Ограда од 1.000.000 евра

Член од
12 април 2010
Мислења
10.060
Поени од реакции
15.032
Следно, говорница со вц шоља на сред плоштад...избори се ближеле бре...дури и уличната конечно ми ја сменаа....
народот тоа ќе го позлати

Why?

Самострел да зеам, да истепам тоа племе
Член од
3 мај 2009
Мислења
2.726
Поени од реакции
2.940
А кај ќе ги опнат фонтаниве? Уште има слободен простор? :icon_lol:
До триумфалната порта. Кога ке се вратиш со триумф да се освежиш и да се вратиш во реалноста право. :icon_lol:
--- надополнето: 11 мај 2012 во 11:48 ---
Следно, говорница со вц шоља на сред плоштад...избори се ближеле бре...дури и уличната конечно ми ја сменаа....
народот тоа ќе го позлати
Говорница со вц шоља за неверојатно ниска цена од само 3 милиони евра.
За казанче се доплака плус милиочне.

Mjolnir

Духот на рамковниот договор
Член од
12 декември 2011
Мислења
1.967
Поени од реакции
1.867
Мене девојкава од клипот ми е најјака. Значи ова е класичен пример за скопска шема, лигавење, фурање и тн. ОНИ МЕНЕ ОГРАДА ЌЕ ИМ ЕЕМ ТОА! ШО Е БЕ? :)

Член од
10 мај 2010
Мислења
2.727
Поени од реакции
1.970
Абе Грујо да не има најдено нафта во Демир Капија што почна да купува огради од милиион евра ?

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.172
Поени од реакции
18.234
Мене девојкава од клипот ми е најјака. Значи ова е класичен пример за скопска шема, лигавење, фурање и тн. ОНИ МЕНЕ ОГРАДА ЌЕ ИМ ЕЕМ ТОА! ШО Е БЕ? :)
1:57 Ова не е протест против оваквооо... против владеачката не знам шо :pos::facepalm:
Не знам шо е помизерно, ограда од 1.700.000 евра или лигајчарењето на типкава :sick:

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.830
Поени од реакции
8.858
Ова не е протест против оваквооо... против владеачката не знам шо :pos::facepalm:
Не знам шо е помизерно, ограда од 1.700.000 евра или лигајчарењето на типкава :sick:

Доказ дека се е отидено. Јадни луѓе ако оваа ги брани нивните интереси.

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.172
Поени од реакции
18.234
Милион долари ремикс (посветено на Јасна Трагачевска):

Оградата:
Зар веруваш во мене?
Јас сум привид што ги нуди
сите можни облици.
И веќе одамна тоа не сум јас
Тоа е некој што ме глуми
и ужива во досада.

Оградата:
Секој обид да ме глумиш
ќе ти се врати како казна,
како горка пресуда.
Мостот:
Јас сум мост кој живее во страв,
кој се плаши да не падне.
Не знам дали остана
бар малку бетон во мене,
или се исчезна во времето.

Осамен и уморен трагам очајно
по моите милион евричи,
единствен разлог
да продолжам да стојам.
И нема начин да ме промениш,
се што можеш е да ме урнеш.

Не мисли колку си трошела
и дека ограда е се што ти е потребно.
Погледни, ќе видиш само еден обичен мост
без концепт за реновирање.

Оградата:
Секој обид да ме глумиш
ќе ти се врати како казна,
како горка пресуда.
Мостот:
Јас сум мост кој живее во страв,
кој се плаши да не падне.
Не знам дали остана
бар малку бетон во мене,
или се исчезна во Вардарот.

Осамен и уморен трагам очајно
по моите милион евричи,
единствен разлог
да продолжам да стојам.
И нема начин да ме промениш,
се што можеш е да ме урнеш.

BloodyJesus

патенирана чепкалка
Член од
15 февруари 2012
Мислења
1.206
Поени од реакции
1.240
Види и body language бе, ко оние шо снимаат порничи у дискотеки и според музиката шо дрмаат на кур.
Ебате свињата глупава, да ти грофта да ти е мерак.

Член од
9 февруари 2007
Мислења
441
Поени од реакции
61
Види и body language бе, ко оние шо снимаат порничи у дискотеки и според музиката шо дрмаат на кур.
Ебате свињата глупава, да ти грофта да ти е мерак.

dobro be glupak sto ima vrska body language koga edinstveno saka da kaze deka e nezadovolna od toa sto nekoj luge davaat nejzini pari za nesto mnogu nebitno
abe nek si ebe majkata se e otideno nekoj iskocil da izrazi nezadovolstvo bez razlika kako izgeda i kako go izrazuva sepak pravi nesto prenesuva nekoja poraka
i odma nekoj tuka se naoga da jade gomna kako izgledala kako i bil govorot na telo
samo gospod neka ni e na pomos so lugeto sto ni se na vlast i lugeto koj gi vladeeat

