Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

Vespertine

The Ugly Duckling
Член од
22 септември 2009
Мислења
2.932
Поени од реакции
3.387
Почни да слушаш шо ти збори после 100 дена секс ;)
(Зашто да ја откачиш после 10 дена секс, кога можеш после 100?-Замисли си 100 дена бесплатен секојдневен без емоции чисто ради секс секс...)

Биди прецизен - десет дена по ред секс, секој ден или десет дена секс секој втор ден (што би значело, грубо, 20 дена врска) или како?

Мора да си некоја непреболива лепота - не може кутрата без тебе! Она си е крива што имала среќа да налета на тебе.

Ме глеа у очи и збори за љубав и поверење, бе? Абе, дури и озбилни совети си обрал...

:pos:

Стварно има добри финти на темава...
еј Лејди, слушај... значи без заебанции, се двоумам. 10 дена се знаеме и плаче. Ја не сум заслужил ни прав идентитет да ми каже а не па да ми прави излив на емоции после 10-ти ден. Ако направи излив на емоции после 2-3-10 или незнам колку дена што е непотребно, едвај се знаеме и се запознаваме, ондак она за мене не е во ред. И тука ми дојде мисла да ја откачам одма, за да не и биде потешко подоцна, замисли си 100-ти ден, мож ке рипне од зграда за мене, мож вена ке сече за мене ...можда и не.

И Лејди, да додадам исто така дека не пишувам на темава за да инпресионирам некоја. Не сум толку вешт со зборови.

Memento Mori

Yeah science, bitch!
Член од
24 август 2009
Мислења
1.132
Поени од реакции
1.562
Aj i jas da se pozalam se nadevam na stabilni i precizni odgovori...Znaci Bivsa me izneveri so bivsiot znaci ddoeka sme bile zaedno ona tajno si se gledala ja otkriv kako taka vejke ne sme zaedno...Ama kako za nesreka novo devojce imam vejke se gledame nekoj 15 tina dena i ovoa krie deka se gleda so bivsiot a ja otkriv ovaa po navreme a i ne se zaletav mn po prethodno iskustvo a devojcevo pred mene i na moi lugje kazuva deka epten vo mene gleda mn raboti i deka sum i epten pogoden i ok aj mislenje bas me interesira.
Брат,опушти се бе,не мора сите бивши твои со нивните бивши дечковци да имаат нешто. Превише си поврзан со минатото, и страв ти е пак да не го осетиш истото. Можам да заклучам дека ова девојкати сеа што е,не ја ни сакаш како претходната ама нејсе,цепај даље нема гледање назад ;)

Bitcoin

Член од
24 мај 2005
Мислења
5.530
Поени од реакции
13.903
Aj i jas da se pozalam se nadevam na stabilni i precizni odgovori...Znaci Bivsa me izneveri so bivsiot znaci ddoeka sme bile zaedno ona tajno si se gledala ja otkriv kako taka vejke ne sme zaedno...Ama kako za nesreka novo devojce imam vejke se gledame nekoj 15 tina dena i ovoa krie deka se gleda so bivsiot a ja otkriv ovaa po navreme a i ne se zaletav mn po prethodno iskustvo a devojcevo pred mene i na moi lugje kazuva deka epten vo mene gleda mn raboti i deka sum i epten pogoden i ok aj mislenje bas me interesira.
Па мислам дека немаш никаков проблем, освен што те гледаат како рамо за плачење... Е сеа тоа за некој е кул, за некој е губење време.
Ако си паметен, и тоа можеш да го искористиш, бидејќи е докажано дека одредени типови на машки се посебно привлечни за жените со пост-љубовни проблеми. Ако сакаш нешто искрено и вистински... тогаш барај бе пријателе...менви брзини почесто... Биди активен и не чекај тие да ти се залепат. За проба пари не треба;)
И нормално, анализирај пред да се залеташ... што повеќе информации за саканата, тоа помал ризик од изненадувања.

Член од
9 февруари 2012
Мислења
35
Поени од реакции
12
Fala na odgovorite ke zemam nesto vo obzir ama sekako denovive ke i postavam ultimatum ili da rascisti so nego i ako saka ke ja redime rabotava kako sto treba ili neka odi adios...

Член од
30 јануари 2009
Мислења
489
Поени од реакции
434
Fala na odgovorite ke zemam nesto vo obzir ama sekako denovive ke i postavam ultimatum ili da rascisti so nego i ako saka ke ja redime rabotava kako sto treba ili neka odi adios...
ili pa si im dobar za y vrska a los u krevet pa se vrakaat na pogolemoto mandalo, ama kako i da e begaj od takvi orospicinja pred pogadno da se zaebes :)

Член од
26 април 2012
Мислења
53
Поени од реакции
37
Ултиматум нема да ти заврши работа. Никого не можеш да присилиш на нешто, а најмалку неа да се гледа со бившиот. И да речеме ќе ти го прифати ултиматумот. Стварно веруваш дека НЕМА да се гледа со него? Ако навистина го заборавила и сака да е со тебе, нема воопшто да се гледа со другиот. Ти си и она што го викаат rebound guy (т.е. човек со кој треба да го заборави стариот). Бегај од такви. Само на крај ќе се осеќаш зае*ан. На крај ќе те претстави дека си манијак и ненормален. Совет: ако ти пречи нешто во врската, немој да мислиш дека тоа ќе се смени. Може да стане само полошо.

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
Ни под разно ултиматум.Со тоа само ќе ја охрабриш уште повеќе да се однесува така како што се однесува сега.
Ја би ти предложила друга варијанта.Биди ладен, ако не си толку зацапан уште подобро ќе ти иде тоа однесување во прилог.А таа ако сака да биде со тебе одма ќе се запраша(па и тебе ќе те праша) зашто туку така си сменил понашање кон неа

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
Дечко ти изгледа многу ги асоцираш на грешка. Кога одат со тебе сфаќаат што изгубиле. Или имаш параноја од бившите на девојките, трето нема.
OUCH!

Член од
9 февруари 2012
Мислења
35
Поени од реакции
12
Bas za Ouch e rabotaa nema vrska ova leandra sto go kaza pravevme muabet ne bese ultimatum ne bese nisto vo toj stil samo i rekov eve ti vreme razamisli si vidi si do kaj si so si izanaliziraj se pa ke vidime so pontamu a do sex ne sme doprele za da se slucuvaat takvi raboti od karakterot ne sum dobar u krevet i sl...

Член од
25 февруари 2011
Мислења
336
Поени од реакции
88
Dali vi se slucilo nekogas da bidete so devojka koja od prv pat koga ste ja prasale ve odbila ??? Ako moze nekoja slucka da posoci nekoj ako mu se ima deseno ??

Член од
20 јануари 2012
Мислења
77
Поени од реакции
31
Dali vi se slucilo nekogas da bidete so devojka koja od prv pat koga ste ja prasale ve odbila ??? Ako moze nekoja slucka da posoci nekoj ako mu se ima deseno ??
Мене ми се има случено од прв пат да сум го одбила и после некое време да сум со него ... Првиот пат го одбив зошто не го познавав многу, имавме само едно "здраво", а и ми се свиѓаше друг...После 2-3 недели се сретнавме пак случајно бевме на ист роденден и почнавме да разговараме .. Со разговорот се зближивме појќе, а и го запознав малку подобро ... Другиот ден бевме на кафе и со секој разговор се повеќе се зближувавме и се повеќе ми се свиѓаше. После 2 дена по втор пат ми понуди врска и прифатив и врската со него ми беше најдолга до сега и најубава. 11 месеци одевме ...
Мој совет : ако не се познавате доволно, дај и време да те запознај, a aко се знаете доволно и те одбила тогаш барај друга :)

Член од
26 април 2012
Мислења
53
Поени од реакции
37
Не ми се случило. Ако ми се случи да ме одбие, нема повеќе што да барам од неа. Обично женските што се прават недостапни, не вредат за маката.

ЕДИТ: Избришав дупли пост. Серверот не слуша нешто како што треба.

Член од
9 февруари 2007
Мислења
441
Поени од реакции
61
Zdravo jas imam eden problem ne taka golem no sepak mi prestavuva problem da funkcioniram
imam devojka koja sto idam nekolku godini no isto taka do sea imam ideno so dosta devojcinja dodeka sum bil so nea
no se probelmot e edno devojce so koe sto se gledam 6 meseci saka da i bidam decko:)
a jas nemozam da raskinam so devojkata zatoa sto mi znaci i ja sakam
no sepak mi znaci i devojcevo so koe sto se gledam ...i sea probelmot e sto dobiv ultimatum deka ili ke se fatam so nea ili ona ke si fati decko...
pocna da se gleda so eden mene mi e se samo seedno ne mi e..
zatoa i si se zaprasuvam sebesi dali moze da mi znacat dve licnosti so koj sto nemozam da prestanam da se gledam
jas seuste se gledam so devojcevo znaci me saka saka da se gledame i site tie raboti
dokolku mi kazaete turi i pepelot cuvaj si ja devojkati koja sto si ja imas nekolku godini ke recam DA TAKA E no nemozam navistina nemozam
da prestanam da mislam na nea mi znaci mnogu zatoa sto ne samo sto spodeluvam so nea neznosti tuku ona mi e dobra drugarka so koja sto mozam da razgovaram za se
naavistina nemam nekoj drug podobar prijatel na koj sto bi mu go kazal ova zatoa go kazuvam ova tuka so nadez deka ke mi olesni i ke dobijam nekoj sovet
kako ponataka :)

Ivana*Antique

Чисто информативно
Член од
5 септември 2011
Мислења
312
Поени од реакции
144
Zdravo jas imam eden problem ne taka golem no sepak mi prestavuva problem da funkcioniram
imam devojka koja sto idam nekolku godini no isto taka do sea imam ideno so dosta devojcinja dodeka sum bil so nea
no se probelmot e edno devojce so koe sto se gledam 6 meseci saka da i bidam decko:)
a jas nemozam da raskinam so devojkata zatoa sto mi znaci i ja sakam
no sepak mi znaci i devojcevo so koe sto se gledam ...i sea probelmot e sto dobiv ultimatum deka ili ke se fatam so nea ili ona ke si fati decko...
pocna da se gleda so eden mene mi e se samo seedno ne mi e..
zatoa i si se zaprasuvam sebesi dali moze da mi znacat dve licnosti so koj sto nemozam da prestanam da se gledam
jas seuste se gledam so devojcevo znaci me saka saka da se gledame i site tie raboti
dokolku mi kazaete turi i pepelot cuvaj si ja devojkati koja sto si ja imas nekolku godini ke recam DA TAKA E no nemozam navistina nemozam
da prestanam da mislam na nea mi znaci mnogu zatoa sto ne samo sto spodeluvam so nea neznosti tuku ona mi e dobra drugarka so koja sto mozam da razgovaram za se
naavistina nemam nekoj drug podobar prijatel na koj sto bi mu go kazal ova zatoa go kazuvam ova tuka so nadez deka ke mi olesni i ke dobijam nekoj sovet
kako ponataka :)
A vtorovo devojce znae deka imas devojka?

Kajgana Shop

На врв Bottom