Фан Клуб: Славија

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.987
Поени од реакции
74.070
Илинден-Славија 5-4, полека но сигурно се движиме накај општинската лига :facepalm:
--- надополнето: 29 април 2012 во 16:04 ---
До крај има уште 8 кола:

Беса-Славија
Бунарџик-Славија
Кадино-Славија
Славија-Драчево
Шкендија-Славија
Славија-Цементарница
Славија-Башкими
Фортуна-Славија

Од Беса, Шкендија и Кадино губиме СИГУРНО, а ќе мора да се победи во Бунарџик...

Лошото е што ни следуваат три гостувања :facepalm:
Па до мечот со Драчево може да бидеме веќе во зоната за испаѓање...

Со Драчево и Цементара ќе биде кланица :icon_mrgr:
Осеќам дека Башкими ќе ни ја даде, а ништо чудно по потреба и Фортуна да ни ја пушти во последно коло :icon_lol:

Член од
5 април 2012
Мислења
19
Поени од реакции
3
Ako bide doma klanica kaj nema da bide :) sto ne ja igrase 7+ ke lapase :)

Член од
5 април 2012
Мислења
19
Поени од реакции
3
Илинден-Славија 5-4, полека но сигурно се движиме накај општинската лига :facepalm:
--- надополнето: 29 април 2012 во 16:04 ---
До крај има уште 8 кола:

Беса-Славија
Бунарџик-Славија
Кадино-Славија
Славија-Драчево
Шкендија-Славија
Славија-Цементарница
Славија-Башкими
Фортуна-Славија

Од Беса, Шкендија и Кадино губиме СИГУРНО, а ќе мора да се победи во Бунарџик...

Лошото е што ни следуваат три гостувања :facepalm:
Па до мечот со Драчево може да бидеме веќе во зоната за испаѓање...

Со Драчево и Цементара ќе биде кланица :icon_mrgr:
Осеќам дека Башкими ќе ни ја даде, а ништо чудно по потреба и Фортуна да ни ја пушти во последно коло :icon_lol:
Kolku ispagaat

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.987
Поени од реакции
74.070
И јас сакав исто да прашам :D

Изгледа 5 екипи паѓаат, така да наебавме...

Вчера пораз од Беса со 3-0, уствари не верувам ни дека сме отпатувале...

Член од
5 април 2012
Мислења
19
Поени од реакции
3
И јас сакав исто да прашам :D

Изгледа 5 екипи паѓаат, така да наебавме...

Вчера пораз од Беса со 3-0, уствари не верувам ни дека сме отпатувале...
Poraz , pa kaj igrale :) 4 ispagaat , mora da se ide na pobeda vo Nedela , veruvam vo decata deka ke zemat tri boda , dobro igraat :)

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.987
Поени од реакции
74.070
Тежок пораз во Пржино денеска.
Славија-Албарса 1-5!
Пред 20-тина гледачи во фер и коректен меч си го земавме како баба внуче од поквалитетниот тим. Далеку помотовирани гостите едноставно не утепаа. Можеше да биде и многу поголема нивната победа.
Иако на резултатот кумуваше и судијата, кој не досуди чист пенал на 0-0 веќе во првата акција на Славија.
Во 5-та минута веќе губевме со 0-2.
Две брзи акции по крило и два гола. Имаа едно одличнолево крило кое како сакаше си влегуваше во шеснаесетникот.
Цела одбрана е сменета на полусезона и затоа резултатите се вакви поразителни...
Најдобрите 5-6 играчи си заминаа, па тие што беа бекови и средина сега играат централни дефанзивци :pos:
Чудо е како дури во мај го претпревме првиот пораз на домашен терен годинава.
Е негде кај 20-та мионута почнавме да играме.
Имавме две одлични шанси но еднаш топката мина до стативата а еднаш заврши во десниот дирек.
И одново судијата кој досега сто пати не има оштетено, не досуди чист пенал по игра со рака во шеснаесетникот на Албарса.
Оттогаш спласна инцијативата и на полувреме се отиде со 0-2.
На почетокот одново не ни беше досуден чист пенал. ТРЕТ ПЕНАЛ...
На спортивната страна не досуди и еден пенал за Албарса...
И нормално кога играш без опдбрана противникот си правеше милион шанси. Еден ја мавна со ножички, сите дремеа играч на Албарса си дојде до топката и си зголеми на 0-3.
Во следните минути со удар од 20-тина метри зголемија на 0-4, а веќе во наредна акција по брза контра од крило, експресно зголемија и на 0-5.

До крајот 2-3 шанси за Славија. Еднаш од чиста позиција топката заврши над пречката, а два пати интервенираше и голманот на Албарса. И конечно при крајот добивмепенал кој беше претворен во почесен гол за конечни 1-5!

Член од
5 април 2012
Мислења
19
Поени од реакции
3
Da sudese penal i da ne gi napravea izmenite na poluvreme dfuvo ke bese, napagavme prvo , a vtoro se otide , misla 5 i 7 izlegoa od igra , dare bese dobar sto vleze

Член од
5 април 2012
Мислења
19
Поени од реакции
3
Nr si gi gledal site utak izgleda :) za da vidis stolbovite sto pravea :) sega e Andrea stolbot , golman imame golmaniste :)

Kajgana Shop

На врв Bottom