Фан Клуб: Реал Мадрид

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733

Најјакиот момент, како тргна по Мурињо, ја мислев ќе го запроси... :pos:

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Откако го кренаа пехарот исклучив. Вие што викате дека ќе си оди, по што заклучивте? Што се случи?

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.910
Поени од реакции
30.885
Каков спектакл бре, мислиш отварање на олимпијада е :vozbud:
Има ли уште пошто на Алфа гледав јас.

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
Откако го кренаа пехарот исклучив. Вие што викате дека ќе си оди, по што заклучивте? Што се случи?
Арбелоа и цел тим пееа Pippita Quedate што значи Пипита остани,па оној дресот потпишан од сите на Сибелес,па никаков коментар од Пипа и тоа е.Уште едно срање од Перез.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Да не идеше Игуаин, ќе го кажеше тоа јасно и гласно додека збореше. Ама по моментот кога излагаше од игра, после претставувањето на крај и уште неколку ситуацие можеше да се види дека му иде да заплаче. Ја мислим дека више готова е работата...

OziLLLL

MADRIDISTA
Член од
8 октомври 2008
Мислења
3.334
Поени од реакции
1.892
Gonzalo Higuain "Bilo je to prekrasnih 6 godina, hvala vam svima"

На фб, ова го најдов :)

Член од
31 јули 2011
Мислења
936
Поени од реакции
741
Абе,некој паметен да ми кажит постапка за маиците......2 дена се мачам да го ебам,никој не ми одговарат -.-

A

apidrone

Гостин
Што е сеа крив Перез? Да не треба да му го испуши на Игуаин? Преку таквото ако си отиде, никој нема загарантирано место у тимот. Сакаш да играш повеќе? Потруди се повеќе!

Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
Абе,некој паметен да ми кажит постапка за маиците......2 дена се мачам да го ебам,никој не ми одговарат -.-
Аман бе има на фб ти пишува таму!

-------------------------

И јас мислам Игуаин си оди.. страшно ќе ме разочараат ако е тоа поради нешто од клубот, ако е негов личен избор, тоа е тоа.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
и коментаторов сеа кажа „ваква љубов од Бернабе и останатите од тимот имале само најголемите играчи“...

незнам што сака повеќе ебате клошарот... ме нанервира скроз!

а не верувам проблемот да е со Перез, можеби да не беше Мур ќе верував, вака тешко дека е до тоа...

Член од
31 јули 2011
Мислења
936
Поени од реакции
741
Аман бе има на фб ти пишува таму!

-------------------------

И јас мислам Игуаин си оди.. страшно ќе ме разочараат ако е тоа поради нешто од клубот, ако е негов личен избор, тоа е тоа.
Знам дек имаше некоја слика со жиро сметка и постпака како шо,ама не можам да најдам.Ќе ти бидам благодрен ак ми ја најш и пратиш по порака :)

Kajgana Shop

На врв Bottom