Масакрот кај Смиљковско езеро | Осудените пуштени да се бранат од слобода

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
Genti.

конкретно за случајот во гостивар - човекот прво за предупрдување пукал во воздух а потоа пукал и во жртвите. дури имаше коментари од АЛБАНЦИ дека и онаи да биле на негово место би го сториле истото дури и ке пукале во жртвите без претходно предупредување.

зашто вие еднаш не искочита јавно и јасно и гласно да кажете дека виновниците се албанци? зашто секогаш - ама буквално секогаш плачете и се вадите како ништо да не знаете како да не сте криво абе како цвеќиња да сте за мирисање. ја не викам дека и МВР не прави грешки ама стварно незнам која е поентава на протестот утре што го организирате?? протест ПРОТИВ ШТО? ПРОТИВ КОЈ? ВРЗ КОЈА ОСНОВА?

Член од
13 јули 2009
Мислења
902
Поени од реакции
123
Genti.

конкретно за случајот во гостивар - човекот прво за предупрдување пукал во воздух а потоа пукал и во жртвите. дури имаше коментари од АЛБАНЦИ дека и онаи да биле на негово место би го сториле истото дури и ке пукале во жртвите без претходно предупредување.

зашто вие еднаш не искочита јавно и јасно и гласно да кажете дека виновниците се албанци? зашто секогаш - ама буквално секогаш плачете и се вадите како ништо да не знаете како да не сте криво абе како цвеќиња да сте за мирисање. ја не викам дека и МВР не прави грешки ама стварно незнам која е поентава на протестот утре што го организирате?? протест ПРОТИВ ШТО? ПРОТИВ КОЈ? ВРЗ КОЈА ОСНОВА?
Kako ne sme protiv kriminalcite ?
Koga iskocivme na protesti , pa bea kolkumina Albanci ubieni od MVR i nikogas ne sme iskacale na protesti , mislam koga bea kriminalcite vo prasanje .
Pred eden mesec bese ubien Albanec vo nekoja menuvacnica , i ubiecot izbegal i nikoj ni A ni B od nas ? ..Zatoa sto e normalno toa deka na takvite raboti ne se mesame nitu treba da se mesame .

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Интересно е зошто Албанците на форумов не се бунеа и за убиството во Гостивар дека е монтирано.
Зошто беше обвинет Македонец. Албанците единствено веруваат дека е монтиран случај само ако е Албанец. Не смее албанец да биде виновен 300% е невин како што вика овој со кечево на видеово. 300% нема шанси да се они. Се Албанците се криви, само по нас удирате љољ. Кај виде Талибанци и Авганистанци?
Син ми невин го уапсија во Бродец, на мравка не газеше. Извни а сликава на Голема Албанија урамена на ѕидов? -Ами ја најдов падната на земја и ми се виде убава :ROFLMAO:

Не заборавајте да го погледнете видеото за лицемерите.

Член од
27 октомври 2008
Мислења
1.680
Поени од реакции
266
Deka ne pisuvam Kirilica , toa ne go praam namerno tuku ako go praam PC-to na Kirilica ke imam pak problem dodeka ke se naviknam i ne go praam deka ne gi pocituvam pravilata na forumov , jasno ?
A do toa drugoto prasanje , MALO MORGEN , toj film nema da gleas veke ..
Znaci koga se u prasanje montiranite proceci kako ovoj : http://www.time.mk/cluster/b82a8044c8/index.html
Kako ovoj : http://star.utrinski.com.mk/?pBroj=1462&stID=13821&pR=2
Neste vo sostojba da gi priznaete :)
eve jas ti priznavam....jas sum vinoven za ovie procesi:tapp:
sto si tolku najglup od bracata...verglas na forumov edno te isto i celo vreme ja iskrivuvas vistinata....Slusaj vamu da ti kazam jas tebe ....site do eden od Albancite koj lezat zatvor vo Makedonija bez razlika za sto i da se osudeni lezat samo zatoa sto se iskodoseni od Albanec taka da prvin nauci da ne ja sledis slepo tolpata pa posle dojdi da diskutirame koj montira procesi i zasto.

Член од
16 април 2010
Мислења
2.558
Поени од реакции
1.503
Deka ne pisuvam Kirilica , toa ne go praam namerno tuku ako go praam PC-to na Kirilica ke imam pak problem dodeka ke se naviknam i ne go praam deka ne gi pocituvam pravilata na forumov , jasno ?
A do toa drugoto prasanje , MALO MORGEN , toj film nema da gleas veke ..
Znaci koga se u prasanje montiranite proceci kako ovoj : http://www.time.mk/cluster/b82a8044c8/index.html
Kako ovoj : http://star.utrinski.com.mk/?pBroj=1462&stID=13821&pR=2
Neste vo sostojba da gi priznaete :)
А што мајка бараат да носат оружје со нив. Мислам дека се збори за случајот Раштански Лозја така?

Што демек ова е Албанија што му реплицираш мало морген а?
--- надополнето: 10 мај 2012 во 17:51 ---
Зошто беше обвинет Македонец. Албанците единствено веруваат дека е монтиран случај само ако е Албанец. Не смее албанец да биде виновен 300% е невин како што вика овој со кечево на видеово. 300% нема шанси да се они. Се Албанците се криви, само по нас удирате љољ. Кај виде Талибанци и Авганистанци?
Син ми невин го уапсија во Бродец, на мравка не газеше. Извни а сликава на Голема Албанија урамена на ѕидов? -Ами ја најдов падната на земја и ми се виде убава :ROFLMAO:

Не заборавајте да го погледнете видеото за лицемерите.
Глупи се незнаат ни да лажат

Член од
13 јули 2009
Мислења
902
Поени од реакции
123
Vie ne svakate deka Jankulovska , Kotevski , nekako te teraat da si sumnjiv .
Gleaj vcera sto postiraa vasite , deka u Germanija policajcite gi zaustavile RADIKALCITE i od tie(pazi sea) bea raneti dva policajci , i sami se gleat koj e izvrsetilot i samite policjaci go videa toa deka se glea 100% ocigledno deka radikalecot gi udrel so noz i sto pisuva u novina "
Ovoj covek e osumnicen na slika , i nikako vinoven dodeka sudot ne resi .
I prai razlika sega so Jankulovska koja celiot svet ja potresi AL QAEDA itn..
--- надополнето: 10 мај 2012 во 17:57 ---
А што мајка бараат да носат оружје со нив. Мислам дека се збори за случајот Раштански Лозја така?

Што демек ова е Албанија што му реплицираш мало морген а?
--- надополнето: 10 мај 2012 во 17:51 ---

Глупи се незнаат ни да лажат
Na nemu bese namerata da ne istera i odgovorot bese Malo Morgen , ti sto se bunis ?
Pa covek nemoze so vas dva zbora da smeni be , pa ke mi zbori za nekoj sozivot DUI...

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Vie ne svakate deka Jankulovska , Kotevski , nekako te teraat da si sumnjiv .
Сфаќаме, сите им се сумљиви на албанците. Еве една фотка од протестите во Албанија кљик:

Лицемерие.

Член од
31 мај 2011
Мислења
2.746
Поени од реакции
1.288
не знам зошто меѓуетнички расправии и дискусии кога имаат кај да се пожалат - КАЈ НИВНИТЕ ПРЕТСТАВНИЦИ ВО ВЛАДАТА И ПАРЛАМЕНТОТ,зошто вакви работи јавно и неодговорно како према себеси така и пред другите етникуми ?!

Албанци,па вие имате лидери и претставници во сите институции кои правно ќе повлечат мерки ако има некои прекршувања на закони и угнетување спрема вас !!!

секој друга начин на говор е ГОВОР НА ОМРАЗА И МЕЃУЕТНИЧКА НЕТРПЕЛИВОСТ спрема соседите,ако сакате на сила тргнете по тој пат ТОА Е ВАШЕ НАЈДОБРО ПРАВО НА ИСКАЖУВАЊЕ и ИЗРАЗУВАЊЕ

само кој како ќе си посее,така и ќе си бери на крајот...........

Член од
13 јули 2009
Мислења
902
Поени од реакции
123
не знам зошто меѓуетнички расправии и дискусии кога имаат кај да се пожалат - КАЈ НИВНИТЕ ПРЕТСТАВНИЦИ ВО ВЛАДАТА И ПАРЛАМЕНТОТ,зошто вакви работи јавно и неодговорно како према себеси така и пред другите етникуми ?!

