До триумфалната порта. Кога ке се вратиш со триумф да се освежиш и да се вратиш во реалноста право.А кај ќе ги опнат фонтаниве? Уште има слободен простор?
Говорница со вц шоља за неверојатно ниска цена од само 3 милиони евра.Следно, говорница со вц шоља на сред плоштад...избори се ближеле бре...дури и уличната конечно ми ја сменаа....
народот тоа ќе го позлати
1:57 Ова не е протест против оваквооо... против владеачката не знам шоМене девојкава од клипот ми е најјака. Значи ова е класичен пример за скопска шема, лигавење, фурање и тн. ОНИ МЕНЕ ОГРАДА ЌЕ ИМ ЕЕМ ТОА! ШО Е БЕ?
Ова не е протест против оваквооо... против владеачката не знам шо
Не знам шо е помизерно, ограда од 1.700.000 евра или лигајчарењето на типкава
Види и body language бе, ко оние шо снимаат порничи у дискотеки и според музиката шо дрмаат на кур.Мене девојкава од клипот ми е најјака. Значи ова е класичен пример за скопска шема, лигавење, фурање и тн. ОНИ МЕНЕ ОГРАДА ЌЕ ИМ ЕЕМ ТОА! ШО Е БЕ?
Види и body language бе, ко оние шо снимаат порничи у дискотеки и според музиката шо дрмаат на кур.
Ебате свињата глупава, да ти грофта да ти е мерак.
Сакаш да кажеш дека имаш подобар body language ?dobro be glupak sto ima vrska body language koga edinstveno saka da kaze deka e nezadovolna od toa sto nekoj luge davaat nejzini pari za nesto mnogu nebitno
abe nek si ebe majkata se e otideno nekoj iskocil da izrazi nezadovolstvo bez razlika kako izgeda i kako go izrazuva sepak pravi nesto prenesuva nekoja poraka
i odma nekoj tuka se naoga da jade gomna kako izgledala kako i bil govorot na telo
samo gospod neka ni e na pomos so lugeto sto ni se na vlast i lugeto koj gi vladeeat
Сакаш да кажеш дека имаш подобар body language ?
и без навреди, аватарот не го отсликуваш баш најдобро...
Дијалектот е непримерен за медиумите било за тие шо земаат изјава било за тие шо даваат изјава. Културата не се искажува со кроени и конструирани дела, таа се провира низ мали дупки меѓу кои говорот на девојкава. Ако сакаш некој да те свати сериозно, да обрне внимание на кажаното, збори као шо се збори т.е као секој нормален човек. Се нафрлив на девојкава оти незнам дали се заебава или е дрогирана или па сериозна со лигавејшн дијалект. Верувај, ова последното ми беше невозможно.ne e mnogu bitno kakov body language imam jas tuku makedonskiot narod koj sto dozvoluva sekoj eden na koj sto ke mu se digne da go ebava kako saka
toa e mnogu surova no realna vistina
jas glasav za ovaa vlada glasav za ovie luge koj sto ne ebaavaat so ovie milionski sumi ama toa e si vikas ako ne se ovie ke bidat drugi
jas so mojot body language navistina neznam kako bi mozel da pomognam za ovaa drzava da profunkcionira zatoa me izritira tvojot stav za ovaa devojka koja se obiduva nesto da smeni vo ovaa drzava i ti se fakas kako slep za stap kako ona igrala vo diskoteka mislam mnogu glupavo i povrsno
se dodeka ne se rodi noviot TITO se nekoj vakvi hostapleri ke si profiitiraat od nasite maki
dobro be glupak sto ima vrska body language koga edinstveno saka da kaze deka e nezadovolna od toa sto nekoj luge davaat nejzini pari za nesto mnogu nebitno
abe nek si ebe majkata se e otideno nekoj iskocil da izrazi nezadovolstvo bez razlika kako izgeda i kako go izrazuva sepak pravi nesto prenesuva nekoja poraka
i odma nekoj tuka se naoga da jade gomna kako izgledala kako i bil govorot na telo
samo gospod neka ni e na pomos so lugeto sto ni se na vlast i lugeto koj gi vladeeat