- Член од
- 14 април 2012
- Мислења
- 365
- Поени од реакции
- 112
Доволно е што го поддржуваш, исто зло е што прво нас македонците не уништува веќе 20 години, не треба некој да настрада за да се прогласиме радикалисти. Има луѓе што јавно поддршуваат радикализам исто како овие денес што ќе излезат.Радикални сме по форуми.
Не знам дали некој настрадал од македонска рака. Ете на пример, дали јас сум убила некој од другиот табор, сум му ја запалила куќата, отрула кучката.
Факт е дека Македонецот, колку и да плука наоколу, на крај на иста маса ќе седне со СЕКОГО.
На форумов ќе си изедеме гомциња едни на други, национални, партиски, верски и ќе седнеме пак на маса.
Ама другите не се баш така радикални. Тие се радикални и надвор од виртуелниот свет.
Ај да за појасно, убиството не го извршија радикални исламисти затоа што Македонија има војска во Авганистан како што кажа лидерот, убиството го извршија имбецили, неинтелигентни, простаци, садисти, кукавици, пички, кои убија 4 деца што заедно имаа едвај 150кг и рибар кој не го интересирало повеќе од тоа дали рибата ќе јаде. Да беа мужи ќе застанеа пред некој ако ништо повеќе физички рамен на нив.
Тоа што се ствара омраза према соседите освен Србија кажува дека имаме радикални размислувања. И убаво си кажа, на зборење сите радикалисти, ама кога идат на одмор у Грција сите им се упикуваат на грците, па дури и ги вадат налепниците МК од колите и викаат дека се од Скопје, не од Македонија. ,,,чекај,,,,имаш право нема радикализам кај нас, има кретенизам. Повлекувам се што реков за радикализмот меѓу македонците.