Албанци,па вие имате лидери и претставници во сите институции кои правно ќе повлечат мерки ако има некои прекршувања на закони и угнетување спрема вас !!!.
Gi nema , definitivno koga e vaka situacijata togas i gi nema .. Gi barame , gi nema .Toa e odgovorot , a zasto gi nema , i ne izleguvaat so nekakvi izjavi neznaeme !
Neznaeme nitu koj gi orginizira protestite , ednostavno najmalku e kriv narodot . Ajde razberi go ova .
@radapciger
U pravo si nekade , pa ke te poslusam i ke si odam sea..

jamajka

mode: Calm
Член од
28 април 2007
Мислења
19.495
Поени од реакции
27.314
Gi nema , definitivno koga e vaka situacijata togas i gi nema .. Gi barame , gi nema .Toa e odgovorot , a zasto gi nema , i ne izleguvaat so nekakvi izjavi neznaeme !
Neznaeme nitu koj gi orginizira protestite , ednostavno najmalku e kriv narodot . Ajde razberi go ova .
@radapciger
Генти, зошто да си одиш? Никој не те избрка, можеме да полемизираме за проблемите кои очигледно е дека ги Албанската заедница во Македонија.

Ме интересира зошто мислиш дека ДУИ не се залага за Албанците, иако пред 1 година народот кажа поинаку на избори.

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
@radapciger
Ќе се изненадев да знаете, ја бев у подрум ја незнам.
Лицемери. Да пробуричкам за 5 минути ќе ви ги најдам организаторите. Ја незнам, лицемерие.
А знам дека уапсените не се виновни. Друго ништо незнам.
Смртна казна за убијците, делче да не им остане, пача да ги направат зад решетки!

Член од
31 мај 2011
Мислења
2.746
Поени од реакции
1.288
@radapciger
како тоа ги нема,за што земаат плата ?!

и велиш тука се оџите и имамите да ги заменат и солат памет што да правите во иднина......

како и да е со вакво однесување,нема розова иднина,нема просперитет и развој,нема соживот ! луѓе сме,21 век на безбеден контитнент за разлика од други места каде години има само уништување и убивање,арно ама не знам како може баш ние тука да сме црната точка на Европа

oon

Член од
3 ноември 2008
Мислења
2.816
Поени од реакции
1.088
Еве зошто се сака немири и дестабилизации во Македонија

2013, доколку се отвори букурешткиот мировен договор, само ако опстоиме како држава - Македонија, без никаква промена на името ќе можеме да си ги побараме загубените делови од балканските војни! Тоа е причината поради која нашиот јужен и источен сосед постојано не негираат! Знамето го сменивме, беше голема грешка, името сеуште го имаме, но дали ќе дозволиме уште една катастрофанлна грешка? Само овие наши соседи знаат што пишува во договорот и затоа се обидуваат да ни ја одземат можноста да ја обединиме Македонија! Многу веројатно е дека пишува дека само ако се оформи држава под името Македонија, во која живеат Македонци, таа е наследник на овие територии кои беа доделени на грција и бугарија, кога Македонија не функционираше како држава под турско ропство! Постојаното негирање на македонскиот идентитет е обид на соседите и трајно да ни ги одземат овие делови кои треба да бидат во наши граници! Затоа, МАКЕДОНЦИ не смееме да промениме ни буква од името и да се бориме за нашиот идентитет и за нашите права, особено за одземените права на Македонците во грција и бугарија! МАКЕДОНИЈА ЗАСЕКОГАШ!!! (мони)

http://mk-mk.facebook.com/notes/makedonija-vo-2013/букурештки-договор-2013-целта-на-соседите/132671953438739?comment_id=921731&offset=0&total_comments=29

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Добар робот направиле, оној сведокот, шоферот. Како го измонтирале и него, само за да кажат дека сите Албанци се убијци, со тоа што ги уапсиле невините Албанци, за кои нема никакви докази, зашто ако има докази, мора да се прикажат на цела јавност, зашто МВР апси али народот е судија и мора се да знае, дури и пред да биде тоа официјално објавено пред суд.

Kajgana Shop

На врв Bottom