Vespertine
The Ugly Duckling
- Член од
- 22 септември 2009
- Мислења
- 2.932
- Поени од реакции
- 3.387
еј Лејди, слушај... значи без заебанции, се двоумам. 10 дена се знаеме и плаче. Ја не сум заслужил ни прав идентитет да ми каже а не па да ми прави излив на емоции после 10-ти ден. Ако направи излив на емоции после 2-3-10 или незнам колку дена што е непотребно, едвај се знаеме и се запознаваме, ондак она за мене не е во ред. И тука ми дојде мисла да ја откачам одма, за да не и биде потешко подоцна, замисли си 100-ти ден, мож ке рипне од зграда за мене, мож вена ке сече за мене ...можда и не.Почни да слушаш шо ти збори после 100 дена секс
(Зашто да ја откачиш после 10 дена секс, кога можеш после 100?-Замисли си 100 дена бесплатен секојдневен без емоции чисто ради секс секс...)
Биди прецизен - десет дена по ред секс, секој ден или десет дена секс секој втор ден (што би значело, грубо, 20 дена врска) или како?
Мора да си некоја непреболива лепота - не може кутрата без тебе! Она си е крива што имала среќа да налета на тебе.
Ме глеа у очи и збори за љубав и поверење, бе? Абе, дури и озбилни совети си обрал...
Стварно има добри финти на темава...
И Лејди, да додадам исто така дека не пишувам на темава за да инпресионирам некоја. Не сум толку вешт со зборови.