Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
AszdBS_CIAETlZP.jpg

Најјакиот момент, како тргна по Мурињо, ја мислев ќе го запроси... :pos:

Откако го кренаа пехарот исклучив. Вие што викате дека ќе си оди, по што заклучивте? Што се случи?

Каков спектакл бре, мислиш отварање на олимпијада е :vozbud:
Има ли уште пошто на Алфа гледав јас.

Откако го кренаа пехарот исклучив. Вие што викате дека ќе си оди, по што заклучивте? Што се случи?
Арбелоа и цел тим пееа Pippita Quedate што значи Пипита остани,па оној дресот потпишан од сите на Сибелес,па никаков коментар од Пипа и тоа е.Уште едно срање од Перез.

Да не идеше Игуаин, ќе го кажеше тоа јасно и гласно додека збореше. Ама по моментот кога излагаше од игра, после претставувањето на крај и уште неколку ситуацие можеше да се види дека му иде да заплаче. Ја мислим дека више готова е работата...

Gonzalo Higuain "Bilo je to prekrasnih 6 godina, hvala vam svima"

На фб, ова го најдов :)

Абе,некој паметен да ми кажит постапка за маиците......2 дена се мачам да го ебам,никој не ми одговарат -.-

Што е сеа крив Перез? Да не треба да му го испуши на Игуаин? Преку таквото ако си отиде, никој нема загарантирано место у тимот. Сакаш да играш повеќе? Потруди се повеќе!

Абе,некој паметен да ми кажит постапка за маиците......2 дена се мачам да го ебам,никој не ми одговарат -.-

Аман бе има на фб ти пишува таму!

-------------------------

И јас мислам Игуаин си оди.. страшно ќе ме разочараат ако е тоа поради нешто од клубот, ако е негов личен избор, тоа е тоа.

и коментаторов сеа кажа „ваква љубов од Бернабе и останатите од тимот имале само најголемите играчи“...

незнам што сака повеќе ебате клошарот... ме нанервира скроз!

а не верувам проблемот да е со Перез, можеби да не беше Мур ќе верував, вака тешко дека е до тоа...

Аман бе има на фб ти пишува таму!

-------------------------

И јас мислам Игуаин си оди.. страшно ќе ме разочараат ако е тоа поради нешто од клубот, ако е негов личен избор, тоа е тоа.
Знам дек имаше некоја слика со жиро сметка и постпака како шо,ама не можам да најдам.Ќе ти бидам благодрен ак ми ја најш и пратиш по порака :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom