Протести во Скопје - Идентификувани 12 радикали од петочните протести

Статус
Затворена за нови мислења.

PIRATIC

diplomiran klozetar
Член од
26 јануари 2012
Мислења
7.854
Поени од реакции
6.497
Внимавај како се изразуваш, оти хавуз че го прави низ Скопје, хавуз. Тие не се имеџинери френдс, туку се борци за човекови права, аман научи веќе еднаш. :icon_lol:
Терористи, терористи, радикали ........ не постојат терористи, радикали, екстремисти и.т.н. постојат само бунтовници кои се борат за своите хјуман рајтс т.е. људски права и демокраси т.е. димократија ........ капито о но !
.......... В И В А ......... Л А ............ Л И Б Е Р Т А Д ........... :вонзем::icon_lol:

Член од
16 април 2010
Мислења
2.558
Поени од реакции
1.503
Песнава, со која го подигаш, кхм, „моралот“, е анти-фашистичка. Те молам, покажи малку почит!
Да де антифашистичка. Што е тука нејасно, за што да покажам почит?

H

HITCH

Гостин
Не само вие де, и они. Помалку боли сега?
Чекај, ти мене сериозно ова ми го кажуваш? Или нешто мајтап ми тераш?

Знаеш што се случува од 12. април 2012 г. наваму? Или сега стануваш од спиење?

P

Princ

Гостин
Не е темата за да ти објаснувам на долго и широко, а искрено и ме мрзи после толку години, ама не треба да си гение за да сватиш дека и двете групи посакуваат другана група да ја нема. Тоа е така многу години, историски, и финти у стилу "ама ОВИЕ го прават ова дека ОНИЕ први почнаа" кај мене ама ич не палат. Имам до толку мозок.

PIRATIC

diplomiran klozetar
Член од
26 јануари 2012
Мислења
7.854
Поени од реакции
6.497
Тоа се бара! Инаку ви сметаа радикалните исламисти, како што ви издиктираа од влада, овака барем јавно да си признаете дека сте малоумни националисти. Фала многу!
Види девојко, мешаш баби и жаби, значи секој еден е припадник на некоја нација и јас и ти(иако си Анархист) и сите други се припадници на некоја нација, па на крај краева и тој што нема никаква нација, пак има државјанство и е жител на некоја држава и на некој начин и тој има некаква припадност, секој еден човек има некаква припадност кон нешто !
Е сега од каде тоа националисти пази боже, човек што има одредена почит и љубов(дури и најмала) кон својата земја и нација е националист :facepalm:
Националистите се на спротивната страна, а не од нашата страна ................. а пак вие Анархистите на која страна сте, бидејќи крај краева и вие имате национална припадност(МК) како и државјанство(МК) ......... религии не мешам, тие се споредна работа, но всушност и Атеистите се ставаат во ист кош со Христијаните ако не си знаела, барем според лицава со имаџинери френд од спротивнава страна !

A

AnFem

Гостин
Чекај, ти мене сериозно ова ми го кажуваш? Или нешто мајтап ми тераш?

Знаеш што се случува од 12. април 2012 г. наваму? Или сега стануваш од спиење?
Да знам. Пораст на национализмот. How lovely! Немој сега да почнуваш да ми кажуваш дека „нивниот“ е поголем.

Види девојко, мешаш баби и жаби, значи секој еден е припадник на некоја нација и јас и ти(иако си Анархист) и сите други се припадници на некоја нација, па на крај краева и тој што нема никаква нација, пак има државјанство и е жител на некоја држава и на некој начин и тој има некаква припадност, секој еден човек има некаква припадност кон нешто !
Е сега од каде тоа националисти пази боже, човек што има одредена почит и љубов(дури и најмала) кон својата земја и нација е националист :facepalm:
Националистите се на спротивната страна, а не од нашата страна ................. а пак вие Анархистите на која страна сте, бидејчи крај краева и вие имате национална припадност(МК) како и државјанство(МК) ......... религии не мешам, тие се споредна работа, но всушност и Атеистите се ставаат во ист кош со Христијаните ако не си знаела, барем според лицава со имаџинери френд од спротивнава страна !
Тука сме да зборуваме за анархистите ли конкретно за проблемот со мерењето гениталии? Знам јас многу добро како не’ гледаат муслиманите. Јасно ми е. Муабетот беше признавање дека се работи за национална борба, затоа што сега сите се кријат позади маската на невини христијани, само за да го испразнат гневот кон албанците.
Мене непријател ми е секој кој ќе проба да ми ја загрози слободата, па ич не ми чуе на која нација припаѓал или каква ралигија има. Тоа е разликата ;)

PIRATIC

diplomiran klozetar
Член од
26 јануари 2012
Мислења
7.854
Поени од реакции
6.497
Љубов... Седи си в'туѓина, дувај си хаш, шо се замараш со проблеми што не те засегаат? ^^
Остај ги бре, тие си живеат во некаков паралелен свет, за нас НеАнархистите тотално несфатлив и неразбирлив, али ако нека си тераат дечките со ганџата ух ух ух ! :icon_lol:

P

Princ

Гостин
Тргнете тоа ганџата, цајкани идат и вратете се на темата.

Max Legend

The black swordsman
Член од
27 септември 2010
Мислења
4.339
Поени од реакции
6.479
Не е темата за да ти објаснувам на долго и широко, а искрено и ме мрзи после толку години, ама не треба да си гение за да сватиш дека и двете групи посакуваат другана група да ја нема. Тоа е така многу години, историски, и финти у стилу "ама ОВИЕ го прават ова дека ОНИЕ први почнаа" кај мене ама ич не палат. Имам до толку мозок.

Парадокс-се оградуваш од шемата на групите,но беше на протестот за ослободување на осомничените и фамозното хавуз-че го паљим со бензин.

Член од
16 април 2010
Мислења
2.558
Поени од реакции
1.503
Националистите се на спротивната страна, а не од нашата страна ................. а пак вие Анархистите на која страна сте, бидејчи крај краева и вие имате национална припадност(МК) како и државјанство(МК) ......... религии не мешам, тие се споредна работа, но всушност и Атеистите се ставаат во ист кош со Христијаните ако не си знаела, барем според лицава со имаџинери френд од спротивнава страна !
Знаеш што, нема никогаш да се изменат ова АНТИФА и Анархисти ѓубре и секогаш ќе бидат дволични. Истава оваа АНФЕМ ми викаше дека сакала да ги најде сите тие што ширеле национализам и омраза и да позборела со нив зашто тоа го прават. Ете во петокот и прошлиот петок и беа на улица, што не отиде да збори со нив. Така да на нив повеќе им пречат македонските националисти и патриоти а другите како радикалните исламисти ги подржуваат. Тоа е пракса во цел свет. Посебно Европа кога протеситраат заедно со исламисти. Така да ваквите ѓубриња (АНТИФА) игнорирајте ги, затоа што со сила сакаат да живеат со исламисти и имигранти, само што многу често го јадат ќотекот од нив (најсвеж случај во Германија пред неколку месеци). Само они се глупи и не знаат дека прво исламистите ќе ги исколат АНТИФА ѓубрето, затоа што голем дел од АНТИФА ѓубрето се наркомани, педери, ширачи на неморал (кои исламистите највеќе се противници на тоа), голем дел има обожавачи на Луцифер кои исламистите исто така ги мразат итн. Кога ѓе разберат касно ќе им е. Јас еднаш се закачив со бивш АНТИФА кој прво ме убедуваше и ме провоцираше дека грешам што се против на исламисти со радикални ставови, но кога му објаснив некои работи со докази, денес го гледам збори најлошо за АНТИФА и неговите довчерашни другарчиња и кажал дека згрешил што бил со нив. Но тоа е и они ќе сватат кога тогаш.

P

Princ

Гостин
Парадокс-се оградуваш од шемата на групите,но беше на протестот за ослободување на осомничените и фамозното хавуз-че го паљим со бензин.
Зацртан ти е во глава тој парадокс, не постои во суштина.

Max Legend

The black swordsman
Член од
27 септември 2010
Мислења
4.339
Поени од реакции
6.479
Зацртан ти е во глава тој парадокс, не постои во суштина.
Значи ти никогаш не излезе на петочниот протест и не се фалеше на форум дека си бил на истиот?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom