
Поени од реакции
1.281
Каков сајт бе? Шо изведувате? Тоа е тешко, а најтешко од се кога ќе одите да земате благослов од Панче.И тоа треба, Димче знае.Потврда, дозвола да ве регистрира Панче треба.

И не коментирајте многу ќе ве слика и на сајтот ќе ја стави сликата.Ја така еднаш се зафркавав со него фатил ме ставил на фан клубот негов, сум го нарушувал неговиот труд, не требакло така, ние сме биле росонеери и требало заедно во интересот на Милан да работиме.

И кога ќе поминувате кај Панкана, прашајте го до кај е со здружението, за Милан здружение ќе правеше еднаш.

Член од
3 ноември 2009
Мислења
1.543
Поени од реакции
767
Што ќе ти сајт сите ќе го аднеме Атанас(@l1en) на фејс и имаш боље информации од миланњус :icon_lol:

Не бе без заебанција пак да живне идејава не е лошо Атанас се пофали у една прилика дека имал дипломирано нешто информатика а и DadoTom демне од негде :)

Ќе заборавев :) треба и амин од Панче да бараме ... ја би и да го ангажираме :pos:
Повели шефе, сум ти требал нешто а? Скоја година ја заживуваме идеата и пак пропаѓа. OMGWTFBBQ ги среди сликите, ама сето тоа пропадна немаше интерес. Ќе направиме сајт, ама после тоа некој треба да го одржува, да внесува содржини. Ќе направам пак, ама администрирање не очекувајте од мене. Дим4е требаше на пиво да одиме од лани а? Искрено мене Панче ми се закани еднаш и прекинав со сите активности, дури ни ја украдоа и идејата и темплејтот. За сајт треба време и добра воља, за се останатото тука е Master Card.

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.953
Поени од реакции
23.470
Чекајте бе, не ве разбирам, Панче е регистриран у Милано или си прае филмои ??

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.953
Поени од реакции
23.470
Регистирран е тој ... Логоварди во здружението за ниви копање.

Па што се заканувал, и каков абер треба од него, ако не е регистриран може да го испуши само, ја на свој трошок ќе идам до Милано да се регистрирамо ако треба, само треба да имамо минимум 50 или 100 членови, па после ја на него ќе му затворим и фејсбук пејџ и веб и све , клошар !

Член од
10 август 2011
Мислења
2.371
Поени од реакции
1.281
Па што се заканувал, и каков абер треба од него, ако не е регистриран може да го испуши само, ја на свој трошок ќе идам до Милано да се регистрирамо ако треба, само треба да имамо минимум 50 или 100 членови, па после ја на него ќе му затворим и фејсбук пејџ и веб и све , клошар !
Се зафркава Дадо Том бе.Инаку, тешка работа е ова.Ама ако успеете супер :)

Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.008
Поени од реакции
917
XD да напраат една пријателска со вардар да ги глеаме на Градски... :D И за тоа една петиција да напраиме хаха :D

Член од
14 октомври 2007
Мислења
2.674
Поени од реакции
2.731
И минатиот пат коа се договаравме за ова имаше слични работи.. Обично ретко кој се нафаќа да ги пишува статиите и да го одржува сајтот. Сите нудат обично техничка помош.. Ајде вака да се договориме..

Да видиме кој се од фан клубов е расположен за било каква помош во врска со отварањето веб-страна, можда здружение и слично, да имаме некоја ориентациона вкупна бројка, па после тоа ќе ги поделиме одговорностите меѓу нас, а за оној можда најдосадниот дел со пишувањето може да се поделиме од групи кои би се менувале на 2 дена или слична некоја комбинација.. Може така?

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.897

Да бе мојо фејс е "полн" со информации подобри од милањус кој видел знае. :icon_lol:
Адните си го Born to be Rossonero он е по тие работи. :icon_mrgr:

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.285
Поени од реакции
8.463
Повели шефе, сум ти требал нешто а? Скоја година ја заживуваме идеата и пак пропаѓа. OMGWTFBBQ ги среди сликите, ама сето тоа пропадна немаше интерес. Ќе направиме сајт, ама после тоа некој треба да го одржува, да внесува содржини. Ќе направам пак, ама администрирање не очекувајте од мене. Дим4е требаше на пиво да одиме од лани а? Искрено мене Панче ми се закани еднаш и прекинав со сите активности, дури ни ја украдоа и идејата и темплејтот. За сајт треба време и добра воља, за се останатото тука е Master Card.
Па кога не частиш пиво :D ... абе добра е идејава за да се збереме негде за да има појше одзив примарна цел нека остане пиво ... :D

Kajgana Shop

На врв Bottom