#SpreadTheTruth, секој ден, 21 часот

Македонец

мразам патетика во натпис
Член од
12 февруари 2007
Мислења
3.928
Поени од реакции
3.814
А кој ти рече на тебе дека ние немаме добро обучена полиција ?
Ние имаме перфектно обучени полицајци.....но друго е кога ќе дојдат претставници од турската полиција да им дадат кураж.(сфаќаш:))

jamajka

mode: Calm
Член од
28 април 2007
Мислења
19.577
Поени од реакции
27.422
Ние имаме перфектно обучени полицајци.....но друго е кога ќе дојдат претставници од турската полиција да им дадат кураж.(сфаќаш:))
Турската држава дава обука, ама најчесто за опозитната страна. Што мислиш кој беа инструктори во Албанија и Косово? Американци од Америка?

Член од
25 септември 2011
Мислења
6.448
Поени од реакции
18.283
Супер се нашиве, да им ги одврзат малку рацеве ќе ги видиш и на дело. Ама кај нас има поларни мечки заштитени со закон.

Член од
24 март 2010
Мислења
15.323
Поени од реакции
26.261
Ајде бе, возење, не не, ПЕШКИ. И тоа не со некој туку сам. Од Битпазар по Цветан Димов до Џон Кенеди па после по Џон Кенеди до Лазо Трповски па по Лазо Трповски до Принц или до Рамстор. Позади Рамстор има кафиќ кај што седат чичковци со бради. Е таму нека седне и нека побара пиво. Тоа е јунак....

АМА

Ако ради декорација земе крст да стави на гуша и знаменце Македонско со него да носи, малечко, како да се враќа од некоја утакмица.Еее тоа е веќе Крале Марко вода да му носи.
Возење е сосема доволно за да ја сфати поентата. Ова е веќе екстремно.

jamajka

Член од
28 април 2007
Мислења
19.577
Поени од реакции
27.422
Возење е сосема доволно за да ја сфати поентата. Ова е веќе екстремно.
За луѓе кои не им доаѓа памет кога се егзекутирани без никаква причина 4 деца и еден возрасен човек, и ако самото тоа не им е доволно да ја сватат поентата, нема да ја сватат поентата ако не претрпат барем мал дел од оној страв што го претрпиле тие деца, пред да бидат егзекутирани.

Јас би го пратил, не доброволно да иде, туку со сила, ако се врати од мене да јаде ќотек како магаре.

S

Shaman

Гостин
Мене не ми треба кураж.
Мене ми требаат одврзани раце и
никој ама баш никој освен Македонскиот народ
да не ми стои над глава.
И да видиш после резултати.

Македонец

мразам патетика во натпис
Член од
12 февруари 2007
Мислења
3.928
Поени од реакции
3.814
Мене не ми треба кураж.
да не ми стои над глава.
Таков ден ако дочекаме,треба одма да го назначиме како државен празник.;)

jamajka

Член од
28 април 2007
Мислења
19.577
Поени од реакции
27.422
Мене не ми треба кураж.
да не ми стои над глава.
Такви моменти моменти дојдоа, кога индиферентноста и немањето избор на тие што треба да го водат овој народ, не донесоа на граница не само народот да бара реакција, туку и тие што треба да го штитат овој народ, органите на редот да откажат послушност. Такви моменти се многу ретки, но доколку се случат, све ќе се случи за многу кратко време, и потоа Хаг ќе има полни раце со работа. Можеби нашата генерација некогаш ќе се кае за тоа што го направила и нема да може да најде никакво оправдание и можно е нашите потомци да се срамат од нас или пак да не осудуваат. Но самиот факт, дека ќе створиме иднина во која има кој да не осудува, ќе ни даде оправдание за тоа што ќе го направиме.

Член од
25 септември 2011
Мислења
6.448
Поени од реакции
18.283
Ај твитајте оставете ја полицијата си ја знае работата !
--- надополнето: 14 мај 2012 во 21:29 ---
Ова е тој клип. Знамиња, урлање, кршење стакла,тегнење ограда, каменување полиција. "Лојалните" граѓани на дело.

S

Shaman

Гостин
Ај твитајте оставете ја полицијата си ја знае работата !
--- надополнето: 14 мај 2012 во 21:29 ---
Ова е тој клип. Знамиња, урлање, кршење стакла,тегнење ограда, каменување полиција. "Лојалните" граѓани на дело.

Леле видов полицаец како фрла со камен.......
Леле црева ми се превртеа.

Член од
17 јули 2010
Мислења
1.422
Поени од реакции
2.203
http://www.jihadwatch.org/2012/05/macedonia-muslims-rally-against-jihad-terror-arrests-of-suspected-jihad-murderers.html

Го напињав човеков недела дена ама пиша на крај.
--- надополнето: 14 мај 2012 во 20:03 ---
Пишувајте овде.
https://twitter.com/#!/EurActiv

Веќе имаат пишувано за тука.
http://www.euractiv.com/enlargement/macedonia-protests-signal-surge-radical-islam-news-512663

Бравоссс! Многу се радувам, нашата кампања почнува да дава резултати! :vozbud::vozbud::vozbud:

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.172
Поени од реакции
18.235
Па за 2 недели, 2000 твитови имаш:D .. што се чудиш, не го прегревај толку и нема да те суспендира. :)
Ова е за кауза :)Најтрагично е дека креирав уште еден профил, ама не можам да ја погодам лозинката :pos:

Член од
25 септември 2011
Мислења
6.448
Поени од реакции
18.283
Користете го #10 Things I Hate About You

Kajgana Shop

На врв Bottom