Порнич со учителка од Прилеп

• Креатор на темата Креатор на темата Македонец
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Кој ќе нема да му прати линк по пп ќе му ставам лајк на 100 мислења!
Ај сеа да стајш лајк на сите на форумот освен на тој што ми го прати линкот.Ќе ти пишам пп кој ми прати да не му ставјаш лајк.
Вклучувајки ме и мене.

Meeeeeeeeeeee 2222222222 ! :P:LOL:
Ако не ми пратите и мене љинкче по ПП има да го правим ХАВУЗ по Скопље ............... :mad::mad:

А има ли уопште некој клипче или само на памет си зборите? :D

кога ја видов темава одма помислив на една професорка во средно што ми предаваше ама не е таа damn it
и ако може линк по пп :)

Сите вие кои баравте линк по ПП дали добивте бе??

Ако да тогаш пратете и кај мене :D

Ај и ја да не останам покусо, шернете го и кај мене... :ROFLMAO:

Кај објавив пост на темава кај се запустив, милион и едно известување ќе ми стаса сеа во рок од 2 минути...:unsure:

Одма да се избрка од работа и пошто ние сме христијанска земја, да се водиме по зборовите на Апостол Павле од новиот завет каде се вели,, На жена не и дозволувам да поучува...,, значи сите жени да се избркаат од работа, тоа учителки, наставнички, професорки, ма сите дома и ќе има работа за нас мужите (мажјаците) и после они нема да се курчат, и ќе има наталитет и ќе опстанеме иначе умираме колку се раѓаат толку се абортираат ова е срам за народ кој се декларира како православно христијански! Ако не биде вака онда ќе не нема и стапот ќе го јадат тие потомците ко сеа што го јадеме ние поради срамотата на нашите предци кои уште уживаат привилегии од тој социјализам!

Ова е секуларна земја, а не христијанска, и не секој се изјаснува како христијанин.
Едноставно, имаш ти проблем со жените. Ама те разбирам.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom