Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
30 мај 2007
Мислења
399
Поени од реакции
1
dobar igrac e Nemeth ke vidite za nekoja godina so Torres u napad lom ke prai samo mu treba uste malku iskustvo uste koga igrase vo ungarija bese mnogu dobar mislam deka postigna 20 gola vo prvata sezona ili taka nesto isto taka i za reprezentacijata mnogu dobro igra dava mnogu golovi

isto taka izgleda deka Babel od Januari ke ide u Ajax na pozajmica do kraj na sezonata

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.617
Поени од реакции
6.418
Море вида деца бре даа виа од Гејчестер сите пораментени ни замараме ли кај вас на тема ај сеа трк по банички.
Нема банички,само гевреци (не ги сакам) сакаш за тебе еден да земам?:pos2:

Член од
18 март 2009
Мислења
1.120
Поени од реакции
343
Нема банички,само гевреци (не ги сакам) сакаш за тебе еден да земам?:pos2:
Епа ако нема банички земи алва само да те нема одовде, и купи си некое камионче да си брчиш до крај на сезона и да не замараш.

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.530
Поени од реакции
7.014
зборе се дека спалети ке го замене бенитез
што зборуеш бе спалети нема ни Т од тренер!
кога веќе би менувале тренер(што нема шанси барем до јануар) би требало Манчини да си го земат.

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
што зборуеш бе спалети нема ни Т од тренер!
кога веќе би менувале тренер(што нема шанси барем до јануар) би требало Манчини да си го земат.

Коа веке би менувале , и ја би гласал за Манчини!
Али коа ке менеме, а сеа за сеа тешко за таква работа!:toe:

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.617
Поени од реакции
6.418
Епа ако нема банички земи алва само да те нема одовде, и купи си некое камионче да си брчиш до крај на сезона и да не замараш.
Kамионче може ти да си купиш бидејки сушна година е пред вас :tapp::tapp:

superstarpizza

Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Ало момци, кошкања од типот на расправии на деца под 10 години не им е местото овде!
Мислам дека е крајно време да прекинете, со глупости , и ако има РедДевилФоревер да каже нешто, нека каже ако не слободно може да си се префрли на неговиот ФанКлуб, и таму да почне да си ја “сере“ темата, а не тука!:star:

superstarpizza

Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Нешто слабо апдејт се праве!
Ајде нешто од мене!

PSV And VVV In Talks Over Keisuke Honda - Report

The gifted midfielder has set his sights on a winter move to PSV...

Sep 3, 2009 10:59:27 AM

Photo Gallery
Zoom

Keisuke Honda, VVV-Venlo (foto PRO SHOTS)
Related Links

Teams

Players

VVV and Japan star Keisuke Honda has attracted the interest of a whole number of big clubs, such as Feyenoord, Ajax, Chelsea and Liverpool, but Eindhoven side PSV appear to be his next destination, according to De Telegraaf.

"I am not interested in leaving VVV for another Dutch club than PSV. I know that they are keen to sign me, but I have a number of options abroad, too. PSV are my first choice though," said Honda to Dutch newspaper De Telegraaf.

"I'm focussing on VVV for now, but I definitely want to play at a higher level in the not so distant future. I feel like I am ready for the next step in my career.

"I have not yet spoken with PSV, but my agent, Kees Ploegsma, has been in contact with them on a number of occasions."

PSV and VVV are reportedly already in talks about the transfer fee. The Eindhoven side are reluctant to meet VVV's €10 million asking price, but hope to convince the Limburg-based outfit by offering them a number of youngsters on loan, in addition to a transfer fee in the region of €7 million.

Stefan Coerts, Goal.com

Ах Бенитез, Бенитез!

Време, број 1763, 04.09.2009

БАРА ИЗЛЕЗ ОД ЛИВЕРПУЛ
Рајан се враќа во Ајакс Холанѓанецот Рајан Бабел истакна дека во зимскиот преоден рок сака да се врати во Ајакс. Тој има желба да игра во својот матичен клуб како играч на заем до летото, за да може да се наметне за место во холандската репрезентација и да се најде меѓу патниците за Јужна Африка и СП во 2010 година. - Мојот национален тим прв од Европа обезбеди настап на Светското првенство 2010 во Јужна Африка. Моја желба е да бидам дел од екипата, но седењето на клупата за резервни играчи во Ливерпул секој ден се повеќе ме оддалечува од мојот сон. Сакам во јануари да се вратам во Ајакс и да му помогнам на клубот да ја врати шампионската титула. Во исто време, селекторот Берт ван Марвијк ќе може да ја види мојата форма и да ме повика да бидам дел од Холандија, која ќе се бори за светска титула - вели Бабел.

Kopites

You'll Never Walk Alone
Член од
25 август 2008
Мислења
760
Поени од реакции
10
Ја веќе подолго време сакам Бабел да си иде, пошто греота е таков талент да скапува на нашата клупа само ради Рафено.Со Тотенхем коа видов дека игра се израдував, си реков овој се свестил али Рафа одма ме демантираше. :)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Reddevil4ever, ако немаш нешто паметно да кажеш не ги замарај луѓево. Ајде, последен пат нека ти е.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom