#SpreadTheTruth, секој ден, 21 часот

• Креатор на темата Креатор на темата leandra
  • Време на започнување Време на започнување
АЈДЕ УТРЕ СИТЕ НА ПРОТЕСТ! ЗА МАКЕДОНИЈА ВЕЧНА ДА Е!
ЗАДУТРЕ ! :)
--- надополнето: 10 мај 2012 во 19:27 ---
Јас не познавам друг народ кој повеќе страдал од предавствата на своите синови - изроди како македонскиот. Историјата не памети друг таков пример кога еден ист народ по традиција, јазик и вера се разделува на разни спротивни страни, една од друга потуѓа...

САБОТА ВО 13:00 ПРЕД ВЛАДА СИТЕ !

German%20Muslims3.jpg
Сте нашле во која црква да се крстите:tapp: играјте се со германците.....

Тоа му е задача. :icon_lol:
Јас не познавам друг народ кој повеќе страдал од предавствата на своите синови - изроди како македонскиот. Историјата не памети друг таков пример кога еден ист народ по традиција, јазик и вера се разделува на разни спротивни страни, една од друга потуѓа...

Ако биде така како што викаат тогаш протестот ќе биде одличен, ама не ми се верува дека ќе помине со мирно, увек има некој што ќе убаци некој зачин во казанот.:unsure:
Пријателе, редно време е да си го покажеме правото лице и да се одвоиме од шлајмот и џганот со кој не мешаат ;) верувам во овој народ.

Баш така. На некому Албанци му стискаат лајкови. :icon_lol:

И јас исто се надевам ке се вразумат младите деца од 15- 18 год.дека работава е премногу сериозна за да изиграваат бунтовници,ревулуционери,спасители на Македонија од клетите Албанци ,и сл.
И дека дел од причините зошто не, ги напишавме овде,нека прочитаат,ако веке нема дома кој да им каже.
Никакво палење Курани и шовинистички извици.
Тоа е некултурно и крајно непотребно !

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom