Почина таткото на Мартин Нешкоски

• Креатор на темата Hip.Hop_MKD
  • Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
5 ноември 2010
Мислења
4.841
Поени од реакции
3.873
Cе си мислам дека братчето на мартин ке си земи во свои раце ,,се'' т.е ке го лиши од живот убиецот на брат му и татко му и потоа цела фамилија негова,не знам зошто така мислам,можеби дека јас би го направил истото.....нека почиваат во мир!!!!
И добро,ќе ги убие,ќе го фатат и ќе оди во затвор.Тоа е плус стресно и трагично за мајката.
Дали ќе го врати брат му?Нема.Не е убаво така да се размислува,крвната одмазда не е решение за ништо,а ако мислиш дека ќе ја намали болката на мајка му,се лажеш :)
Лесна му земја.

Zaptija Stojkov

Комунист
Член од
23 февруари 2010
Мислења
3.178
Поени од реакции
2.857
Нека почива во мир.
Смртна казна во Македонија! Копилето да се убие.
Ma каква смртна казна. Малку му е тоа на таа Гнасотија Спасов.
Треба за него контролирано мачење. И тоа неколку видови. Како на пример:
1. Вадење на ноктите со усвитени клешти.
2. Вадење на очите со штемајз.
3. Редење на нозете во лонец со врело масло.
4. „Потпечување“ в рерна на 120 степени c.
5. Tегнење на екстремитетите се додека не се испокине мускулното ткиво и лигаментите и на тој начин рацете и нозете да му се одвојат од телото.
6. Полека кршење на коленото со тап сатар или со сатарот наопаку.

methMKD

Евроскептик
Член од
18 јануари 2011
Мислења
1.826
Поени од реакции
723
Аффф па на форумов имало поголеми потенцијални монструми од оние во случајот "монструм" ц ц ц ....

Член од
11 октомври 2011
Мислења
89
Поени од реакции
107
a на фб ми објавуваат статии за некакво барање за правда за тоа како мајка во малезија го тепа своето дете, а не бараат правда за тоа што се случува во сопствената земја.

пс
Лесна му земја

Zaptija Stojkov

Комунист
Член од
23 февруари 2010
Мислења
3.178
Поени од реакции
2.857
Аффф па на форумов имало поголеми потенцијални монструми од оние во случајот "монструм" ц ц ц ....
Поголем монструм од тој со тиквата ќељава нема.

methMKD

Евроскептик
Член од
18 јануари 2011
Мислења
1.826
Поени од реакции
723
Поголем монструм од тој со тиквата ќељава нема.
После она што го напиша не сум толку сигурен значи да убиец насилник типичен таков тип на човек е Спасов Игор ... ама луѓе МЕРКА ЗНАЧИ

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.634
Поени од реакции
31.848
Доказ за тоа како една непромислена постапка, или промислена постапка од човек без мозок, може да зафркни животИ, а не само еден....................нека почива во мир човекот, само незнам во кој и каков мир.....

Zaptija Stojkov

Комунист
Член од
23 февруари 2010
Мислења
3.178
Поени од реакции
2.857
После она што го напиша не сум толку сигурен значи да убиец насилник типичен таков тип на човек е Спасов Игор ... ама луѓе МЕРКА ЗНАЧИ
Каков тип може да е Спасов кога му ја мавал главата на Мартин Нешковски од цименто???
Направи си репродукција на настанот во твојата глава.
Тој што знае нема да каже. А и видео материјалите се избришани за да се прикрие вистината...

Мортидо

занаетчија дете
Член од
15 февруари 2009
Мислења
1.874
Поени од реакции
1.087
a на фб ми објавуваат статии за некакво барање за правда за тоа како мајка во малезија го тепа своето дете, а не бараат правда за тоа што се случува во сопствената земја.

пс
Лесна му земја
тоа мора #влијателните да се.

нека почива во мир човекот ...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom