P
Princ
Гостин
Протестите не беа за жената која ја привеле и и нашле оружје. Протестите беа (и ќе бидат) против монтираните случаи.Епа што тогаш гличевте на протестите за жената која ја приведоа, кога таа жена дома имаше оружје.
Ако ти немаш докази, зошто ги правиш убијци обвинетите? Така и јас, без докази ќе ги бранам. Не правам грев, бидејќи секаде во светот е прифатлива опцијата "невин додека не се докаже спротивното". Океј, освен кај нас. Во моментов никаков силен доказ нема јавноста, а сепак Македонците се осмелуваат да ги обвинат како вистинските убијци. Бог да чува и да брани.Докази јас немам, МВР има, ти реков, да не сакаш специјално да ве викнат тебе и другарчињата од форумов да ви презентираат?
Значи го нема оружјето со кое е извршено делото, го нема вистинскиот мотив... и пак убијци, уште неосудени.
Во бегство според МВР се 2 (двајца) од 6 (шест) замешани во убиството. Според истото МВР, Хазири (последниот обвинет, најновиот) ги пренесол до Косово после убиството обвинетите. Кажи ми ти мене зошто се вратиле 3 (тројца) од 5 (пет) ако овие се навистина сторителите?Зошто се во бегство кажи ми ти мене?