Па треба да има со новиов трансфер некој Македонски гилдИма некој на Neltharion? Чат-пат по некој македонец се среќава, ама изгледа повеќето се од алијанса со познатото mkd на крај
Направив акаунтче на Deathwing ради ова трансферов што ќе биде да видам што фацки има, гледам гилд Macedonians нешто...
Умммм... сите?Па треба да има со новиов трансфер некој Македонски гилд
иначе што класа играш?
Саргерс мислам беше онај X20 така?Зима иде ќе се плети wow.
Има ли некој на Sargeras ?
Па кој те тера да играш катаклизам.Па ај у курац 70% од квестојте на катаклизам териториите над 80 лвл се багирани и во Нортленд на тие дејлите треба да се левелира а тие едвај експирианс даваат за поголем лвл не стига плус и тие се багирани кој од кој..колку бев радосен кога го почнував кога видов во Нордленд и Улдум со Хијал териториите колку се багирани се изнервирав тоа чудо нешто...немом да си го долевелирам друидот ..плус па истанците се затворени а на бателграунд ништо живо не иди..не знам што му е филмот..во гилдот како здрвени некој се ги прашвам не знаат да одговорат
--- надополнето: 21 декември 2012 во 04:38 ---
Саргерс мислам беше онај X20 така?
Да тој е, во Улдум 90% од мисиите се минат и Хијал исто.Па ај у курац 70% од квестојте на катаклизам териториите над 80 лвл се багирани и во Нортленд на тие дејлите треба да се левелира а тие едвај експирианс даваат за поголем лвл не стига плус и тие се багирани кој од кој..колку бев радосен кога го почнував кога видов во Нордленд и Улдум со Хијал териториите колку се багирани се изнервирав тоа чудо нешто...немом да си го долевелирам друидот ..плус па истанците се затворени а на бателграунд ништо живо не иди..не знам што му е филмот..во гилдот како здрвени некој се ги прашвам не знаат да одговорат
--- надополнето: 21 декември 2012 во 04:38 ---
Саргерс мислам беше онај X20 така?
нема шмек..сега кога сите почнаа да играат катаклизам јас да се враќам на воткл нема смислаПа кој те тера да играш катаклизам.
Играј вотлк, 99.9% скриптиран до перфекција.