BloodyJesus

патенирана чепкалка
Член од
15 февруари 2012
Мислења
1.206
Поени од реакции
1.240
dobro be glupak sto ima vrska body language koga edinstveno saka da kaze deka e nezadovolna od toa sto nekoj luge davaat nejzini pari za nesto mnogu nebitno
abe nek si ebe majkata se e otideno nekoj iskocil da izrazi nezadovolstvo bez razlika kako izgeda i kako go izrazuva sepak pravi nesto prenesuva nekoja poraka
i odma nekoj tuka se naoga da jade gomna kako izgledala kako i bil govorot na telo
samo gospod neka ni e na pomos so lugeto sto ni se na vlast i lugeto koj gi vladeeat
Сакаш да кажеш дека имаш подобар body language ?
и без навреди, аватарот не го отсликуваш баш најдобро...

Член од
9 февруари 2007
Мислења
441
Поени од реакции
61
Сакаш да кажеш дека имаш подобар body language ?
и без навреди, аватарот не го отсликуваш баш најдобро...

ne e mnogu bitno kakov body language imam jas tuku makedonskiot narod koj sto dozvoluva sekoj eden na koj sto ke mu se digne da go ebava kako saka
toa e mnogu surova no realna vistina
jas glasav za ovaa vlada glasav za ovie luge koj sto ne ebaavaat so ovie milionski sumi ama toa e si vikas ako ne se ovie ke bidat drugi
jas so mojot body language navistina neznam kako bi mozel da pomognam za ovaa drzava da profunkcionira zatoa me izritira tvojot stav za ovaa devojka koja se obiduva nesto da smeni vo ovaa drzava i ti se fakas kako slep za stap kako ona igrala vo diskoteka mislam mnogu glupavo i povrsno
se dodeka ne se rodi noviot TITO se nekoj vakvi hostapleri ke si profiitiraat od nasite maki

BloodyJesus

патенирана чепкалка
Член од
15 февруари 2012
Мислења
1.206
Поени од реакции
1.240
ne e mnogu bitno kakov body language imam jas tuku makedonskiot narod koj sto dozvoluva sekoj eden na koj sto ke mu se digne da go ebava kako saka
toa e mnogu surova no realna vistina
jas glasav za ovaa vlada glasav za ovie luge koj sto ne ebaavaat so ovie milionski sumi ama toa e si vikas ako ne se ovie ke bidat drugi
jas so mojot body language navistina neznam kako bi mozel da pomognam za ovaa drzava da profunkcionira zatoa me izritira tvojot stav za ovaa devojka koja se obiduva nesto da smeni vo ovaa drzava i ti se fakas kako slep za stap kako ona igrala vo diskoteka mislam mnogu glupavo i povrsno
se dodeka ne se rodi noviot TITO se nekoj vakvi hostapleri ke si profiitiraat od nasite maki
Дијалектот е непримерен за медиумите било за тие шо земаат изјава било за тие шо даваат изјава. Културата не се искажува со кроени и конструирани дела, таа се провира низ мали дупки меѓу кои говорот на девојкава. Ако сакаш некој да те свати сериозно, да обрне внимание на кажаното, збори као шо се збори т.е као секој нормален човек. Се нафрлив на девојкава оти незнам дали се заебава или е дрогирана или па сериозна со лигавејшн дијалект. Верувај, ова последното ми беше невозможно.

А што се тиче за владата, се казнам себеси, се осудувам себеси на високи давачки - ниски плати поради тоа што јас гласав, јас се заебав, јас се упропастив. Сеа неможе да тргнам да протестирам проив тие милионски огради и позлатени втоврски зашо јас сум му дал столче, јас сум виновен. Пробај, овај пат осуди се себеси и ќути, следниот пат нема да промашиш у изборот :)

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.830
Поени од реакции
8.858

Јас сакам да изразам незадоволство ради ангелот и коњите.
Дали треба да рикам пред камери?

BloodyJesus

патенирана чепкалка
Член од
15 февруари 2012
Мислења
1.206
Поени од реакции
1.240
Како се нервирам ејјј, ваква влада како нашава нема нигде, ај тоа шо фрлиле милион за ограда туку сеа и смениле живеалиште на подобро. Што нема да те изненадат.

КЛИК!

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.719
Поени од реакции
13.438
Дијалектот ова дијалектот она...

Доообро.

Би сакал да го изразам своето незадоволство поради скороизградените објекти во паркот на жената. Исто така би ги замолил власта да си оддржат една заедничка сеанса во бордел поради злоупотребата на народни пари/пари земени од кредит за изградба на повеќе зданија од некој, за Македонија лажен културолошо-историски период како и доградбата на ограда чија цена го поминува секое логично размуислување.

Со почит
Саладин

Kajgana Shop

На врв Bottom